ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-25

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Haide aerlilian deabia astept sa ne dai vestea cea mare.
De ce nu faci tu o analiza de sange, bhcg si afli imediat dc esti graviduta sau nu, si nu mai stai in stresul asta.

Sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii, sa fie bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Anca , multumesc de mesaj.

Sunt bine , ce e aia suparare ? Am mai spus , cand atrag atentia la ceva oribil, nu inseamna ca sunt suparata, sunt indeajuns de puternica sa spun adevarul si merg mai departe.

Maine mi-am luat liber si mergem la terenul nostru, aer curat si natura.

am citit ce ai scris , au trecut 3 luni , ma bucur mult ca nu te mai doare , hai si tu cu bebe , dar sa fi relaxata , nu presata , de nimeni

tu esti pe 2 ianuarie , eu sunt pe 6 ianuarie

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aerlilian poate o fi ceva si cu "premonitiile" astea ..
Alexia ce face burtica ??
Anca imi doresc si eu sa iti fac cadou de ziua ta, chiar daca virtual. Sper sa-mi iasa... sa stii ca lucrez intens

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dragutzelor!
Intru si eu pe fuga,e foarte multa treaba....
Aerlilian...daca nu iti vine pana vineri ar trebui sa faci un bhcg ca sa nu mai stai asa ca pe jar, eu totusi iti fac galerie , hai bebitza!
Monica...tu prea grasa?! stai linistita nu iti face probleme din cauza greutatii am vazut gravidutze si mai si au facut bebei sanatosi. Poate ai o bebelina mai rotunjoara . Cu tensiunea e un pic cam, cam, dar cred ca daca stai linistita si te protejezi mai mult o sa-si revina.
Ancaoradea...Doamne ajuta, sa o tii tot asa, nici sa nu ai dureri.

Si acum milioane de pentru dragutze Diana, Hera, Ralu, Alexia, Alexa, Fireyes,Boo, Anca, Ylari, Andreyutza, Lucialu

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Mada e adevarat ca e cam mare bebe, cu 10 zile mai mare, dar problema este ca am pus 5 kg in 4 saptamani si nici nu pot sa zic ca am mancat mult si am renuntat si la dulciuri in ultima vreme. Acum am inceput sa mananc fara sare, e tare greu, dar trebuie sa elimin sarea neaparat ca sa scada putin tensiunea. Am inceput sa fac si miscare, plimbare in ritm putin mai rapid si inot, asa ca sper ca toate astea sa ma ajute sa controlez si tensiunea.
Iti doresc sa vina miracolul mult asteptat de sarbatori!

Lucia ma bucur ca esti bine si mersi pt incurajare, esti draguta ca de obicei. De fapt toate sunteti dragute.

Boo sper si eu sa fi fost doar pe moment, dar nu m-am agitat deloc, nu eram stresata, nu vad de ce sa fi fost asa mare. Ma duc azi la o prietena sa-mi ia tensiunea din nou, sper sa fie acum mai bine. Kg am pus pana acum vreo 16-17, dar problema e ca am pus prea mult in ultima luna. Stiu ca pe mine nu prea se vede ca as fi grasa pt ca sunt inalta si s-a pus peste tot, dar totusi e prea mult. Acum astept si rezultatul la toleranta la glucoza, sper macar ala sa iasa bine. Multa bafta iti doresc si abia astept sa ne dai vestea buna pa 1 ianuarie.

Aerlilian nu ma plang ca sunt grasa dar mi-e frica sa nu fie vreo problema cu mine ca ingrasatul asta asa rapid nu e bine deloc. Sper sa fie bebe la tine, mai fa un test sa vezi, sau fa testul de sange ca e mai sigur. Tin pumnii!

Ancaoradea eu zic ca nu a trecut prea mult timp de la laparo, sigur nu s-a refacut endo. Trebuie doar sa stai linistita, sa te relaxezi, si va veni bebele, poate se intampla chiar acum de sarbatori. Bafta multa!

Diana distractie la teren si aer curat, sigur va fi frumos.

