Casnicute sexy(149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

monica frumos bradut..facem si noi acum ....

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor,
Doina, multam de cafelutza
Liana, iar grabita?
Daneluta, daaa...normal ca l-am ajutat si supravegheat,dar multe le face singerel...are o rabdare ceva de speriat...ore intregi sta in atelier...picteaza f frumos de cand era mic a si castigat premii la 3 concursuri cand eram in ro...nu stiu cu cine-o semana ca si eu si tati trebuie sa scriem pe desen ce reprezinta ruxi face si ea dupa el...vrea si ea numai a nu prea reuseste si ma distreaza cand ii zice lui "alex eu am mainile mici agiuute-ma tu"
Miha, ce fata cuminte ai...bravo ei ca o lasa pe mami sa mai stea cu noi pe-aici
ma duc sa bag pestele la dezghetzat, va pup si sunt in zona cu trupa cu tot

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Stefania, multumim si spor la impodobit...
noi am luat unul mic(nu stiu cred ca are 1,20) sau ceva de genul asta fiindca pe unde mergem mai luam cate unul si uite-asa avem acasa o padure intreaga

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bauuuuuuuu, pe unde umblati, breeeeeeeeee ?!

Cuscra si eu tot asa ziceam la inceputuri, ca n-am minca nici cu politia fructe de mare si alte minuni, dar sa vezi ca dupa ce maninci o data, iti vine pofta si numai din alea ai vrea.

Monica imi place cum vorbeste Ruxi . Noi azi am umblat cam teleleu sa cautam niste dulciuri sa ducem la copii diseara, asa ca ne-am intilnit cu mos Craciun. Doamne, ce frumos era, vreo doua de tineri baieti si fete, imbracati in mos Craciun, se plimbau cu motoretele pe la toate magazinele, de unde ieseau cu cosuri pline si imparteau saculete la copii. Iar Isabella mi.-a spus foarte fericita "mos Caciun a dat cadou", gata am fata mare care incepe sa trancaneasca ambele limbi, iar dupa aia a spus: mami, acasa a nana, copiii fac nana", avea dreptate mititica trecuse cam de multisor ora de nanita.

Dispar, sa trezesc odrasla, ca acusica plecam ca mosafiri .

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

wow ce super Danelutza...bine ca a vazut fata pe mosh si a primit si cadouash...si ce copil constiincios...cum vroia ea sa faca nanitza printesa...distractie placuta la vecinica
eu azi am pus un somon la marinat...abia astept sa se faca da mai am de asteptat
si am facut o Rulada cu mango...fetelor am facut aluat frantuzesc(reteta de la principe ) e bestial...(asta si cu cel de la impletita m-au facut sa renunt pentru totdeauna la cumparatul aluatului)
maine vrea sa faca sotul o supa de-o papam in thailanda...tom yam(nu stiu daca asa se scrie...dar e bestiala...azi a gasit plantutele care ne trebuiau asa ca maine...o facem

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Va multumesc si va urez noapte buna!
promit , ca intr-o zi , vorbim mai mult!

Pup toate chiar de nu va cunosc, din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

va pe .Lianooooo!,cind vii odata acasa? v-a cautat si mos Nicolae, dar nu va gasit saracu.

gyongyi

Mergi la inceput

mikiiii ...bine ai venit acasa
atelocin , noua ne-a lasat moshul vreo sa o avem la indemana cand nu mai apar fetele?
soni si eu, pai incet, incet...ne cunoastem

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miky, bine ai venit acasa!!!Te asteptam dupa ce te odihnesti sa ne povestesti cum a fost acasa????
Miha, pupam printesa cumincioara, care doarme mumos!!!!
Soni, suntem aici, te astptam!!!!!
Monica sa ne spui cum e ciorbita tailandeza!!!!
Eu fetelor azi am facut curatenie, cu scuturat, periat covoare.Am profitat de vremea frumoasa, a fost frigulet, dar soare.
Mama se simte bine, maine ii scoate firele.
Maine tre sa fac pachet ca pe la ora 14 pleaca fata.
la toata gasca de sexoase!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput