Gravidutze si mamici de CLUJ-38
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela77 spune:
Si eu ii dau laptele praf proaspat preparat. Nu vreau sa va spun cat am aruncat pana acum, dat fiind ca Sara il consuma ca si completare...Am citit despre asta si mi-a zis si medicul sa procedez asa.
Alex, imi pare rau ca a revenit problema la ochisorii puiutului.
Eu sint cam necajita, a facut Sara o iritatie la un pliu de la gat, parca Lore tu ziceai ca ai patit, cu ce i-a trecut lui David? E rosu.
Oana, Raluca, voi unde sinteti, ca ma ingrijorati/...
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
GABI si Tiadris a patzi la fel si am dat o cu mai mult ulei de corp de la Mustella si ia trecut f bine 
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
dariandra spune:
Gabi draga,si noi am avut o mica problema, dar folosim ulei de la Oriflame.O dau in fiecare zi, inclusiv pe gatut si capusor si nu mai avem probleme.
In rest, am inteles ca si uleiul de masline este foarte bun.
Andreea si ingerasul Daria
ALEX29 spune:
ANDREEA in sfarsit 
PROBABIL ca ai citit ce am mai scris ,daca nu sa stii ca mai facem o intalnire saptamana viitoare ,cred ca miercuri la Pollus ....sa vedem ce zic si fetele
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
dpop spune:
noi am fost la pollus cu caruciorul, si am dormit 2 ore !!!! uuuu
alex, am incercat suzeta, dar o scuipa. pt iritatii, si eu cu ulei de la mustela am dat-o, avea la pliulde la piciorus un inceput de roseata. si nu am mai pus petrini peste ulei, ca asa scria in carte, si a functionat.
mami de irina
dpop spune:
sa va intreb:
cate picaturi de ser fiziologic puneti in nasuc? in cate o nara,dupa care imediat aspirati cu pompita, sau lasati cateva secunde/minute sa moaie mucii? imi explica cineva procedeul exact?
multumim
mami de irina
Gabriela77 spune:
Multumesc de sfaturi, fetelor! Sper sa treaca repede, nu imi place sa vad ca are ceva.
Asa bine isi sustine capul Sara, cred ca numai din obisnuinta i-l mai tin.
Va pup, o seara frumoasa va doresc!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Amanda eu am nascut cu Dr.Mironiuc acum 4 saptamani.Are foarte multe paciente,e o doctorita foarte buna si de aceea gasesti asa tarziu loc liber la ea.Am auzit ca cateodata sta si pana la 2 noaptea la cabinet si consulta.
In legatura cu tinutul in brate al bebeilor.Eu sunt obsedata ca lumea care vine la mine sa nu mi-l ia in brate.Nu sunt de acord cu tinutul in brate al copilului fara motiv.Consider ca atunci cand plange,are un motiv,ca ii e foame(rau de tot,ca in rest papa manuta),ca o doare burtica(atunci punem sticluta cu apa calda,o mangai,ii vorbesc,ii pun muzica) sau ca ii e plin scutecul.A mea e exact ca a lui Gabi.M-am regasit in ceea ce a povestit ea.Sau poate avem noi noroc de bebeline cuminti,nu stiu.Eu sunt obsedata ca soacramea e cu tinutul in brate fara rost,desi i-am zis pana acuma ca doar cand ragaie o tinem,cand o las singura cu ea in camera o gasesc cu ea in brate...si tre sa ii explic frumos,ca daca pana acuma nu s-a invatat in brate,ce rost are acuma s-o invatam????In fine...
poze
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ioana13 spune:
Eu folosesc Bepanthen la iritatii. A trecut cu el o alergie tare ciudata capatata la maternitate, de acolo mi-a zis ca trece de la sine, dar medicul de familie s-a socat cind a vzut-o. Cu Bepanthen a trecut in 2 zile.
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)