Monica 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tricia spune:

buna, fetelor,
am si eu aceeasi problema ca si voi, endometrioza, am facut laparoscopie si urmeaza sa fac tratamentul cu diphereline. suntem atat de multe, incat am ajuns la concluzia ca aceasta boala e subdiagnosticata, incidenta este mai mare decat se estimeaza. poate trece drept dismenoree, anexita sau chiar colon iritabil. observ totusi ca multe dintre noi au reusit sa ramana insarcinate, ceea ce ne da si noua sperante. salutari

Mergi la inceput

Tricia , parerea mea depre mine, este ca sunt convinsa ca DACA NU VOI RAMANE GRAVIDA , nu va fi din cauza endometriozei , in nici un caz, poate si din cauza faptului ca la mine s-a facut putin tesut in 33 de ani , doar stare incipienta dar nu numai asta , pus si simplu daca nu voi ramane gravida la viata mea , va fi din alte motive , nu din cauza la ceva ce tocmai l-am dat afara .

Eu am avut grija sa fac si tratamentul cu injectii , adica sa fac ce consider eu ca ma multumeste pe mine , ca am facut tot ce mi s-a pus in fata , la rezolvari, si acum sunt multumita sufleteste ca am facut aceste injectii, cu toate durerile care le-am avut si le mai am . Asta e important , linistea sufleteasca si multumirea de tine, ca poate ai facut ce a tinut de tine sa faci . In rest , Dumnezeu sa ne ajute , dar in toate , nu numai aici .

Cat despre faptul ca recidiveaza , tot despre corpul meu vorbesc , eu sunt convinsa ca la mine recidiveaza mult mai lent .

Mai e ceva , atatea povesti despre cum au ramas multe fete gravide am auzit , incat nu poti sa mai spui ca dupa ce te mai si operezi, se mai pune problema ca endometrioza va fi cauza . mai intai sa recidiveze , de exemplu si apoi, chiar si asa

ultima poveste de succes , o prietena de-a mea zilele trecute se plangea ce o suta si ceva de zile nu ii venise ciclu , departe de tara , doctorii de acolo au gasit ovare polichistice , si chisturi maricele , ce mai , deja lua pastila pentru asa ceva ... si era suparata ca era programata de-abia in ianuarie sa o mai vada doctorul ..., deci fara doctor si cu probleme. Si a descoperit ca in urma cu 5 saptamani , asta inseamna 35 de zile , ea a conceput un copil, in timp ce vorbea cu mine deja era gravida si ea si sotul ei nu stiau , in conditiile in care ea nici nu avusese ciclu si se prezenta totusi cu acest diagnostic.
Asa ca

copilul vine cand vrea Dumnezeu , si intotdeauna vine printr-o minune , iar noi, normal ca daca vedem ca avem o problema o reparam , dar bebe vine de fapt ca asa a vrut Bunul Dumnezeu pur si simplu. Cunosc multe cazuri in care nu se spera sa ramana gravida si au ramas.

Monica, multumesc pentru atentia care mi-o acorzi , sunt alaturi de tine si eu zic , imi dau si eu cu parerea de prietena, sa incerci sa vezi ce anume te nelinisteste si ce e bine . Eu cred ca nu prea sunt motive de ingrijorare prea mare , concentreaza-te pe starea de liniste sufleteasca a ta si gandeste-te ce minunatie ai acolo in burtica .

Diana

Mergi la inceput

una din sracinile mele de la servici este si acest site , si vreau sa vedeti ce brad am pus azi acolo, plus ca le-am pus si zapada , sa vada si studentii ca a venit iarna

http://bucuresti.idd.ase.ro/ID/index.asp

probabil ca ma dau mare , poate nu , eu ma bucur ca am facut asta si vreau sa va arat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Diana...e dragut ce faci si nu te dai mare daca ne impartasesti din munca ta.Spun doar ce simt, nu are nici o legatura cu discutia noastra de azi.
Tricia...dupa cum vezi suntem din ce in ce mai multe....... din pacate nu pot sa-ti urez bine ai venit, dar aici e mai bine decat sa treci singura prin asta, cum putem ne ajutam intre noi.Iti doresc ca bebele sa vina cat mai repede.
O seara buna tuturor!

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by unducthable

una din sracinile mele de la servici este si acest site , si vreau sa vedeti ce brad am pus azi acolo, plus ca le-am pus si zapada , sa vada si studentii ca a venit iarna

http://bucuresti.idd.ase.ro/ID/index.asp

probabil ca ma dau mare , poate nu , eu ma bucur ca am facut asta si vreau sa va arat

Ha, ha, ha, ce bradutz nebun, vreau si eu unul......

Eu cand am ajuns azi la birou, o fata impodobise pe acolo cu beculetze, cu merry christmas... Foarte frumu!!!! Dar vezi tu, Diana, lipsea bradutzul asta, si nu imi dadeam seama!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput