ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-25

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

bravo lucia !!!
ma bucur din suflet ! doamne ajuta !!!

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Supeeerrrr veste! Lucia ma bucur tare, tare pt tine, se pare ca ai reusit sa ti endo in frau.Uau, ma bucur mult!
Se pare ca intradevar o sa auzim vesti bune in curand, incepem cu aerlilian, nu? Fetito, am sperante mari pt tine!
Diana Hai draguto, nu ne intrista! Ce patisi, de arunci vorbele astea, o sa fi mamaica si inca una minunata! Sa nu te indoiesti de asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Pup toate fetele mele dragi!Sper sa fie bine...
Alexa Ioana scuze,abia acum am vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Fetele mele dragi.............Doamne cat de tare mi-ati lipsit........Doamne cat de tare va iubesc..........
M-am hotarat sa revin,asta dupa ce am citit despre CRISIS si mi-am dat seama cata suferinta e pe lume asta si eu asa cu una cu doua imi pierd increderea........ce sa va spun........nu am mai facut nimic special,am hotarat ca undeva prin februarie o sa fac FIV aici la Cluj,am o prietena care are tot endometrioza si se chinuie de ceva ani si acum cu FIV i-a iesit din prima........parca mi-a mai crescut sufletelul.
DIANAnu stiu ce s-a intamplat de te-ai intristat asa de tare dar daca simti nevoia sa te relaxezi sau sa te detasezi de problema fa-o cat crezi tu ca e necesar.........
alexa ioanacred ca si aici la Cluj sunt medici buni care se stiu cu endometrioza asta.......daca vrei putem pe PM sa vb. mai multe........eu una sunt tare multumita.aM UN NR.DE TELEFON AL REPREZENTANTULUI DE LA FIRMA CARE DISTRIBUIE DIPHERELINUL.DACA VREI SA IMI ZICI ........eu am luat de 11.3% parca si in farmacie era 1500 ron iar eu am luat cu 1100 ron.......
AERLILIAN,MADUTva tin pumnii si ma rog la DD sa fie
LUCIAinsanatosire grabnica iti doresc...............
RALU Tburticutza
IOANA asta da cadou de mos Nicolae.Se zice ca Mos Craciun e mai bogat..........poate cadoul va fi si mai consistent,nu se stie
FIREYES,ANCAORADEA,BOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Salutare fetelor!!!!
Scuze ca n-am mai scris dar am foarte mult de lucru la serv. si nu mai apuc sa fac mai nimic in afara de munca, munca si iar munca.
Totusi, mi-am facut putin timp si am fost azi la doctor. Sunt foarte, foarte suparata si trista. Singurul ovar pe care-l mai am nu functioneaza cum ar trebui. Deci, e micopolichistic, daca am inteles eu bine ce scrie d-na doc., este si inflamat, am in continuare puncte de endometrioza, deci....toate bubele rele in fundul babei mele, asta sunt eu. Mi-a dat tratament cu duphaston timp de trei luni, injectii cu Rheumavek si Polidin si ovule poligynax. Mi-a spus ca ovarul este cam marit din cauza chisturilor adica are 41.92/17.83 mm, endometrul este de 8.31 mm si am doi foliculi de 4 si 6 mm. M-a chemat si in ziua 21 pt alta eco sa vada cei cu foliculii aia.
AAA si mi-a mai spus ca dupa operatia din 2005 in care mi-a fost scos chistul cu tot cu ovar (stang) doctorul de atunci trebuia sa-mi dea tratament cu duphaston nicidecum cu AC care au accentuat endometrioza.

Intrebarea mea este daca am vreo sansa sa raman insarcinata cu toate aceste probleme (tinand cont ca am cei doi foliculi) sau sa incep tratamentul de acum cu toate ca sunt z14???
Voi va pricepeti ca pe mine m-a depasit.

Lucia insanatosire grabnica !!!!!!

Scuze fetelor ca intru aici si ma plang la voi dar simt ca o iau razna, ca-mi fuge pamantul de sub picioare.

Pentru mine a fost cel mai urat Mos Nicolae

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

De ani de zile ma bucur din suflet pentru copiii altor fete , si luna de luna cad in prapastie ... stiti voi de ce .
O alta preietena a ramas gravida si nu e deloc cu instalatia perfecta , dar a fost binecuvantata de Dumnezeu si a ramas gravida.

Incep sa simt ca unde nu e , NU E , unde nu da , NU DA , nu am cuvinte ... si Aerlilian stie mai bine ... ca am vorbit ieri cu ea ... pentru ce e in sufletul meu ...

