UN VIS UCIS IN MATERNITATE
Raspunsuri - Pagina 30
Stanescu spune:
Sincer, nici eu nu inteleg de ce deranjeaza asa mult intrebarea mea.
Intreb si eu un jurist: cum poate avea cineva din afara procuraturii acces la acte legate de un caz? si daca are acces, este permis sa le faca publice? Asta nu dauneaza anchetei?
diana21 spune:
Pai eu am inteles ca Martta este o prietena de familie, a fost acolo, a vazut cu ochii ei fisele medicale despre care vorbeste, a auzit declaratii ale doctorilor...mie nu mi se pare ca ar fi dezvaluiri dintr-un dosar, ci doar o relatare a faptelor, din perspectiva ei si a sotului Nataliei.
Si totusi, de ce conteaza atat de mult pentru tine acest lucru?
Despre ceea ce s-a intamplat acolo, in spital, nu ai nici o parare? Te intreb asta pentru ca aici se discuta acest aspect, nu daca Martta are sau nu voie sa scrie ce scrie.
Dialoguri strumfesti
mathilda spune:
stanescu,
nu stiu daca lucreaza la procuratura. si sincer nici nu ma intereseaza(nu vad de ce te-ar interesa pe tine, asta numai in cazul in care ai apara pe dr in cauza)
marta- iti multumim pt relatari . mi s-a facut pielea gaina.nu am putut sa citesc tot. multa putere de a trece peste tot sotului si multa sanatate bebelusului. din p de vedere juridic sper din toata inima sa mearga pana la capat iar daca masurile pt dr nu sunt cele presupuse de toti sa se duca la curtea internationala.
Androix spune:
Stanescu, ce am citit la Martha in mesaj este in mare masura deja in articolul aparut in romania libera, deci nu face publice niste lucruri care sunt secrete la dosar in mana procurorilor. A povestit mai detaliat si din perspectiva omului care a fost acolo. Care-i baiul?
Eu am fugit de giulesti mancand pamantul dupa cateva ocazii in care am fost pe-acolo la diverse analize. Atata mizerie nu am vazut in nici un spital, nu ca as fi calcat in prea multe.
Si pe mine m-a lasat muta replica doctoritei. Si ea trece prin momente grele, ii este frica, dar e strigator la cer sa spui asa ceva unui sot ramas vaduv cu un copil care nu se stie cum va trai. Sper din tot sufletul sa se faca dreptate si cei vinovati sa plateasca pentru faptele lor.
Multa sanatate pentru bebelus, sa dea Dumnezeu sa nu aiba nici o problema si macar din poze sa-si cunoasca mama.
Andreea mama de Filip si Georgia
miflore spune:
Oare cat timp dureaza un asemenea proces?
Sunt f. curioasa care vor fi pedepsele si pentru cine...sper sa nu scape nimeni dintre cei vinovati! Nu e posibil asa ceva...
Sanatate multa multa bebelusului si putere tatalui!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
monip spune:
Ca una care am nascut si in Giulesti si destul de recent,as spune ca nu ar trebui invinuita doar dr Bucur ci tot spitalul Giulesti;sistemul cu medicul personal este un sistem extrem de periculos-nici un om ,oricat de mult i-ai da, nu poate fi la dispozitia ta non-stop -timp de 9 luni,doar daca esti sora lui,sau sotia lui, sau nu are decat cativa pacienti (maxim 10);si daca ai apucat sa spui ca esti pacientul lui cutare din spitalul respectiv-medicii de garda nu mai se baga peste cazul colegului,desi este datoria lor.(va sapun ca asta se intampla si in sistemul privat) Cand un om se interneaza -ar trebui sa fie raspunderea spitalului si a celor care sunt in timpul programului-nu al unuia care desi s-a ocupat de caz este in timpul lui liber.Mai este si problema cu medicii care sunt suprasolicitati-operatii dimineata si consultatii pana tarziu in noapte-apoi a doua zi dimineata alte operatii-ce om trebuie sa fie respectivul ca sa nu greseasca? Inconstienti sunt si cei care se dau pe mana unui astfel de medic-nu numai medicul respectiv,care in mod evident are tot interesul sa rezolve cat mai multe cazuri.Mai este si dezorganizarea din sistem-ex-copilul dupa ce e scos din sala de operatii este dus la salonul copiilor pe scara unde circula toata lumea,infasurat doar intr-un scutec,nu exista brancardier-asa ca la 5 ore dupa cezariana,pt ca la deja celebra terapie intensiva nu mai era loc, au incercat mutarea mea la rezerva -de la usa pana la pat am mers pe propriile picioare,saloanele cu cezariene sunt la parter-copii la etaj;o garda da lapte praf copiilor,cealalta garda nu-pe astea cine le observa si in raspunderea cui sunt?
monip spune:
Si apropo de tratamentul cu heparina-care poate in acest caz ar fi trebuit facut-cine il stabileste-si cine poarta raspunderea? Va intreb ca una care si-a facut toata sarcina injectii cu Clexane (datorita unui rezultat nefavorabil pe un buletin de analize-nu din cauza unor manifestari clinice),eram cunoscuta cu trombofilie si deci, in cazul meu,era clar ca a doua zi dupa operatie trebuia sa reiau tratamentul-ce credeti ca mi-a raspuns medicul care m-a operat-ca acum nu mai e raspunderea lui, ca nu mai sunt gravida si ca sa fac eu bine sa o sun pe dr de la Fundeni sa o intreb ce doza sa-mi fac! Nu eram dupa operatia facuta de el-internata in spital la el?Nu el trebuia sa stabileasaca-daca nu stia-nu trebuia sa sune el la Fundeni?Daca muream-si uite ca din asta se poate si muri-cine raspundea? Nu el? Dr-ul de la Fundeni care e medic de laborator si habar nu avea ca am nascut? Unde mai pui ca era sambata dimineata si la Fundeni in mod evident la laboratorul de hematologie nu era nimeni.Tratamentul l-am reluat abia luni cand am reusit sa o contactez pe respectiva dr-daca muream,si cazul Nataliei nu e primul, a mai fost la Satu Mare o tanara de 24 ani care a murit de embolie pulmonara -cui ar fi pasat raspunderea un medic mult mai cunoscut si celebru decat dna Bucur?
danielac spune:
am citit cu groaza si aceasta tragica poveste... nu stiu cat mai putem indura atatea nedreptati... nu stiu...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
martta spune:
Draga Stanescu, sa inteleg ca te deranjeaza foarte tare ideea de ADEVAR, ideea de DREPTATE?
Esti genul care nu vede padurea din cauza copacilor? Daca ai studii medicale as fi apreciat daca ai fi emis o opinie pertinenta...sau nu poti fi obiectiva?
Lona spune:
quote:
Originally posted by Stanescu
Pentru doamna Martta: sa inteleg ca lucrati la procuratura? altfel cum aveti acces la aceste date?
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Pentru doamna doctor Stanescu:
De unde ideea ca aceste date s-ar afla la Procuratura (Parchet?)
Cazul se afla deocamdata in faza actelor premergatoare. Acea fisa va fi deveni proba abia odata cu inceperea urmaririi penale.
Va rog sa nu-mi recitati textul referitor la confidentialitatea datelor privind pacientul, chiar si dupa decesul lui, pentru ca nu functioneaza. Teza se refera la protejarea drepturilor si imaginii pacientului, ori aici fix asta se reclama penal.