Barbye....Cu aripile frante.......

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

draga mirela, am pus niste banuti in contul de moneybookers...sper din tot sufletul sa se adune cit mai multi...nu-ti pierde speranta

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Draga mea uta_ciun tu esti prima care sparge gheata ,sper din tot sufleul sa fie binecuvantati, adik sa se inmulteasca si la tine.Confirm untrarea banilor.Multumesc din suflet

Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Monica,iti multumesc foarte mult ca ma-i facut mai atentaLa inceput cand a scris Mirela nu avea cont paypal.
Mirela fac acum o donatie

quote:
Originally posted by monica-elizabet

rodica, am vazut pe prima pagina(chiar la postarea initiala ca are paypal)
numai bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atilea spune:

Mirela,multa putere si nu te da batuta !!

Mergi la inceput

Confirm intrarea banilor.
rodicaosoianu Multumesc din suflet, Dumnezeu sa va rasplateasca, pentru ca voi sunteti cei care construiti un nou inceput.Multumesc
Doamne Ajuta!

Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mirela,
Craciun fericit!

Mergi la inceput

adriana, multumesc din suflet, au intrat dimineata.Craciun Fericit si tie si familiei tale.
Fetelor eu maine sunt audiata la proces, nu stiu cum voi face fata drumului pentru ca sunt ceva Km. Dar cel mai greu imi va fi ca voi trece pe langa locul unde s a intamplat accidentul.Nu stiu cum voi reactiona..
Doamne Ajuta!1

www.speranta2007.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atilea spune:

Sper sa nu te tulbure prea rau trecerea prin acel loc...Sau poate intr-un final,cu toata durerea ,o sa te ajute cumva ,o sa te intareasca si mai mult .Esti o femeie puternica ! Si oamenii puternici reusesc !

Mergi la inceput

atilea si eu sper..
gabitza1977, devilla multumesc din suflet .
Doamne Ajuta!

www.speranta2007.as.ro

Mergi la inceput

Am fost nu m-am intors suparata din cauza ca am trecut pe acolo, ci m-au supus la intrebari vreo ora , parca nu eram eu victima ci cine stie ce facusem.E culmea cu incerca , nu tin cont de cum esti, incerca te ia pe toate partle doar doar sa te razgandesti sau sa te intimideze.Sper din suflet sa se termine mai repede.
Eu de 2 zile sunt sub antibiotic pentru o infectie urinara, dar de aseara au aparut frisoane si febra.Ma mir si eu ca mi a dat antibiotic dupa antibiograma....sper ca nu a aparut altceva intre timp.
Fetelor, spor la bunatati.

www.speranta2007.as.ro

Mergi la inceput