ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-25

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

pentru caderea parului (adica sa nu fie probleme)

am luat de la plafar un tub cu o crema care cintine petrol , plus ulei de ricin parca si tot ce punea bunica in cap sa fie parul bine, deja ma dau inainte de baie si stau doar 15 minute, iti masezi pielea capului cu crema , o sa spun cum scrie pe tub

apoi exista vitamine combinate , dar aceasta combinatie BEAUTY HAIR (se gaseste la plafar si/sau farmacie) ,

deci nu a cazut la mine, si eu am parul destul de rar, ci a crescut puf chiar

mi-am mai luat si un balsam italienesc cu proteine care fac parul matasos (naturalis , parca se numeste farmacia )

atat

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Salutare fetele
Ce mai faceti? cum ati inceput saptamana?
Aerlilian, mie mi se pare devreme Z26 pt test, eu in Z26 sau 25 am avut test negativ, deci pana nu vin rusii,noi tinem in continuare pumnii
Lucia ai ajuns acasa? cum te simti, mai primi ceva noutati? hai, sa va puneti repede pe treaba
Diana nu mi-o lua in nume de rau, am o mare rugaminte, daca se poate, sa nu deviem de la topicul de endometrioza si sa incepem campanii pro sau contra pt diversi medici. Am inteles parerea ta, o respectam cu toatele, sunt convinsa de asta, dar hai, te rog, din respect pentru cele care mai sunt inca pacientele lui, sa nu deviem de la subiectul care ne uneste si care ne-a adus impreuna. Toate ne spunem aici ofurile, inclusiv (sau mai ales) legate de medici si mesajul tau cred ca a ajuns unde trebuia. Eventual putem deschide un nou subiect pe forum, gen “feriti-va de tutunaru”, dar momentan cred ca s-a discutat suficient de mult pe tema asta la capitolul endo.
Sper ca nu te-am suparat, n-a fost intentia mea, pur si simplu mi se pare un pic cam mult, nu parerea in sine, ci modul in care tot reapare in discutii.

Despre noi nimic nou, asteptam vacanta cu mare nerabdare si we ca sa cumparam bradutz
Va pup pe toate

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
16+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Intru si eu repede inainte sa plec de la servici ca sa va spun ultimile noutati.
am fost la analize si ecografie de dimineata si am asa :
endometru - 10 si un pic , a crescut !!!
ovarul drept - vreo 5 - 6 foliculi
ovarul stang - vreo 10 foliculi. sunt si mai mici si mai mari, dar sunt in jur de 7 de 16-17 mm.
Sper sa imi iasa si analizele ok, astept cu nerabdare estradiolul ...

Aerlilian ce faci? cum stai ? ai vreo veste pentru noi ?
Lucia hai odata sa ne spui cum esti ca eu una nu mai am rabdare ..
Ioana nici nu stii ce ma bucur pentru tine si pentru rezultat .. Asa modificare nici nu ma asteptam. Poate iese totusi bebe si fara FIV ..
Diana eu te inteleg perfect ca esti suparata si revoltata de cum s-a purtat T la operatie si pe urma, dar Ralu are dreptate. Poti deschide alt subiect cu tema asta, sau poti scrie la cel care e deja deschis cu "doctori de care sa te feresti" .. Poate acolo vor citi si alte fete experienta ta. Aici la noi, multe sunt pacientele lui T si poate nu se simt bine cand citesc ce scrii ..
Imi pare rau ca te simti asa prost din cauza tratamentului. Si la mine s-a manifestat urat, cu toate ca au fost mai mult dureri fizice decat depresii sau nervi. Dar crede-ma ca va trece si o sa te simti bine dupa aceea.
Haideti sa revenim totusi la ganduri la bune, sa ne bucuram de tot de ce bun si frumos in viata noastra, mai ales acum ca vine si Craciunul !

Eu am vazut un documentar ieri seara, "the Secret" se numeste si este vorba despre gandirea pozitiva si despre cum atragem noi tot ce ni se intampla si cum ne putem schimba destinul si viata. Eu va sugerez sa-l cautati si sa-l vedeti, pentru ca pe noi cel putin cred ca ne ajuta. Moralul este foarte important si cred ca stim toate asta.

va pupic pe toate !!

