ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-25

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

La multi ani tuturor ce sarbatoresc azi!

Ioana...ma bucur mult pentru voi, a fost darnic Mosul, v-am zis eu ca de sarbatori ploua cu minuni, deja a inceput, mai urmeaza, trebuie doar sa credem
Lucia... pentru un nou inceput, recuperare usoara.
Nu are nimeni numarul ei de telefon sa stim ce face?
Ciol..ma alatur si eu fetelor, mai gandestete cu operatia clasica, laparo e mult mai bun, recuperarea e foarte usoara, nu faci aderente, nu se vede....multe avantaje, eu am scos si un chist pe langa curatat endo si in doua zile am fost fresh.Iti tin pumnii oricum ar fi
Moni..pup bebelusha , Mosul sa-i dea sanatate si sa ajunga cu bine in brate la mami

Sf Nicolae sa va aduca tot ce va dorit,sa vi se implineasca visele, pupici pentru toate, fara nici o exceptie .

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete,

Ioana super veste, nici nu te asteptai, pai cu asa veste mai astepti CM luna asta? Te pup si ma bucur tare mult ca in sfarsit vii cu vesti bune

Lucia de abia astept sa aflu vesti de la tine, sa vad tu ce Mos darnic ai avut te pupic si sa vii cu vesti bune si sa te refaci rapid, pup fata frumoasa

Boo bafta multa la eco cand vad si io niste pozici?

Eu nu am reusit sa ajung la tutu ieri, a fost nebunie in oras, am ramas blocati in trafic, nervi, nebunie...offf sper sa dau azi de ramona sa ma reprogramez

pup fetele

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Papuselelor,sa nu dati cu pietre in mine si sa nici nu-mi spuneti ca sunt paranoica,pentru ca stiu...In dimineata aceasta am fumat o tigare la cafea....Si nu mi-a placut...mi-a fost un pic greata...Si astazi nu mai am simtom de CM...si nici nu mai sunt nervoasa si imbufnata...Asta poate pentru ca mosul a fost marinimos si a considerat ca am fost cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Ioana!!!!!!
ce veste tare!!!!!
draga mea, ma bucur enorm pentru voi, hai ca poate nu mai e cazul de fiv. sincer imi pot imagina cat sunteti de fericiti, a venit cu siguranta mosul la voi
bravo, sa fie cu noroc aceasta spermograma si sa vina cat mai repede un bebeu cu ochii obligi si de ce nu albastrii!!!
monica

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
15+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian...poate nu esti paranoica, poate bate la usa .
Si eu am gretzuri de o saptamana si mintea mea a luat-o razna dar...nu are cum, cred ca doar o indigestie, desi de atata timp...
Ralu..pup albastrelul
Alexia...pup rozalinda din burtica
Alexa, Diana..

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Madutz drag,ce bine ar fi sa fie precum spui.Si ce dragut ar fi sa fie si la tine la fel...Iti dai seama?Doua dintr-o lovitura...Dar in continuare am indoieli desi imi fac sperante...
Diana ce-i cu tine astazi?Lipsesti la apel...si nu-ti sta in obicei...
Boo astept de la tine doar vesti bune de la eco.
Lucia tare nerabdatoare suntem sa te "auzim" din nou...Tinem pumnii si te asteptam cu drag.
Monica nici nu stii ce bucurie mi-ai facut...De ce nu ne vizitezi mai des draga mea?Stai mai mult cu noi ca poate ne imbolnavim de burtici mari toate.Cat despre kilograme...sunt dispusa sa ma fac cat China si poporul sovietic la un loc numai sa raman gravi si sa am bebe sanatos.Ca dupa aceea,sunt destule metode de slabit.Asa ca iti recomand sa nu te mai stresezi cu greutatea,pentru ca oricum sotul tau te vede cea mai frumoasa femeie din lume,doar porti comoara mult dorita,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

DRAGELE MELE ,

am aflatacuma ceva care m-a daramat , simt ca nu voi fi in stare niciodata sa fac un copil ..., simt ca toate veti ramene gravide , dar eu nu voi ramane ... , sunt distrusa psihic ;

am aflat ceva care nu are legatura cu starea mea de sanatate si cu persoana mea

sa vad cum imi gasesc linistea , sper sa o gasesc , va multumesc la toate ca m-ati primit printre voi, o sa fac pauza la multe nu stiu cat timp ... , nu mai pot , sa fiti bine si la cat mai multe mamici , sa aveti copilasi sanatosi , sunt sigura ca veti fi bine

va pup Diana

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

dragele, eu simt ca se pune de ceva frumos pe aici pe la noi...

Ioana, ce tratament a facut sotul tau ca sa ajunga la rezultatele astea bune?

Hai, aerlilian, steagul sus, nu vezi ca toate semnele indica un singur lucru?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

mai dienuca draga... te pup cu drag si te rog sa ai grija de tine...
noi suntem aici si te asteptam...
ai grija de sufletelul tau, te rog...

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Vad ca nu sunteti prea vesele asa ca va dau eu un motiv. Am vorbit cu Lucia care deja s-a trezit din operatie. Era super fericita ! Se pare ca nu i-ar fi gasit decat 2 puncte de endo si ovarul stang lipit (nu prea stiu lipit de ce, dar va spune ea cand vine). Asa ca suna foarte promitator. Poate peste o luna vede si ea dublu II

HAI LUCIA !!!!!

PS. sper ca nu te-ai suparat ca am spus ce ai, dar fetele astea sunt asa de triste si m-am gandit sa le mai "optimizez" un pic

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput