"366 de povesti pentru adormit copii"
Aveti cartea? Cum este? Am tot cautat pe la noi prin librarii dar nu am gasit una cu asa de multe povesti.(Au tot avut si s-au vandut...eu nu am prins ca aduc numai cate o bucata probabil) Acum am vazut la Editura Crisan si as vrea sa o comand....dar nu stiu ce fel de povesti are, deobicei in librarie stau si rasfoiesc pana ma lamuresc...
Nu vreau sa fiu dezamagita cumva...mai ales ca va fi unul din cadourile pentru Stefan de la Mosu. Aici este linkul daca nu este cumva reclama www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=32&page_size=4&mode=book&book_id=66" target="_blank">linkul
Astept cu mare interes parerile voastre.
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
Raspunsuri
ligeea spune:
e pentru copii mai mari , are povesti frumoase dar si multe naspa -,,moderne. Ce nu mi-a placut e ca are si niste -hai sa nu zic injuraturi , wexpresii nelalocul lor intr-o carte de copii -fi0miu are 4 ani si trenbuie sa schimb replicile in timp ce citesc .
Mai bine ia o carte cu povesti clasice sau inventeaza tu cate o poveste in fiecare seara , legata de ceva ce s-a petrecut in acea zi
Natasa spune:
Dupa parerea mea e o porcarie. Exprimarea e foare stingace, rezumarea povestilor clasice e facuta fara talent, povestile noi sint fara sens... In sfirsit, bani aruncati!
danamiha spune:
Si eu am vrut sa cumpar cartea, dar am studiat-o in librarie si am fost dezamagita, asa ca am renuntat. Eu cumpar on line de la editura Crisan, iar acum cartea e la promotie.
Am cumparat in schimb cartea Exploratorii, carte-puzzle, de la ed.Flamingo Gd si e tare incantat puiul meu.
ana_a spune:
Multumesc de raspuns fetelor!Deci este asa cum m-am asteptat
Danamiha, cartea cu exploratorii am vazut-o si eu aici intr-o librarie, costa cam 40 de lei dar pe cand sa revenim dupa ea...nu am mai gasit-o Era interesanta, desi al meu nu este inca innebunit dupa puzzle, a cumparat-o in schimb sora mea pt baietelul ei de aproape 5 ani si este super incantat de ea.
Am vazut ca au multe promotii la editura Crisan si as vrea sa comand ceva, insa tare greu ma hotarasc daca nu le am in fata sa le rasfoiesc...
Ma mai gandeam la
www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=64&page=2&page_size=4&mode=book&book_id=132" target="_blank">aceasta carte si www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=35&page_size=4&mode=book&book_id=123" target="_blank">aceasta mi se pare interesanta.
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
danamiha spune:
Ana, puiul meu are aproape 7 ani, dar cand era de varsta puiului tau nici el nu era innebunit dupa puzzle.
Despre cartile despre care vorbesti nu stiu ce sa zic ca nu le am. Fetele care le-au cumparat ar putea sa te lamureasca.
Eu am cuparat de la aceasta editura urmatoarele carti:
www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=40" target="_blank">http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=40, a fost tare încântat de ele la început.Îi citeam în fiecare zi din ele pâna când a le-a învatat pe de rost. Cand a împlinit 6 ani am cumparat-o pe prima. Poti sa le iei de pe acum .Într-o perioada erau la reducere, în senul ca plateai doua si a treia era gratis.
Ana, îmi spui te rog cum pot asocia un link la un anumit cuvânt, cum ai facut tu. Am încercat, dar nu am reusit.