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele,nimic nou la mine...Ralu ,ma gandeam ca daca fac test in z26 s-ar putea vedea ceva,avand in vedere ca am CM de 24-25 zile.Astazi a fost z28 si am o usoara scurgere bejulie.Ma tem ca asta prevesteste CM...Maine dimineata mai fac un test.Si banuiesc ca maine ar trebui sa stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ralu si Boo, va rog frumos sa nu imi dati mie indicatii despre cum trebuie sa ma simt atunci cand cineva isi bate joc de mine . OK ??

si scriu ce consider , am scris adevarul despre cate am suferit si umilinta pe care am trait-o asa ca nu este lipsa de respect pentru pacientele domnului tutunaru, consider ca e lipsa voastra de respect fata de suferinta mea , si umilinta mea. PUNCT .

SI DACA VA UITATI MAI BINE , AM DAT SFATURI DESPRE cum sa nu cada parul la ultimul subiect.

si stiti ceva ??

ca sa fiti sigure ca nu va mai "deranjez " , apropo , Ralu esti cu sacii in carutza si acu nu iti mai pasa prin ce trec unele din fetele care sufera de ce ai suferit si tu ?

deci ca sa fiti sigure , ca nu mai sunteti deranjate ca m-am legat de somitatea sa TUTUNARU care intreba pe sotul meu " CINE E ASTA ???" NU VOI MAI SCRIE NIMIC LA NIMIC , SI NICI NU STITI CE BINE IMI VA FI .

ia uite domne , luipsa de respect fata de pacientele d-lui tutunaru ? dar lipsa de respect din partea lui tutunaru pentru atatea femei , aici cum vine treaba ? eu nu am fost pacienta de 2 ani a lui tutunaru si mi-am pus fermoar la gura pentru fete ca voi , sa nu va deranjez ?

sa ramaneti cu bine, o sa vedeti ca tot ce facem ALTORA, ni se va intampla si noua , adica si mie , adica si voua

deci ultimul subiect nici nu se referea la tutunaru, Ralu si Boo, vad ca ati stat si v-ati gandit , ia sa o punem noi la punct pe femeia asta obraznica , ce imi pasa mie ce i s-a intamplat ??

ce dati , aia veti primi

PA

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

p.s. Boo, te rog frumos sa nu faci apropo-uri ca mi-a luat tratamentul mintile, nu ma cunosti si ar trebuie sa te bucuri ca cinheva spune adevarul si e sincer ; eu nu stiu cine are depresii si nervi , pana una alta zilele astea am cumparat un teren undeva fain langa munte si sunt ocupata cu asta , nimic nu e mai placut , sa ramaneti sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara, fetele frumoasele!!!
Boo, eu sunt bine, si bebelina mea la fel... Am facut Triplu Test, a iesit ok, risc scazut de Sindrom Down (am inteles ca sarcina fara risc nu exista). Sambata am fost la doctor cu rezultatul si am profitat sa mai bagam un oki si pe la bebe; am vazut-o, se misca intr-una. Ce sa zic, sunt ok, dar uneori ma apuca o frica teribila! Am impresia ca voi fi o mama ingrozitoare, fara rabdare, sa nu aruncati cu pietre in mine dar stau si ma gandesc daca o sa o pot alapta... Eu am sanii foarte, foarte sensibili, in general, ce sa va mai zic acum cum sunt... Joi fac seria a doua de analize (ptr trimestrul doi) nu vreti sa stiti cat sange mi s-a luat, e o nebunie...
Diana, nu am primit nimic pe privat...

