* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by irinouka

anca, imi faci o pofta de numa'! de-abia astept sa smotocesc si eu palugelul si sa-l pupacesc si sa il apuc de degetele, phiiiiiiiiiiii

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Hai ca mai ai putin si te intalnesti cu Raraselul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici .. deci se poate!! eu intru in CO cand implinesc 36 de saptamani .. m-am simtit bine (cu exceptia celor 2 sapt cand am crezut ca mor de dureri de spate) si am prestat la greu ..

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuzici !

Emiliapop , La multi ani !

Astazi este prima mea de concediu "pe bune" , adica ...chiar voi sta acasa. Insa m-am trezit cu o sila , ca i-am zis mamei sa vina la mine sa ne apucam de curatenie si sincer , n-am niciun chef de asa ceva.
Aseara nu mi-a mers DC-ul si vad ca ati scris o gramada...incerc sa recuperez...
Creata , frumoasa esthi mama ...ce pacat ca n-ai poze puse in concurs...chiar , acum mai potzi sa intri , daca a inceput votarea ?

Carmen , stai linistita cu chistul ala ...daca era f. grav probabil ca nici nu te lasau sa pleci din spital. Am citit pe-aici de un caz al unei mamici care a avut asemenea chisturi pe placenta si nu i le-a depistat decat in momentul nasterii , cand au taiat-o la cezariana , si a nascut bine-mersi si bebele a fost bine.

Laura Dimitris felicitari pt renuntatul la fumat , si eu am problema cu "fumurile"...nu reusesc sa suprim cele 3 "cuie de cosciug " pe care le mai consum pe zi. Sunt niste momente critice din zi : dimineatza la cafea , dupa masa de pranz si inainte sa plec de la serviciu. Daca nu trag o pipa in momentele astea , pur si simplu nu-mi pot vedea mai departe de treaba.Acasa nu fumez deloc , sotul meu nici nu stie ca nu m-am lasat de tot. Sper ca acum cand stau acasa sa ma mobilizez mai bine si sa renunt de tot . Vreau sa alaptez si daca nu ma las acum , dupa nastere cred ca va fi mult mai greu cu tot stressul si posibila depresie post natala care poate interveni.

Honey , felicitari pentru semnarea contractului pentru casuta !

Tinna , sa-ti traiasca Andreiutzu ochios si cretzulin , e leit mami ...e asa frumushel cu bucle , sa-i lasi parul mare ca o sa fie-n limba fetele dupa el

Legat de pompele de san , o fi diferenta mare de calitate intre pompele manuale de la Avent , Chicco si Primii Pasi , ca la pret este diferenta f. mare ...cele de la Avent mi se par groaznic de scumpe si vreau sa stiu daca merita banii sau platesc in plus doar brandul.

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna fetelor! Am si eu nevoie de ajutorul vostru intr-o problema delicata!
Parintii naturali ai lui Andrei (a fost luat in grija de o doamna care n-avea copii si care avea o situatie buna de la varsta de 14 ani) ma scot din minti. Nu ne-au ajutat cu nici un capat de ata, la nunta si-au platit doar consumatia, nu au ridicat un deget pt noi, dasi nici nu am avut si nici nu am pretentia, si acum i-au cerut 6 milioane pt cadastru. Acuma sa va explic ce fel de oameni sunt ca sa intelegeti de ce am eu nervi! Au facut 4 copii, unul dupa altul, pe care i-au exploatat mereu, chiar si in prezent: i-au trimis la cersit la biserica, celor 3 frati ai lui Andrei care au ramas acasa le iau bani din salariu, le iau bonurile de masa si altele. El munceste, ea nu, pretexteaza ca e bolnava, la 39 de ani sta cu "dansa" in sus pt ca nu face nimic in casa si traiesc intr-un jeg de nedescris. Amandoi sunt o apa si-un pamant: el un betiv, ea o trantora care se bucura de banii copiilor si-si face poftele pe spinarea lor. Nervii mei se intensifica in conditiile in care mama adoptiva a lui Andrei munceste si acum la 60 de ani ca sa reuseasca sa ridice casa, sa avem unde sta, iar ai mei la randul lor ne ajuta si, desi stam cu ei in casa, nu ne cer nici un leu.
Si ma enerveaza ca Andrei ar cam vrea sa le dea o parte din bani, desi stie ce nenorociti sunt! Nu stiu exact cu m reusesc sa-l prosteasca si pe el si pe fratii lui, care sunt mari acum, de le dau si aia banii din salariu. Docdecap, poate ma lamuresti tu. Umbla cumva la coarda sensibila si i-au indoctrinat de mici ca trebuie sa-si ajuta parintii si astia nu zic nici unul nimic, nici unul nu se revolta, desi sunt nemultumiti! Decat ANdrei, dar vad ca iar l-au pacalit! Si imi vin spumele cand ma gandesc ca de banii aia pot sa-i iau copilului meu ceva de la baby expo! SUnt niste nenorociti si dupa ce ca nu ne ajuta cu nimic mai ne si cer!!! De fapt i-au cerut lui ANdrei. Miri, da-mi o mitraliera cu shlapi sa-i impusc!!!
Si-acum ca sa inchei, vreau sa ma iau de ei. Cu frumosul, pt ca nu vreau sa ma cert cu Andrei din cauza lor, desi daca se obraznicesc, imi dau arama pe fata! Daca ar comenta le-as interzice sa vina in casa mea si sa-mi vada copilul, primul lor nepot! Asa de furioasa sunt! Intrebarea mea este cum sa pun problema? Si in ce conditii? Adica sa-i sun sau sa vorbesc fata in fata cu ei (de fata si cu Andrei) despre asta? Si cum sa expun lucrurile ca sa nu fiu a dreaq de la inceput? (Desi eu tare as vrea sa-i bag in aia ma-sii!!!) Ca, repet, nu vreau sa ma cert cu Andrei din cauza lor, desi daca si-o cer, eu le-o dau! Adica sa inteleaga ca eu nu sunt marioneta lor! Si ca de ce nu se gandesc ca Andrei are o familie acum, ca o sa vina si copilul si cresc cheltuielile si au tupeul si nesimtirea sa ne ceara bani?

