insarcinata - pot sa merg la stomatolog?

insarcinata - pot sa merg la stomatolog? | Autor: iulianegrea

Link direct la acest mesaj

Am o masea care de cateva zile ma doare, cred ca "maseaua mintii" mi s-a cariat si acum nu mai stiu ce sa fac, as merge sa o scot, dar nu stiu daca se poate. Am 20 de saptamani si abia peste cateva zile merg la ginecolog si pot sa o intreb.

Mersi
Sanatate la toti copiii pamantului
Iulia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Sigur ca poti sa mergi!Ba chiar e recomandat acum, fiindca dupa ce vine bebe nu mai ai timp:)
sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dar neaparat sa spui medicului ca esti insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianegrea spune:

Eu ma gandeam daca poate sa mi-o extraga sa-mi amorteasca cu injectie si asa mai departe

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Mie ginecologul mi-a zis ca pot sa fac anestezie la stomatolog dupa luna a 4-a cand a inceput sa miste bebe.
La stomatologie faceau anestezii pana in luna a 7-a.
Oricum intreaba clar si la ginecolog, sa iti spuna si in functie de situatia ta specifica, dar si la stomatologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

cu anestezia trebuie sa ai mare grija, fiindca stiu ca nu e indicata. eventual iti va face ceva local, cu spray, dar ,,, vei simti, totusi...
ai grija si cu radiografia, daca trebuie facuta. stomatologul meu, de exemplu, nu face extractii fara radiografie in prealabil, pentru a vedea exact cum are radacina si canalele, in cazul in care face anestezie. sau ceva de genul asta, mi-a explicat el, dar nu stiu daca am retinut corect.
intreaba stomatologul, spune-i temerile tale, si daca vezi ca se repede sa iti faca anestezie sau radigrafie, mai cere o parere medicala. eu asa as face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu am facut infectie la o masea la 3 luni de sarcina. Si mi-a facut anestezie si radiografie si mi-a curatat canalul de puroi, si am luat si 5 zile antibiotic.
Deci poti merge linistita, doar sa-i spui dr. ca esti insarcinata.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

35+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Trimestrul 2 de sarcina este cel mai indicat pentru interventiile stomatologice. Anestezie poate sa iti faca cu xilina simpla, radiografie in nici un caz, de obicei se face mai ales ca e vorba de un molar de minte, dar in cazul tau se poate face o exceptie (merge si fara...) Si nu amana, ca apar complicatii!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianegrea spune:

Mersi fetelor
O sa-mi iau inima in dinti si o sa merg sa vad ce rezolv.

Iulia

Mergi la inceput