Nu sunt invidioasa pe nimeni , MI-E DOR DE COPILUL MEU !!!! ATAT !!!

fac meditatie cu copii mici ... ii iubesc

DAR MI-E DOR DE COPILUL MEU

atat

zile frumoase va doresc si Lucia , iti doresc sa ramai cat mai repede gravidaaa !!! din tot sufletul

va pup cu drag , si sa auzim de bine , Diana

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

Buna fetele,sunt noua pe aici am fost de curand diagnosticata cu chist endometriozic.A fost un soc ptr mine.sapt asta am fost la dl.dr.Tutunaru si dansul a confirmat diagnosticul pus de un alt dr.dansul(T)m-a programat ptr op in ianuarie.dati-mi va rog mai multe infocu privire la op(costuri etc)va rog.multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucia...ma bucur mult ca vesile sunt bunutze, asteptam sa revii iubita
Ginamaria..ma bucur mult ca ai revenit, iti tin pumnii pentru tot ce vrei sa faci

Andreyutza, Diana...inca nu s-au epuizat toate sansele, chiar daca avem sanse doar 1% merita sa luptam pentru bebicul nostru.
Stiu ca este greu, mai ales cand ai in jur prietene cu copilasi...e foarte greu....aseara am fost la prietena mea cea mai buna, are un baietel de 11 luni si mi se lipea de sufletzel, ma pupa si ma strangea in brate,l-as fi luat acasa, dar.....nu se poate.
Cred cu tot sufletul ca va veni clipa cand vom tine un puiutz in brate , intr-un fel s-au altul.
Ma uitam aseara la o emisiune cu multi copii bolnavi, unde cineva le dadea bani sa-si rezolve problemele, nu vreau sa fac reclama, si ii admiram pe parinti cu cata forta luptau pentru copiii lor sa se faca sanatosi si am realizat ca ei au probleme cu adevarat si tot continua sa lupte si eu...nici nu am eliminat toate posibilitatile si cedez...cine sunt eu sa pun la indoiala ajutorul Lui DD? trebuie sa cred...trebuie sa credem, e doar o incercare a vietii...o sa reusim.
Exemple vii sunt gravidutzele noaste, care au reusit, avand aceeasi boala ca si noi.
Va pup si va iubesc

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lucia, chiar daca o sa vezi mai incolo mesajul, te pup si iti doresc sa te pui rapid pe picioare, ca ai treaba, doamna

Diana, iubita, ce e cu tine? nu pune problema asa... lasa-i pe altii, ca stii bine ca totul e altfel, de la caz la caz.
Aseara am fost la dr. ca nu simteam eu ca sunt lucrurile asa cum le stiam eu... se pare ca n-am ovulat luna care a trecut... deci "soldateii" n-au avut nici o sansa...
iar doctorita mea, care e o draguta si cu care pot sa vorbesc normal si pot sa-i zic de toate temerile mele si de tot ce mi se pare anapoda, chiar daca nu are baza stiintifica, mi-a zis ca nu fac treaba buna daca ma stresez, ca se pare ca se produc niste chestii chimice care impiedica conceptia.si asta ar fi motivul pt care multe femei in situatia asta care raman insarcinate, raman atunci cand si-au pierdut orice speranta si prin urmare sunt "relaxate', nu sunt focusate pe ideea:"trebuie sa raman!"
Nu stiu daca nu cumva Ralu a trecut exact prin faza asta daca-mi amintesc eu bine ce povestea la un moment dat....
Deci se pare ca trebuie sa ne resemnam intai:)

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

eu nu eram resemnata, ca abia ma apucam de incercari dupa operatie. ideea e ca nu ma asteptam sa se intample asa repede, fara monitorizari, stimulari,regimuri, homeopate etc, deci nu speram la prea multe in luna respectiva, eu vroiam sa ma apuc in forta dupa respce veneam din concediu. oricum, ideea de baza e aceeasi. nu ma stresasem cu ideea de a ramane, mai ales ca avem planuri mari pentru anul asta....care se putea face doar in lipsa de bebe. si plus ca ma linistea gandul adoptiei foarte mult. mi-era egal cum ajungea bb in viata noastra.si acum imi e. daca nu voi putea face alt bebe, nu exclud posibilitatea adoptiei unei fetitze
hai, relaxati-va de sarbatori, ganditi-va la voi ca si cuplu si ce va doriti sa faceti inainte sa vina bb, si o sa vina.
aerlilian, vreo veste?
gina, bine ai revenit
andreyutzastiu ca sunt foarte controversate ac pt endo, inclusiv tutunaru s-a luat cu mainile de cap cand a auzit, insa mie mi-au facut bine. din2 chisturi de endo am ramas cu unul care s-a redus cu 3 cm. nu mai conteaza oricum ce a fost, imoprtant e ce vei face de acum in colo.foliculii sunt cam mici pt ziua 14, eu stiu ca ar trebui sa fie peste 20 mm, dar depinde si in ce zi ovulezi tu. endometru e super bun, eu nu l-am avut niciodata asa mare. eu zic sa astepti pana la urmatoarea eco si sa te hotarasti atunci daca te apuci de tratament. daca totusi ovulezi, ai sanse, bineinteles, nu conteaza daca ai chisturi, ovare marite sau mai stiu eu. hai ca poate mos craciun va fi mai frumos
pupici

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
15+
drumul lui bebe

Mergi la inceput