Ooooooof fetelor, tare sunt necajita! Va rog ajutati-ma cu cate un sfat, ca tare as vrea sa-i pun la punct, dar fara sa ma cobor la nivelul lor pt ca Andreiul meu e mai improtant ca ei! (Desi tare as vrea sa-i fac cu ou si cu otet!!!)

Ana-Maria 34+ cu David si tati Andrei

AMR 6 SAPTAMANI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta, alina povestea ca te poti descurca f bine si cu cele mai ieftine. pt ca, in fond, tehnologia e aceeasi. parca spunea ceva de o pompa la 25 RON dar nu mai tin minte firma.

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Da, Laurici, se poate, dar nu e indicat! N-ai vazut ce fac fetele-cochetele? Alpinism, munca cate 12 ore pe zi, timp de 3 saptamani, fara zile libere...

Haiosele foc pozele, iar Dimitris e un scump. Dar nu stiu cu cine seamana, ca mie nu mi se pare ca aduce cu niciunul dintre voi.
Porumbeii sunt de la Palatul Parlamentului Grecesc, nu? Ca am niste amintiri de acolo identice.

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Irinuka, Ellenuta, creata... voi sunteti in saptamani mai mari ca ale mele si sunteti inca la serviciu...Deci, se poate...

Va mai pun si eu niste fotografii pe care le-am gasit in computerul de la birou...
http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gatta nu cred ca conteaza firma,eu am de la Avent dar este manuala.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gatta, pompa de la avent merita toti banii! prietenele mele au folosit si au fost super multumite! de asemenea, si celelelate produse de la avent sunt bune! sterilizatorul ptr micro e ff bun! eu am descoperit un distribuitor de avent, pe bdul ghica tei, intre caseria RDS si un oficiu postal au sediul .. ma uit acasa la adresa exacta! de acolo am luat sterilizatorul AVENT EXPRES II cu doua bibe nou-nascut plus suzeta cu 123 RON! in farmacii l-am gasit la 170 ron .. am si pretul ptr pompa, dar am hartia acasa! va dau de stire cand ajung acasa si gasesc hartia!

cat despre fumat .. hmmm .. eu ma lasasem in martie .. mai fumam cu prietenii la petrecere .. de pe 17 mai, cand am aflat de bebe, am mai fumat o singura tigara! stiu ca nu-i face bine lui bebe si nu am mai fumat .. dar mi se face pofta uneori .. insa rezist eroic .. sper sa nu ma apuc iar dupa ce termin cu alaptatul lui bebicu ..

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Tinna - Promisiune respectata! Am vazut toate pozele, extraordinar colajul. Se vede foarte bine progresul lui Andrei. L-am remarcat in pozele cu bucle mari, la aproape 2 ani, la 2 si la 4 ani. Si eu zic ca o sa suspine fetele dupa el, daca il vad cret si blond. Iar ultima poza... din clasa I... e ca o incununare a perioadei pre-scoala. Sa va traiasca si sa creasca mare-mare!

Mergi la inceput

Ultimul mesaj, inainte de masa. Cel cu numarul 500. Si 2 stelute langa numele meu!

Am fugit, va ! Mi-e o foameeeee!

Mergi la inceput