Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu inteleg, Mos Craciun e unul singur si nu ia bani! Vine noaptea, pash-pash! Ce-i cu voi? Imi ascundeti ceva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu stiu ca e unu' singur, cu o barba luuuuuungaaaaaaaa si albaaaaaaaaaaaaaa! Si dezinteresat material.
Bianca, costumul il am de anul trecut dar am mai vazut pe undeva...nu mai stiu pe unde, carrefour sau cora sau gima...oricum am d-ala naspa de tine 2 ani, material d-ala destramabil si plasticos... doar sacul e din catifea rosie si mareeeeeeeeee!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

aha...merci Miflore...m-am uitat azi in Carrefour, da nu am vazut..dar am dat sfoara in tara oricum...cea mai tare faza e ca mama a vb cu o colega care a vb cu alta al carei sotz lucreza la croitorie la un teatru...una peste alta, ca ar putea sa ne faca un costum, dar de Mos Gerila...ca ala de fapt e tapiser...si nu e chiar priceput... m-am stricat de ras cand am auzit planul asta!
Cautand pe net, am gasit unul cu 3 mil...avea si cizme!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

De citeva zile am ramas cu dilema cu Sorcova, va rog nu ma lasati in ceata. Deci de ce e mai profitabila Sorcova in Bucuresti? La Botosani se obtine acelasi profit si la mersul cu Colinda si la mersul cu Uratul. Va rog sa-mi raspundeti.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor...
Gina tare frumoasa povestirea.
Vreau sa va spun despre Iosua,de care ma plangeam pana acum ca nu mananca,in ultimele dimineti dupa ce bea 300 ml.de lapte cu cereale,ma mai trimite o data,dar ii aduc doar 150ml...nu-mi vine sa cred,cred ca are vreun puseu de crestere.
Va mai necajesc cu o intrebare,cu masina de paine pe care o aveti,coace doar o paine?adica are cuva pt. o paine s-au doua?cred ca ma intelegeti ce scriu,asta noapte am dormit doar 3-4 ore.

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana ca e mai scurta, la obiect....deci mai eficienta decat sa te laaalaaai cu cate un colind 10 minute...insa trebuie sa investesti in echipament.
Plus ca intr-un grup, ii poti sorcovi pe toti doar atintind sorcova spre fiecare...pe cand colindul nu e cu adresa....(asta mi-a venit pe moment, e neverificata)

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna ziua si de la noi!
Am avut serbarea de Mosh la teatru! Ce sa va spun, piticii din grupa mica nu au fost cooperanti! Adica au tot repetat dansul ala toata luna (si prin casa danseaza). In schimb acolo pe scena nu a vrut sa stea decat cu mine de gat. Eu chinuita, pe vine, cu fusta, cracanata pe scena pe acolo si ea in picioare, dar ma strangea efectiv de gat. La un moment dat a dansat si ea putin...Nici colegii nu au fost mai cu motz...baietii nu au vrut sa intre, iar fetitele tot cu mamele au stat. Apoi a venit momentul horror numit Mosh...Alex a fost terifiata de el, a urlat non stop, s-a linistit doar cand si-a vazut cadoul!!! Un bebe care face baie, cu cadita si restul de accesorii!

Cam asta. Apoi am dat o tura pe la birou unde s-a simtit foarte bine! A colorat, a alergat, a fost cumintica!

Cam atat de la noi! Sunt rupta ca acum 2 nopti a fost petrecerea de Craciun a firmei si inca nu mi-am revenit dupa o noapte pierduta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mai petrecaretelor

Ioana, subscriu la ce a zis Bianca. E mai eficienta sorcova ca e mai scurta si mai simpla. In plus eu stiam ca la colinde nu se dau bani neaparat, adica poti sa iei teapa sa primesti cozonac si alte de-astea . Aberez?

Mi-am dres durerea de cap cu niste visine in cioco. Au si niste alcool, asta e, tare bune au fost.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Oana, masina mea are doar o cuva, deci doar o paine poti face.

Cat lapte bea Iosua, sunt un pic invidioasa, sa scapi asa usor de o masa a copilului.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vaiiii, alex!

noi nu mai mergem la moshul facut de firma, tinand cont de raceala lui radu - n-are rost sa-l chinuiesc. si chiar ma gandeam, daca cumva o sa ma intrebe peste ani de zile ca el de ce n-are poze de la ziua lui, de ce n-are poze de la mosh etc, o sa-i spun ca din cauza lui, ca s-a hotarat sa se imbolnaveasca in momente importante, nah!

sper insa sa poata sa mearga la serbarea de la gradinita, desi ma astept sa faca ce vrea el pe scena, nu sa danseze si sa recite cum vor educatoarele .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput