Gravidutze si mamici de CLUJ-38

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata gagici, imi injectez cafeaua la lucru

no sa va rog ceva :daca ajungeti in Cora da mai ales Carrefour va rog sa va uitati daca sunt caluti Pony din cei mari in cutie nu de plus la vreo 2 mil erau la oferta care vorbesc si mananca.
ca am cautat tot we si ziceau ca vor mai primi si Thea i-a scris deja a 4 scrisoare la Mos legat de calutul asta deci deja ma panichez
in rest suntem bine, am reusit sa iau din cadouri.

Alex si eu vreau sa va cunosc din pacate insa de acum in zilele de lucru nu am cum sa ajung decat seara sau dupa masa.
fetele au fost tare cuminti ieri si sunt bine, Thea a scapat aproape de tot de varicela a facut forma usoara iar Sofi mai are numai niste muci enervanti.
aseara ne-am giugiulit si iubit.
pe Thea n-o duc in decembrie la gradi sa-si revina umpic dupa atatea boleli.(si noi)

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dpop, eu stau in zorilor, aproape de scoala 10.dar sper ca pana la sf anului astuia s ane mutam. inca nu am pediatru..:(:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

neata si de la noi
Monica nici o sansa sa lasam unele din noi copii cu tatii.Cel putin eu nu l-as lasa ca sa merg la intalnire plus ca sotul lucreaza pana seara tarziu. David este oricum cuminte cand meerg la intalniri.

Carrie eu m-as uita , dar ajung numai dupa mos in supermarket.

dpop eu stau pe Buna Ziua, dar la pediatru eu merg la spitalul de copii.

Puisorul poate ne pui o poza cu caruciorul sa-l vedem si noi

Noi am dormit cu tati noaptea trecuta, in acelasi pat.Stiu ca nu e bine, dar inca nu ma lasa sufletul sa il las singur in camera lui.Sunt constienta ca gresesc, dar ce sa fac? Nu am puterea necesara.S-a trezit scumpu de el pe la 3 plangand tare de tot. Cred ca a visat ceva urat.A adormit foarte repede la loc, dar m-am speriat un pic.Acum certati-ma ca dorm cu el in pat.dar asha de scump e cum se lipeste el de mine.....imi vine sa-l pap tot, dragu de el.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata! Am vazut ca se pune de o noua intalnire...la asta trebuie sa ajungem si noi! Am testat camera de alaptat din Iulius, e minunat ca exista asa ceva, ne-a placut foarte mult acolo. Si tot saptamana trecuta am descoperit carucioarele de la Iulius...noi o purtam pe Alexia in port-bebe deoarece caruciorul nostru are vre-o 9 kg +Alexia care are 11-12=o greutate prea mare Asa ca am descoperit aceste carucioare cu care iti poti plimba bebelusul prin Mall, sunt foarte usoare si superbe la manevrat
Daca e cineva interesat de un carucior, noi intentionam sa-l vindem, e in stare foarte buna, marca Baby Star, are cos detasabil, ideal pentru beblusii mai mici de 5 luni.(pret 150 lei)
O zi frumoasa va doresc!!!

MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561157040ngkHoQ][/URL]

Mergi la inceput

Lore, de ce nu pui patutul lui David in camera voastra? Asa e aproape de voi. Si Alexiei ii place la nebunie in patul nostru dar acolo sta toata ziua iar noaptea stie ca trebuie sa doarma in patutul ei. Sambata i-am coborat nivelul la patut si ii place foarte mult, are loc de joaca

Mergi la inceput

mami_alexia punem si patutul lui la noi in dormitor, dar uneori asha nu imi vine nici mie nici sotului sa il punem acolo.el nu are preferinte de dormit in patut sau nu. Ne este noua asha de drag si de aceea il luam cu noi.Asta nu se intampla in fiecare noapte.o data la cateva nopti, cand insista tati tare.El adora sa dormim asha toti 3.
Si vreau sa te intreb.Stiam si eu de acele carucioare dar ce firma sunt, de care si se inchiariaza?cat costa inchiriatul si de unde din iulius?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

hi,hi Lore stiu ce zici da asa poate ar mai veni si alte fete care nu pot pleca de la serviciu in mijlocul zilei. sau care au bb-ii prea mici sa-i scoata...in fond se vrea a mai veni si alte mamici sau cercul se rastrange doar la unele???Intreb si io///da mai bine lasati-o balta
va doresc o luna plina de cadouri si Mos Nicolae cat mai darnic.

Mergi la inceput

Se inchiriaza de la intrare, de la INFO sau RECEPTIE(nu stiu cum ii zice), nu costa nimic, iti lasi buletinul in schimb. Sunt de la Miniblu carucioarele.

MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561157040ngkHoQ][/URL]

Mergi la inceput

mersi mami_alexia

Monica nu vreau sa fiu inteleasa gresit.Ora nu intra in discutie.Nu vreau sa exclud pe nimeni.Ziceam ca unele din noi nu putem lasa copii cu tatii.Eu cel putin in nici un caz.Am fost intr-o seara pana la farmacie si in 20 de min mi-a sunat telefonul deja. M-a intrebat daca vreau sa cumpar toata farmacia.nu vreau sa exclud pe nimeni, eu chiar vreau sa fim cat mai multe,dar ce sa facem, vreau sa va cunosc pe toate?cand a ajuns un copil intr-o familie nu mai poti hotari chiar asha de usor.cele care nu pot sa ii scoata inca pe pitici o sa vina la urmatoarele intalniri. Am discutat mai multe mamici,ca de acum o sa facem cate o intalnire lunar.sper ca nu te-ai suparat , dar cel putin in familia mea asta e situatia. Nu pot sa las copilul cu sotul si la socrii sa il duc seara la acea ora ar insemna prea mult.pre multe drumuri si as ajunge la 10 seara acasa.
Sotul in loc sa se joace cu el cat sunt eu plecata sau fac o baie el il tine numai in brate.Nu am norocul sa am un sot ca si al lui Bex.Al meu nu a spalat o sticla a copilului sau sa il schimbe vreodata.Deci? asta e situatia....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata!

Cu intalnirea: tind sa fiu de acord cu Monica, sa ne vedem doar noi fetele undeva mai pe seara sa putem ajunge mai multe.
Insa, citind ultima postare a Loredanei, imi dau seama ca suntem cateva fte norocoase cu tatici care se descurca cu bb mic, sau ca al meu cu 2 mici insa nu in tate familiile e la fel.

Ce nu-mi place mie, din cauza distantei, este locul de intalnire. Data trecuta am facut 50 de min dus, 50 intors (si Nico chiar e sofer de sofer), deci sunt 2 ore in plus pe care eu chiar nu le am. Sau nu le am de fiecare data. Asa ca ar fi mai corect sa tinem cont si de locul de intalnire, sa fie comod pt majoritatea. Eu pe Iris nu o mai alptez si stiti asta, nu pot s-o tin nemancata si neschimbata 5 ore pt ca nu e totuna cu laptele praf sau sa bagi sanul in gura (ce dor mi-e de alaptat!!!). Cu locul de alaptat din Polus... nu ma incalzeste cu nimic, nealaptand. In plus, nu am masina acum... poate tati nu e disponibil, so... mie mi-e greu sa ajung. Deci as spune pas, oricat de mult as vrea sa vin.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput