FIV 151

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Avalon
FELICITARI MAMICO! SARCINA USOARA SI LA TERMEN!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Trebuie sa recunosc ca sunt coplesita de numarul de pagini pe care le-ati scris, de sms-urile pe care le-am primit azi de la voi, de telefoanele primite de la fete cu care nu am mai vorbit de mult... am ramas fara cuvinte!

Fetelor, hcg-ul meu e 117,5 azi a 11-a zi de la ET.

Va rog sa ma credeti ca sunt foarte emotionata, acum am ajuns acasa intr-un trafic infernal si abia astept sa raspund fiecareia dintre voi. Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Avalon, felicitari, ce veste buna! In sfarsit s-a spart gheata!
Xrysya, mamico, felicitari si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Avalon, Felicitari si sa te bucuri de fiecare clipa de sarcina. Si apoi de bebelus.
Pupici,
Heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

AVALON,XRISYA FELICITARI GRAVIDUTELOR!
va asteptam la odiseee!

Cellu 33+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Felicitari, Avalon!!!!
Ma bucur din tot sufletul pentru tine!Vad ca "veteranele"- colegele mele vechi de suferinta de la"...optimiste peste treizeci si cinci de ani" reusiti incet, incet si nu va dati batute. Ma bucur tare mult pentru voi, va admir curajul si toate reusitele voastre nu fac decat sa ma incante si sa-mi dea si mie putere sa o iau din nou de la capat. Acum sunt din nou "fully convinced", dupa sarbatori imi fac si eu programare la Cocei pentru o consultatie in vederea pregatirii FIV-ului.E ceva mai complicat pentru ca mai intai trebuie sa imi clipseze trompele, dar o scot eu la capat.Astazi am aflat inca o veste extraordinara: o colega de serviciu care se straduia de multi ani, ca si noi, sa faca un bebe, a primit astazi rezultatul- FIV reusit- medici BIG M si Cocei. Se pare ca e chiar ziua reusitelor.
Am vazut si eu stirea la televizor legata de mamica in varsta de patruzeci de ani care a decedat in Giulesti.In ceea ce o priveste pe Dr. Cezara Bucur, nu stiu, nu o cunosc personal, dar cred ca adevarul e undeva la mijloc. Cand am facut eu laparoscopia, in noiembrie 2006, a operat-o pe colega mea de salon de endometrioza. Avea doar o singura trompa (cealalta fusese extirpata) si era lipita toata de intestine. Operatia a reusit, colega mea de salon este in prezent mamica a doi baieti gemeni- a ramas insarcinata imediat dupa operatie.Pana la urma cred ca mai tine si de soarta si norocul fiecareia... Mie Giulestiul imi este intr-un fel "drag", daca pot spune asa. Toate cadrele mi s-au parut buni profesionisti si omenosi. Dar nu sunt nici ei Dumnezei.
iana mari, am vazut ca ai avut un FIV nereusit. Din cate imi amintesc, avem, din pacate, acelasi diagnostic. Tie ti-au clipsat trompele inainte de FIV. Ce spun medicii? De ce nu a reusit? Te rog sa imi spui si mie daca poti. Probabil ca iti amintesti fixul meu mai vechi. Tare as vrea sa aud pe cineva cu diagnosticul nostru careia sa-i fi reusit un demers sau altul.
PITICUl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

AVALON, SA-TI TRAIASCA SAMBURELUL SI SA TE BUCURI DE EL.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

DREAM, Doamne ajuta!

Cellu 33+ George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Avalon FELICITARI din toata inima! Ma bucur tare, tare mult pt tine! Eram convinsa ca vei reusi de azi dimineata, cand ne-ai zis de teste! Acum ramane sa afli cati sunt!
AncaW, Ella 72, bafta multa maine, la voi sa gaseasca ovocite de calitate, iar la soti [gigel] vioi!
Kora, LauraVoinicu n-a transferat nimic, din pacate... era prea mare riscul, din cauza hiperstimularii, asa ca a congelat embrionii (nu am retinut exact cati erau, ca am intrebat-o mai mult cum se simte).. face in continuare perfuzii cu albumina, dar nu se simte mai bine, e tot f balonata...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

ARINA, si eu am facut histeroscopia la Cabinetul MEDIPLUS, al dr. Poiana.
Str. Andrei Muresan nr.1, sector 1, (pe langa Sp. Parhon)
tel 021/231 77 91

Cellu 33+ George

Mergi la inceput