Pupici la fete

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

diana ...diana...
ideea a fost alta: nu sa nu vorbesti ,ci ca e de ajuns s-o spui o data, de 2 ori, da de 20 de ori???? asta era singura problema. nu a fost nimeni indiferent sau nepasator la suferinta ta de 2 ani de zile!!! ti-am atras atentia ca ai exagerat cu nr postarilor in care-l blamezi pe tutunaru in ideea ca s-a retinut mesajul, nu e nevoie sa-l vedem in fiecare zi, chiar daca printre picaturi mai vorbesti si despre altceva.uita-te tu singurica in urma sa vezi cam cate mesaje i-ai dedicat unui medic care pana la urma din ce povestesti nu merita nici 5 min de atentie. si pe cuvant, mi-ar fi facut mare placere sa nu fie vorba de dr meu,si nici de faptul ca-s gravida, etc.pt remarca mea nu tine de niciuna din cele doua posturi in care ma aflu. ca intre prietene, nu ca intre dusmani, eu cred ca in urma a ceea ce ti-am scris nu-i cazul sa nu mai intrii pe forum. si iti reamintesc ca Boo a fost de acord cu tine la primele postari, nici ea nu-l sufera pe tutunaru, deci nu-i tine partea si de fapt alta e discutia in momentul de fata.
eu sper sa vezi lucrurile mai frumoase maine. nu-ti spune nimeni ce sa vorbesti si cand, dar ca idee,intre prieteni, mi se pare normal sa poti atrage atentia cuiva cand exagereaza...

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
16+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Boo felicitari pt multi foliculasi si endometru bun, totul merge bine si sper sa fie tot bine pana cand faci testul care sper din tot sufletul sa fie pozitiv.

Lucia ma bucur pt operatia reusita, sa te refaci repede ca trebuie sa va puneti pe treaba. Te asteptam sa ne spui cum te simti.

Ioana felicitari pt rezultatul sotului, asta chiar ca e veste buna.

Aerlilian tin pumnii in continuare!

Diana imi pare rau ca te-ai suparat, dar nu cred ca fetele au vrut sa te supere sau au zis ceva cu intentia rea. Ele au zis doar sa nu deviem de subiectul nostru pt ca s-a discutat un pic cam mult despre dr Tutunaru. Si sincer, nu cred ca Ralu acum find "cu sacii in caruta" nu ii mai pasa de restul, daca nu ii pasa nu ar fi intrat aici asa des sa va incurajeze. Hai nu mai fi suoarata ca nu are rost. Suntem aici sa ne incurajam nu sa ne suparam.

Monica 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ylari..ma bucur ca esti bine. DD sa iti dea sanatate si intelepciune sa fii o mama desavarsita, ai sa inveti din mers si ai sa fii cea mai buna mama
Boo..Doamne ajuta, hai ca vine mosul cu tolba plina, bravo, ma mult pentru tine, hai poate spargi gheata, e nevoie aici de multa bucurie
Aerlilian...orice ar fi suntem alaturi de tine, dar nu inceta sa speri
Monica, Ralu, Alexia... pe burtici
Lucia...iubita hai sa te faci bine, ne este foarte dor de tine

