am chef de o comedie franceza

am chef de o comedie franceza | Autor: Andreea_k

Link direct la acest mesaj

Recomandati-mi si mie o comedie franceza marfa daca stiti.Asa am un chef de un castron de floricele de porumb si o comedie neaparat franceza ca astea imi plac cel mai mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sununki spune:

le diner des cons
la grande seduction - asta e o super comedie quebecoasa, e mai greu de gasit, dar merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

saru' mana mult.
Am vazut o data o comedie franceza ( acu' vreo 5-6 ani cred daca nu cumva chiar mi mult ) cu un tip care se imbraca in femeie , ma rog un travestit tare tare haios care intra in tot felul de incurcaturi dar din pacate nu mai tin minte prea multe dcat ca am ras cu lacrimi.
Imi incerc norocul poate stiti voi despre ce vb desi stiu ca e fff greu sa va dati seama din ce am descris eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Andreea_k

saru' mana mult.
Am vazut o data o comedie franceza ( acu' vreo 5-6 ani cred daca nu cumva chiar mi mult ) cu un tip care se imbraca in femeie , ma rog un travestit tare tare haios care intra in tot felul de incurcaturi dar din pacate nu mai tin minte prea multe dcat ca am ras cu lacrimi.
Imi incerc norocul poate stiti voi despre ce vb desi stiu ca e fff greu sa va dati seama din ce am descris eu

Probabil te referi la filmele cu Pierre Richard, de genul "Le grand blond avec une chaussure noire": http://imdb.com/name/nm0007069/

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Comedii franceze... in mod sigur orice film cu Louis de Funès, jandarmul

Din cele mai recente: Les Visiteurs 1 si 2 (cu Jean Reno si Christian Clavier )

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Eu iti recomand "Père Noël est une ordure ", cu Thierry Lhermitte, chiar daca e mai vechi e de sezon si e foarte reusit...
Si "Le Dîner de cons" este excelent, tot cu T.Lhermitte si fiindca sint fan ...tot cu el e si "Si j'etait elle", o comedie despre un barbat care se trezeste transformat in femeie (seamana cu filmul pomenit de tine dar nu stiu daca poate fi acelasi).

Dar daca vorbim de travestiti iti mai recomand si "La cage aux folles", mult mult mai reusita decit remake-ul american cu Robin Williams.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

mie mi-a placut f mult o comedie vazuta acum cativa ani : "Dulapul"("Le Placard") cu Gerard Depardieu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by sununki

le diner des cons

super comedia, si mie mi-a placut.

Am mai vazut "Le Valet" - simpatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

multumesc mult de recomandari , sper sa le gasesc pe undeva.
Cat despre Louis de F , am toata colectia de filme cu el de cand era tanar , din pacate unele nu au subtitrare si eu nefiind vorbitor de fraanceza nu prea inteleg care-i treaba insa cand ii vad fatza si gesturile ....mor de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ar mai fi seria Bronzatilor ("Les Bronzés") 1, 2 ,3. Primele 2 filme sint mai vechi, ultimul a iesit anul trecut. http://www.commeaucinema.com/film=les-bronzes-3-amis-pour-la-vie,41694.html
E cu Thierry Lhermitte, Josiane Balasko, Christian Clavier, Gérard Jugnot, Michel Blanc (cel care a jucat cu Medeea Marinescu in "Je vous trouve très beau")

Cum vorbeai de un film cu un travestit, poate ca era asta? http://www.linternaute.com/cinema/film/3565/chouchou.shtml

Eu sint mare admiratoare a lui Louis de Funès. In seria Jandarmilor, bineinteles, dar si in "Aventurile Rabinului Jacob", "Marea hoinareala" si "Aripioara sau picior" (muzica a fost scrisa de Vladimir Cosma).

Alte sugestii: "Jaguarul" cu Patrick Bruel si Jean Reno sau "Tais-toi" cu Gérard Depardieu si Jean Reno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

"Je vous trouve tres beau " O comedie extraordinara, plus ca am aparut si eu in ea
Unul din rolurile principale apartin Medeei Marinescu. Este chiar un film minunat, o sa iti placa la nebunie."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput