Gravidutze si mamici de CLUJ-38
Raspunsuri - Pagina 6
ALEX29 spune:
BUNA DIMINEATZA 
dragele mele puiu meu e f bine m am cam speriat cu supozitorul ,am crezut ca am exagerat dandu i unul intreg ,dar totul e ok
am visat o pe Tiadris asa de aiurea ,ca i au crescut niste urechi imense ...ciudat vis
IOANA 13 nu stiu cum am facut ca pana azi nu ti am vazut pozele ,ai un baietzel super dragutz ,e tare scumpic
se pare ca esti si o buna bucatareasa ....cand ai timp da ne si noua retzeta aia de pizza arata traznet
CO draga pai hai ca doar e aproape de noi POLLUS si sunt convinsa ca ingerasu tau se va bucura![]()
LORE stai linistita ca nu esti singura care face asa cu bebele ,tati nostru e plecat de 2 zile din CJ si unde crezi ca am culcat o pe prichindutza ?cu mine in pat desigur
nu cred ca gresim ,trebuie sa le oferim toata dragostea de care ei au nevoie si sa i facem fericitzi 
legat de intalnire numai cu mamicile nici la mine nu e posibil pt ca si sotzul meu e la firma de dimineatza pana seara pe la 9 chiar 10 ,as putea sa o las cu el la birou dar o sa fiu f stresata si in cazul asta mai mult de 2 ore nu pot sta si sincer ma simnT MULT mai bine so am cu mine ![]()
SE PARE CA POLLUS E OK PT TOATA LUMEA
HAI SA VEDEM CU ORA CUM SA FACEM
Monicutza tu pana la cat lucrezi ?
CRIStina tu ai zis ca 1 e prea repede ca atunci iti doarme bebele
CO tu ai vreo preferintza?
astept sa spuneti fiecare ora la care v ar conveni sa veniti 
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
Victo spune:
cu intalnirea..nici eu nu pot lipsi atat d emult cel putin 3 ore...sa ajung pana la mall si inapoi.caci eu d ecd termin o masa cu beeb cu spalat de bibe etc..mai trece o ora juma -doua maxim si o iau de la capat..
si pe bebe e greu sa-l iau cu mine, pt ca nu sunt soferita.
si cu sotul nu-l pot lasa decat dupa ora 3-4..
ar fi o solutie sa ne mai gasim si undeva in oras, sa ajungem mai repede, iar cine poate, sa isi ia si copilul.
va dati seama si mie mi-ar placea sa mai ies..ca in ultima vreme cum al meu numa plangea, unde sa te duci..acuma incep sa ii prind si eu programul..dar pierd mult timp cu masa..pana il schimb..pana il cantaresc..pana suge..caci insist..bine, nu mai mult de 20 min la un san..apoi pana bea si biberonul..trece mult timp..
deci la mine cel putin cam asta e situatia..dar eu nu ma supar, dc la o intalnire pot ajunge, ok. daca mi se pare dificil, nu si gata..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
bex spune:
Neata, la amiaza
ceai..:(
Ce fain ca se inchiriaza caruciore in Polus, mi se pare fain sa nu iti cari cu tine caruciorul numai pt o plimbarica de shopping:)
Lore, intr-adevar sunt o mare norocoasa...credeam ca de ieri de cand merge sotul meu la job fulltime o sa fie mai greu noaptea, dar el a fost la datorie de ambele dati cand s-a trezit papusica:)

mai ales la faza cu plimbatul ca mie imi cam rupe spatele..
pe de alta parte, seara fara pitici ar fi funny...acum sunt si eu in situatia in care nu am cu cine sa o las pe Cari, el fiind la job de la 9 la 6,7 pm. nu stiu, e greu intr-adevar sa impaci toate variantele....
va
, revin ca plange puiul
Co +
Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977
ALEX29 spune:
DELIA draga si tu esti o norocoasa ca ti poate sta sotzul cu mamarutzele ,dar al meu e f f ocupat ,mai ales ca e sfarsit de an si trebuie sa predea o gramada de lucrari ,iar la birou e un taraboi sa te fereasca sfantu si nu se termina la 6 seara ,sunt clienti ce vin si la 8,9
e nebunie dar si tu ai firma ta si cred ca intzelegi
STII tu vreun alt loc unde am putea sa ne intalnim si sa incapem si cu carucioarele ?
ALEX29 spune:
VICTO potzi lua un taxi ca doar nu ne intalnim toata ziua si poate chiar ii face bine si lui bebe sa iasa intr un alt mediu ,in Mall e cald ,e bine si plus ca si tie iti va prinde bine o iesire 
Morgano spune:
Alex, Marius lucreaza si pana la 4 dimineata :( si el e fte ocupat, insa dc nu poate el - asta cu rugaminti si anuntat din timp, o chem pe mama - desi i-e fte greu cu ambele fete. Insa eu incerc cumva, fiind firma noastra, sa trag de programul lui cand am nevoie. Noroc ca mi-a promis ca nu mai pleaca din Cluj mai departe de Timisoara pana la sarbatori. Si el e plecat cate 2-3 zile si atunci sa vezi balamuc. Sapt. trecuta a fost plecat 4 zile la buzau, ialomita...Asa am invatat sa ma strecor ![]()
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
dpop spune:
victo, sper ca nu te superi, dar asa imi creste inima cand citesc ca te chinui cu puiucul tau, ca si eu is asa, poate chiar mai rau, si daca mai e cineva chinuit ca mine ma simt mai bine, ca nu e vina mea ca e plangacila, mai sunt si altii.
la noi 4 ore liniste sunt o maaare exceptie, o data la cateva zile
mami de irina
ALEX29 spune:
Cam asa e tu DELIA cand ai afacerea ta n ai ce face, e mai greu dar si mai bine ![]()
FETELOR ati vazut la MALL vreun magazin "GUESS"
stiu ca este unul mai sus de Central
va rog mult de tot daca puteti sa mi raspundeti 
Victo spune:
mai..voi fixati acolo inatalneli si cd oi putea, vin si io, sttai linistite..;)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
laviniaN spune:
Apropo de raceala Miruna deja este tare mucoasa imi vine sa mor ..cred ca a luat de la mine desi am umblat tot timpul cu masca
nu are temperatura,stranuta destul de des si parca tuseste cate putin,i-am extras secretiile din nasuc cu batista bebelusului ,cu o pompita normala nu am reusit.
oare batista bebelusului de cate ori pot sa o folosesc pe zi???
la amiaza vine si dr sa vedem ce zice....in rest este destul de vesela .
ce bine de voi ca va puteti intalni...eu sunt aici ca intr-o colivie nu prea cunosc multa lume,imi pare rau ca am plecat fara sa ajung sa va cunosc personal dar venim inapoi la anul poate se mai organizeaza cate ceva cand suntem si noi acasa.
sa-mi dati de veste cu batista bebelusului care aveti copii mai mari.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all