Craciun pentru japonici mici..brad ,de unde??

Craciun pentru japonici mici..brad ,de unde?? | Autor: sandra20

Link direct la acest mesaj

Mai e putin si vine craciunul.Caut brad dar la mine in oras gasesc doar artificial...la voi se gaseste?stiti vreun site de unde se poate comanda? mi-ar place ca bebeul meu sa aiba un brad natural anul acesta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nici in Romania n-au aparut brazii naturali. Poate la florarie sa fie ceva, in ghiveci. Poate gasesti asa si il vei avea si la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cariutza spune:

Draga Sandra,
As vrea sa vorbesc cu cineva care locuieshte in Japonia.Daca ai timp, si nu te deranjeaza, spune mi cum am putea lua legatura. e- mailul meu este 90.ioana@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

anya chiar nu m-am gandit sa caut la florarie sa vad daca au in ghiveci...
nici anul trecut nu am gasit si l-am intrebat si pe sot dar zice nu stie ,ca nu a auzit de japonezi care sa impodobeasca de craciun brad natural

cariutza,ti-am dat un mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Sandra , se gasesc, e imposibil sa nu aiba, eu cred ca trebue sa faci comanda undeva pentru ca stii ca japonezii nu fac jaf in paduri.
Intreaba la Viata in Japonia, poate te va ajuta cineva, dar e cam pustiu pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

sandra ti-am trimis un PM

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

gasesti brad natural la orice home center-komeri,mr. john,etc...
adevarat,in ghiveci.nu te gandi ca va rezista pana la anul,pentru ca nu se va-ntampla asa daca-l tii in casa o luna de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Sandra sa treci si pe la noi la mamicile de mai iunie sa ne povestesti de George

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput