Aradence minunate! (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Intr-un final va scriu si eu.Vineri a fost ok la doctor.Bb e bine, mai mare decat varsta calculata dupa ovulatie.Bineinteles ca placenta s-a fixat pe cel mai mare nodul existent si e anterioara.Nimic nou fata de sarcina cu Mel.Oricum ma asteptam la asta.
Am vazut pozele Alinei si din Austria si de la serbare.Muuuuuuuuulti copilasi dragalasi,Dragos era foarte tantos si Iulia banuiesc ca era ingeras.L-am vazut si pe fanul nr 1 Ade .
Ioana i-am vazut si pe pufisori,baieti mari ce mai!
Gabidaca tot in ritmul asta mananc am toate sansele.Sper sa ma opresc pt ca greata mi-a oricum,si daca mananc si daca nu.

Manie avem serbare la 17.!Mel e ingeras

Carmen(12+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, ma bucur ca bebe e ok.
Asteptam maine poze de la prima serbare a lui Mel.

Sarbatori fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

CArmen, Iulia a fost fulg de zapada. Din cate am inteles ai ceva probleme cu sarcina, dar nu grave, nu? Eu nu prea stiu cum a fost sarcina ta cu Mel si ce probleme ai cu nodulii. Abia astept si eu sa vad poze cu Mel ca n-am mai vazut-o demult.

Iulia e acasa zilele astea ca azinoapte au avut amandoi febra, le curge nasul si cam atat. Cred ca e de la gat.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Si noi avem maine prima serbare la Alesio! O sa venim cu poze!

Carmen ma bucur ca esti bine!Diana ce mai face?

Alinush cum e Ade?

Eu sunt tare bucuroasa ca mi-am invatat ingerasul mic sa doarma in patutul lui!Pana acum de pe la vreo 10 luni a dormit numai cu noi in pat, ticalosul mic.....dar iata ca tot invatul are si-un dezvat....!
Asa ca am bebeloi mare care doarme-n patul lui!

u all!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, da-mi si mie reteta de dezvat de dormit cu mama in pat. Eu m-am declarat invinsa deocamdata.
Pupici la toti puiutii bolnaviori.
Tudor tot cu muci... nu mai scapam de ei. Cred ca ar trebui sa-i fac un exudat nazal. Ioana mai tuseste putin.

Mergi la inceput

Ioana, Ade e mai bine, a avut doar 2 scaune azi, febra n-a mai facut, dar nu mananca nimic, cred ca si antibioticul(Nalixid) e cauza ca-i f amar si probabil persista senzatia de amaraciune, probabil si greata... Mai avem pana joi antibiotic.

Gabi, daca o pui pe Ioana in patut dupa ce adoarme se trezeste?
Eu pe Adelina o culc in patul nostru si cand doarme o mut in patut. Noaptea cand o mai pun la san adorm si ramane cu noi in pat pana la urmatoarea trezire.
La Dragos f bun i-a fost pentru tuse Prospan sirop (din frunze de iedera).

Asta seara Dragos a fost la Mc la ziua unei fetite, colege de la gradi si a venit acasa pictat pe fata, l-au facut pirat. Tare incatat a fost, abia m-a lasat sa-l spal.

Sarbatori fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Uitati-l pe pirat!.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Fain piratul Se vede ca era mandru de postura lui.
Alina, problema e ca am scos patutul din dormitor si l-am pus in camera lui Tudor. M-am gandit sa scot zabrelele pe o parte, poate atunci nu o sa se mai simta asa constransa.

Mergi la inceput

Gabi, da nu-i pericol sa cada daca scoti zabrelele?
Azi noapte Adelina s-a trezit de n-shpe mii de ori ca in ultimele 3 nopti am culcat-o cu noi fiind bolnava si aseara am pus-o in patut, cum o puneam in patul nostru cum dormea si era linistita.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Alina, patutul e lipit de patul lui Tudor, sunt puse in L. Patutul e mai lung cu 10 cm decat latimea canapelei lui iar in plus canapeaua are brate care sunt mai inalte decat salteaua din patut. Trebuie sa incerc si varianta asta cu demontatul lateralei. Cu adormitul langa mine si mutatul in patut nu a mers, ca are somnul foarte usor( ca mine) asta e si motivul pentru care l-am scos din dormitor.

Mergi la inceput