Cel mai mare BRAD din Europa la Bucuresti !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caro spune:

mai sa fie, suntem un popor de Canuta Om Sucit. Daca au pus chestia aia acolo (de fier cu beculete pe ea...) ca de ce au pus-o, ca-i asa si pe dincolo si cu banii mai bine faceau altceva. Daca nu faceau nimic, se gaseau altii sa comenteze ca uite, la noi n-au facut nimic, au mancat ei toti banii. Cat de mic sau cat de mare ar fi fost tot s-ar fi gasit cineva sa toace ca "de ce..." si altii ca "de ce nu...".
Ooof, mai oameni buni, vine Craciunul, nu mai fiti asa de incrancenati! Bucurati-va de ceea ce aveti si construiti-va vise pentru viitor. Incercati apoi sa le realizati fara a uita insa ca sunteti Oameni si ca cei pe langa care treceti poe strada sunt siei tot Oameni cu neajunsurile si calitatile lor.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

caro, mare dreptate ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mi-a povestit si mie maica-mea aseara ca a fost sa vada "cel mai mare brad din Europa". Mi-a zis ca a fost in mare inghesuiala si n-a vazut mare lucru. Ba chiar regreta ca n-a stat acasa pentru ca artificiile oricum le vedea de pe balcon.

In naivitatea mea am intrebat-o daca dadeau bradul jos a doua zi. Mi-a zis ca nu, bineinteles. Pai, atunci chiar ca n-am inteles de ce s-a imbulzit lumea duminica asta sa vada bradul daca-l puteau vedea si in zilele urmatoare?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

quote:
Originally posted by Marox

Mi-a povestit si mie maica-mea aseara ca a fost sa vada "cel mai mare brad din Europa". Mi-a zis ca a fost in mare inghesuiala si n-a vazut mare lucru. Ba chiar regreta ca n-a stat acasa pentru ca artificiile oricum le vedea de pe balcon.

In naivitatea mea am intrebat-o daca dadeau bradul jos a doua zi. Mi-a zis ca nu, bineinteles. Pai, atunci chiar ca n-am inteles de ce s-a imbulzit lumea duminica asta sa vada bradul daca-l puteau vedea si in zilele urmatoare?!!

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

din motiv de artificii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am vazut si noi bradul aseara, este deosebit chiar ne-a placut mult :)

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Bucuria copiilor (celor care nu s-au pierdut de parinti) si ecologismul sunt argumente ieftine si firave care nu tin de suport pentru cele aproape 300 de tone de fier ale monstruozitatii.
Sa fim seriosi, copiilor le plac si lansatoarele de rachete si avioanele de vanatoare de la parada militara, dar acesta nu-i un argument pentru a sustine cursa inarmarilor.
Cat despre vesnica pseudodilema brad natural/brad artificial (din plastic sau din fier) oare de ce nu se ia in calcul a treia varianta, SINGURA ecologica, aceea a bradului viu, plantat pentru totdeauna in centrul Pietei Unirii, care peste ani si ani poate ajunge la 20-30 de metri si pe care-l putem impodobi pentru fiecare Craciun, cu moderatie nu cu 2 milioane de becuri. In loc de zeci de mii de euro aruncati pe apa Dambovitei ar fi fost un gest mai frumos (ca din partea unei banci responsabile) sa se planteze cateva mii de brazi prin intersectiile Bucurestiului, un oras in care copacii vii dispar vazand cu ochii pentru a face loc monstrilor de beton, metal si sticla.

Dupa mine e treaba bancii ce face cu banii si pe ce ii da. Daca ei au decis ca vor brad...apai sa faca brad....cu 2, 3, jdemii de beculete. Cate vor muschii lor....pentru ca sunt banii lor nu ai primariei.
E treaba primariei sa planteze brazi daca vor edilii brazi

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by ina_nz

Dupa mine e treaba bancii ce face cu banii si pe ce ii da. Daca ei au decis ca vor brad...apai sa faca brad....cu 2, 3, jdemii de beculete. Cate vor muschii lor....pentru ca sunt banii lor nu ai primariei.

Ina

Asa e, pe banii ei banca face ce vrea si pana la urma bradul nu-i urat doar ca nu e atat de mare cat spun si mai are si alte defecte dar decat deloc e mai bine asa.
Apropo de defecte, ce legatura or avea spicele cu Craciunul?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

quote:
Originally posted by dana d

quote:
Originally posted by ina_nz

Ina

Asa e, pe banii ei banca face ce vrea si pana la urma bradul nu-i urat doar ca nu e atat de mare cat spun si mai are si alte defecte dar decat deloc e mai bine asa.
Apropo de defecte, ce legatura or avea spicele cu Craciunul?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

In simbolistica autohtona, spicul de grau este privit in general ca o emblema a divinitatilor recoltei, simbol al fertilitatii si belsugului, cu o prezenta magica si sacra. Cum bradul vine din Portugalia, probabil ca si acolo are o semnificatie asemanatoare. Cred ca e suficient pentru justifica prezenta spicelor de grau.

Acum , la modul general, va deranjeaza atat de mult o actiune de marketing a unei banci private, va ia banii din portofel??? Eu cred ca nu.

Si ca sa fim carcotasi pana la capat, ce legatura are Craciunul, care sarbatoreste nasterea Domnului Isus, cu renii, cu Mos Craciun etc etc etc???
Va rog eu din tot sufletul, NU mai fiti INCRANCENATI, MALITIOSI si... RAI! Nu asta e spiritul sarbatorilor! Incercati sa ganditi si sa si faceti ce spuneti in mesajele trimise de Craciun... fiti mai buni, mai intelegatori, mai linistiti...

Zi buna

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Cea mai mare imbulzeala din Europa la Bucuresti. Vai ce frumos !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Pai unde in alta parte?Fara imbulzeala nu se poate.Recent au navalit peste o biserica din Drumul Taberei,la inaugurare.

Mergi la inceput