Aradence minunate! (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau . Sa inteleg ca faci parte din comitetul de organizare? Hai sa ne punem pe treaba. Cine vrea sa vina e super, cine nu are timp sa vina dar vrea sa participe cu bani si jucarii sa vb cu mine sau cu Clau. ok?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, sigur ca te ajut, cu mare placere! Voi incerca sa vad daca am trecere si printre prieteni si sa mai strang niste bani. Imi pare rau ca nu ai venit mai devreme cu ideea ca sa avem timp sa ne organizam asa cum trebuie.
Cand stim cum stam (de preferat saptamana asta) trebuie sa sunam la un camin (ceea ce nu va fi greu ptr ca prietena mea e asistent social si ne poate ajuta) ca sa vorbim cu directoarea. Sunt directoare care nu permit vizitele ca sa nu bulverseze copilasii.

Ioana, Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, super. Intereseaza-te tu de camin, ca eu n-am habar unde am putea merge. Eventual, ca sa nu bulversam saracii copiluti, le putem lasa acolo pur si simplu, fara vizita la copii. Hai ca fac si eu cheta printre prietene.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, Clau, si eu vreau sa va dau cate ceva, din pacate de participat nu sunt in stare.

Ioana, imi pare rau de durerea pe care o ai in suflet. Nu poate fi deloc usor.

Ada, educatoarea ti-a recomandat sa o duci la un consult pe Iulia pt ADHD?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana imi pare rau de mama ta.

Noi suntem bine,vineri merg la Timisoara la Echo la Budau.In rest ne pregatim de serbarea de Mos de saptamana viitoare.Greturi mai am dar supravietuiesc bine.Am anumite mirosuri care ma termina dar imi trece relativ repede.Cred ca ma voi face big mama .

Alina faine cumparaturi ai facut.
Maria_rubi fratioara lui Mel e bine numai ca tre' sa iasa la comanda surioara .
Cat despre jucarii le-am cam dat si noi.

Carmen(12+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, mai un pic si scapi de perioada greturilor. Asteptam sa ne scrii vineri dupa ce vii de la Timisoara.

Clau, Ada, va felicit ca va ocupati de aceasta actiune (sa-i zic asa).

Cristiana, si noi luam formula 76 pentru raceala(cand e cazul), daca are febra alternam cu formula 42. Pentru muci f bun e Sterimar (apa de mare care spala bine nasucul). Daca sunt multi ii scot cu aspiratorul nazal.

Maine avem serbare la gradi, Dragos e spiridus si trebuie sa-l imbrac cu pantaloni rosii, bluza verde si caciula rosie, noroc ca m-a salvat Gabi cu haine de la Tudor ca pantaloni rosii n-am deloc.
Gabi, cred ca pana la urma bluzita verde ii dau ca e o singura culoare, cealalta-i in 2 nuante, oricum le duc ambele si vad ce zic educatoarele. Am gasit si eu o bluza verde, dar tot asa in 2 nuante si e cu ceva desen in fata.

Sarbatori fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Tre sa fac si eu ordine la jucarii, ca e DEZASTRU. Nu stiu cate o sa am de dat, alea care sunt de dat sunt de bebelusi. Am multe stricate sau dezasamblate trebuie sa ma mobilizez intr-o zi sa ma ocup de ele. Dar sunt de acord sa dau bani pt copii.
Alina ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Ti-am pus 2 bluze , ca sa ai de unde alege. Ai incercat sa vezi daca nu ii sunt largi in talie pantalonii la Dragos? Tudor nu ii poate purta numa cu bretele.
Carmen, cum de mergi asa repede la Budau? Mel vrea surioara? Voi ce va doriti? Tu big mama? Nu cred!
Tudor are saptamana viitoare, in 20 serbarea. o sa fie printz.

Mergi la inceput

Gabi, sunt largi pantalonii de Dragos in talie, dar punem curea.
Imi plac pantalonii care au elastic si pot sa-i stramtez cat vreau, la Dragos cat e de "siluet" toti pantalonii cad de pe el.

Merg sa bag niste pulpe la cuptor ca diseara am musafiri pe finii nostri si cum plecam la serbare nu am timp mai tarziu.

Sarbatori fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna fetele, am o zi tare nasoala, David a fost marait toata noaptea, am dormit impreuna in reprize de cate 15-20 de minute, se trezea sa caute suzeta, il disperau mucii... ce sa mai zic . Intre timp s-au lichefiar si curg mai cu spor, am tras azi la ei de m-am speriat. De dimineata i-am pus si Colargol in nasuc, e oribil, dar cred ca a avut si efect, ca au iesit la uratenii galben-ruginii ceva de speriat. Ma mai dispera si stranuturile. M-a consolat o prietena ieri, care mi-a spus ca isi face anticorpi cu toate racelile astea. Cred, dar sunt tare greu de suportat, si mi-e mila de el sa-l vad asa.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Am pus cateva poze din Austria...incepand de
AICI
.

Edit: Cristiana, e bun Colargolul, mi-a recomandat si mie dr. Marienut pentru Adelina. Saracutul David, probabil din cauza mucilor e agitat si nu poate dormi.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput