FIV 151

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Hai Avalon sparge tu gheata.....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Avalon, mi-au dat lacrimile de emotie. Eu pot sa te felicit de pe acum?????

BRAVO!!! FELICITARI!!!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Avalon, asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Avalon FELICITARI!!! Ai luptat si ai castigat!!!!!!!!!!!!!! In sfarsit o veste buna!
te asteptam cu o valoare mult. . Aveam mare nevoie de asta ca si speranta mea sa inceapa sa renasca...

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

buna dimineata fetelor.nu stiu daca e buna sau rea.maine am testul.dar azi dimineata nu am rezistat si am facut un test de urina.nu a fost prima urina,poate a 3 sau a 4.a iesit linia de control si dupa vreo 5 minute inca una roz da f pala.am zis ca mi se pare mie.am luat testul si i lam aratat lu barbatimiu care poarta ochelari de vedere.si a vazut si el.acum astep ziua de maine da greu mai trece..multumesc frumos ptr gandurile bune
avalon-felicitari si totul sa fie bine.ma bucur enorm ptr tine

xrysya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Eeeei, se vede treaba ca Avalon a spart gheata !

xrysya - draga mea, da-mi voie sa te felicit ...si pt ziua ta , si pentru liniuta aceea pala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

xrysya azi e ziua ta?LA MULTI ANI si sa primesti cel mai frumos cadou,daca e o liniuta pala,inseamna ceva,abia astept ca maine sa ne dai vesti bune!!!!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

xrysya Ce bine e sa primesti si vesti bune, Dooooaaammmne !!! Incepusem sa ma deprim de tot, dar cu voi doua azi iese soarele si la mine pe strada un pic .. Intrasem in panica ieri
Si iti spun si eu LA MULTI ANI !!!!!!

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Avalon si xrysya, FELICITARI si sa fiti fericite pe parcursul celor 9 luni minunate!

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

multumesc frumos fetelor.ieri a fost ziua mea.am facut 29 de ani gata.doamne ajuta pentru maine cu toate ca eu vad liniuta bine acum,da cine stie,poate si din cauza ca vreau eu sa fie.maine e momentul adevarului vorba lu pisix.multumesc pentru urari.

xrysya

Mergi la inceput