Cel mai mare BRAD din Europa la Bucuresti !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ma gandesc daca nu cumva cele 2 milioane de beculete ale bradului Millenium Banco Comercial Portugues din Piata Unirii nu vor sa simbolizeze 2 milioane de romani cu ratele in pom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

In loc sa fie cel mai ... si cel mai ... mai bine ar fi fost un brad normal si o atmosfera placuta si decenta, nu cum am citit in ziare ca s-a calcat lumea in picioare si s-au pierdut 43 de copii.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Cea mai proasta idee pe care am avut-o anul asta! Cica sa mergem sa se bucure copilul. Incredibil ce aglomeratie a fost, groaznic.
Intr-adevar artificiile au fost spectaculoase, bradul nu mi se pare cine-stie-ce.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

sa vezi numai ce minunat este sa faci in doua ore si ceva drum pe care in mod normal in faci in 20-30 de minute sambata!

sa stai in masina si timp de o ora sa nu te misti 5 cm.........e minunat sa fi cel mai cel!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Mai eu nu inteleg de ce mint ca este cel mai mare din Europa?
Dar in fine.
Bine ca nu m-am dus la Unirii pe 1 decembrie,ca a fost omorul dupa lume.De ca la romani,adica ca la noi.Unde este ceva nou sau deschis toata lume buluc.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Poate sunt eu mai carcotasa, insa "pe vremea mea" bradul era chiar brad si nu o structura metalica in forma de brad.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

poate preferati in locul schelei metalice un brad natural!!?? si atunci ar fi sarit in sus ecologistii, ca de ce sa taie un brad care creste in "n" ani pt. satisfacerea orgoliului unora sau altora?
eu cred ca e cea mai buna solutie schela brad, ziua nu se vede stralucit, dar hai sa fim seriosi, nici hidos nu este, iar seara... pentru mine au fost suficiente reactiile copiilor care l-au vazut... este frumos, un spectacol dragut de lumini; eu cred ca reuseste sa dea zonei atmosfera de sarbatoare din preajma Craciunului...
cat despre "kitsch"... hai sa fim seriosi, cati dintre cei care au afirmat ca "bradul" e kitschos sunt in masura sa comenteze? nu ma refer in mod special la cei de pe forum, ci asa, in general.
nu cred ca era cazul sa comentam "bradul" in sine, poate doar proasta organizare a Primariei.
Zi buna si lipsita de incrancenare va doresc...

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Bucuria copiilor (celor care nu s-au pierdut de parinti) si ecologismul sunt argumente ieftine si firave care nu tin de suport pentru cele aproape 300 de tone de fier ale monstruozitatii.
Sa fim seriosi, copiilor le plac si lansatoarele de rachete si avioanele de vanatoare de la parada militara, dar acesta nu-i un argument pentru a sustine cursa inarmarilor.
Cat despre vesnica pseudodilema brad natural/brad artificial (din plastic sau din fier) oare de ce nu se ia in calcul a treia varianta, SINGURA ecologica, aceea a bradului viu, plantat pentru totdeauna in centrul Pietei Unirii, care peste ani si ani poate ajunge la 20-30 de metri si pe care-l putem impodobi pentru fiecare Craciun, cu moderatie nu cu 2 milioane de becuri. In loc de zeci de mii de euro aruncati pe apa Dambovitei ar fi fost un gest mai frumos (ca din partea unei banci responsabile) sa se planteze cateva mii de brazi prin intersectiile Bucurestiului, un oras in care copacii vii dispar vazand cu ochii pentru a face loc monstrilor de beton, metal si sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Bucuria copiilor (celor care nu s-au pierdut de parinti) si ecologismul sunt argumente ieftine si firave care nu tin de suport pentru cele aproape 300 de tone de fier ale monstruozitatii.
Sa fim seriosi, copiilor le plac si lansatoarele de rachete si avioanele de vanatoare de la parada militara, dar acesta nu-i un argument pentru a sustine cursa inarmarilor.
Cat despre vesnica pseudodilema brad natural/brad artificial (din plastic sau din fier) oare de ce nu se ia in calcul a treia varianta, SINGURA ecologica, aceea a bradului viu, plantat pentru totdeauna in centrul Pietei Unirii, care peste ani si ani poate ajunge la 20-30 de metri si pe care-l putem impodobi pentru fiecare Craciun, cu moderatie nu cu 2 milioane de becuri. In loc de zeci de mii de euro aruncati pe apa Dambovitei ar fi fost un gest mai frumos (ca din partea unei banci responsabile) sa se planteze cateva mii de brazi prin intersectiile Bucurestiului, un oras in care copacii vii dispar vazand cu ochii pentru a face loc monstrilor de beton, metal si sticla.

Chiar ca ai pus punctul pe i! Exact la asta ma gandeam si eu: decat un fel de Turn Effel pe care sa il numim "brad de Craciun", mai bine plantau unul adevarat. Cat despre banii cheltuiti pe kitch-ul asta, nu ma pot abtine si comentez: daca era spre bucuria copiilor, de ce nu au fost ei folositi pentru copiii de la orfelinate? Sau in alte scopuri mai nobile, dar este adevarat, mai putin batatoare la ochi, deci mai putina publicitate...
Eu una nu ma mandresc deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Bun...Ca este cel mai mare sau nu,ca este realizat de romani sau nu... ce conteaza ! Important este ca exista si ii bucura pe copii , le face sarbatorile mai frumoase si numai copiilor ci si noua...asta conteaza , sa stim sa ne bucuram de ei sa vedem si partea buna , sa fim mai buni macar de sarbatori

AliVoogt

Mergi la inceput