Diana...altul a fost mesajul fetelor, te rog nu te supara, noi doua am mai avut discutia asta, dar gata nu mai.are rost. Am inteles mesajul tau, iti multumim, dar fiecare isi face alegerea pe mai departe, insistand avem impresia ca incerci sa ne impui punctul tau de vedere, nu se poate, fiecare avem aspiratiile si nevoile noastre, suntem alaturi de suferinta ta dar cred ca este de ajuns.
Sa nu imi ei in nume de rau, chiar tin la tine, ai spus niste rautati lui Ralu, eu pun pe seama tratamentului, refuz sa cred ca chiar gandesti asa, vorba ei hai sa facem un topic separat daca te-a ranit atat de tare, hai sa ne spunem acolo pasurile mai detaliat.
M-am retras zilele acestea chiar din cauza discutiilor nu-mi face bine atmosfera , nu suport sa ma incarc in fiecare zi cu lucruri negative,nu am forta sa merg mai departe , sunt mai pacifista din fire si principiul meu este ca daca am tras odata un semnal de alarma cine are urechi de auzit sa auda, cine nu sa traga ponoasele.
Te imbratisez cu drag si sper ca DD sa-ti mai limpezeasca gandurile si sa ne privesti cu alti ochi, nu iti vrea nimeni raul, speram ca suntem prietene atata timp cat ne deschidem sufletele aici si discutam lucruri pe care cu cei apropiati de acasa nu intraznim sa le discutam.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna seara iubitele!
In primul rand va multumesc din suflet pentru ca mi-ati tinut pumnii si v-ati gandit la mine!!!
Bluel sper sa-ti fie gura aurita iubita si iti multumesc ca ai intrat aici ca sa ma sustii!
Asadar sa povestesc,nu? In primul rand am scapat de noaptea de dinainte de operatie din spital:m-au lasat "acasa"
In al doilea rand cele doua nopti nedormite si parcurse in pat de pe o parte pe alta mi-au aratat ca eram totusi stresatavorbesc de noptile de dinainte de operatie.Si se pare ca nu doar eu m-am asteptat la lucruri foarte rele ci si doctorii meispun asa ca dl dr Bogdan mi-este la fel de drag ca dl dr T fiecare pentru felul lui de a se fi purtat cu mine si sosul.N-am sa am niciodata destule cuvinte de multumire,dar asta ma priveste pe mine si pentru ca s-a deviat mult de la subiectul "Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BB" ma opresc aici cu ceea ce gandesc eu despre acesti Oameni.
Si a venit si ziua X si eram tare bine dispusa ca toata lumea radea in Blocul Operator si am vazut eu un "TV" mare indreptat spre mine prin care of corse ca dr-ii vizionau instalatia mea.Si muuuuuult mi-a trebuit sa ma abtin in a le spune doamnelor de acolo sa puna pe "Tanar si nelinistit" si doar o frica mititica sa nu ma expedieze la alta sectie si sa nu ma mai opereze m-a oprit sa jic.
Stiu ca am intrat la 7 in operatie.La 9 cand mi-am recuperat celularul printr-un Om inimos trimis de sos am aflat primele amanunte.Nu stiu deci cat am stat in op si nici sosul meu stresat. Surprizele au fost mai multe si numa una ma necajeste:ca de data asta am avut niste aderente care mi-au lipit OS de peretele uterin dar ca acele aderente ar fi fost cumva vechi.De aici durerile mele crunte.Surpriza cea mare a fost ca dupa fix 2 ani si o luna mi-au gasit 2 puncte de endo,respectiv unul pe OD si unul pe vezica.Deci sunt omul care poate sa spuna cu toata gura ca A TINUT ENDOMETRIOZA SUB CONTROL!!!Iar o alta surpriza placuta a fost ca mi-au gasit urme de ovulatie.Instalatia este buna si n-am sinechii,polipi sau alte lighioane pentru ca totul a fost verificat cu solutie albastra.Pana si foliculasii din dotare au fost intorsi pe toate partile si sunt bine sanatosiSi dupa ce a cumpanit un pic dl dr la intrebarea pusa de mine mi-a spus ca nu vede rostul in a face injectii cu dipherelyneAsa ca sosul scapa nevatamat si in buna stare de mrs Hyde
Parere:am facut tot ce mi s-a recomandat plus am mai furat idei de la fetele de la PCOS.Plus ceiuturile Mariei Treben.Deci:dupa laparo dl dr mi-a spus diphe si homeopate cu conditia sa am dr bun homeopat.Aveam dejaAm mers pe remediile scolii germane de homeopatie si n-am uitat toate suplimentele alimentare recomandate.Si am de gand sa continui.Acum voi cauta solutii de se vor gasi si pentru aderente care pare-se ca ar fi destul de pacatoase.
Conditiile din spital au fost occidentale si stiu ce spun.Am avut toaleta in salonul in care m-au dus dupa op si frigider si balcon unde ma duceam sa mai "trag o lula".Ralu sa nu-mi sari in cap.deh!pacate omenesti Am avut coleguta de salon o gravi care a nascut in acea noapte asa ca am ramas singura ca Bim Pasa in salon de 8 paturi peste noapteSi la 6 dimineata s-a speriat asistenta cu injectia de mine ca in loc sa ma trezeasca am aparut din baie cu gura plina de pasta de dintiCeea ce nu m-a oprit ca pe la 8 sa motai batraneste cand a aparut vizita adica Big Boss M- spaima vizitatorilor care trebuie sa se fi nascut intr-o zi batuta de uragane si taifune pt ca numa ii tuna si fulgera.Cam constipat omul,ca eu i-am dat Buna dimineata si parca l-as fi trimis direct la... "obectul muncii dumnealui" si a facut pasi inspre alte saloane
Si pentru ca acum m-am intins suficient ma retrag ca sa nu incep sa deviez...
Va pup si inca o data va multamesc tuturor celor care v-ati gandit si la mine!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput