Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
megbeng spune:
xio, si eu am vazut o parte din postarile tale si sunt de parere ca iti irosesti timp pretios si prea multa energie, pentru ca nu ai cu cine sa te intelegi pe aici..noroiul si piatra sunt mult ma indemana si mai usor de folosit in comparatie cu sinapsele..nu poti convinge "masele" sa nu generalizeze atata timp cat in mass media e o campanie de asemenea amploare.
concluzia mea e ca tot ce pot EU face e sa-mi fac meseria bine, cu compasiune si daruire... si fara spaga, evident. nu o sa pot schimba in veci parerea oamenilor despre medici si nici nu-mi propun...
cristina, tu esti la spitalul militar, nu? stii ceva de clinica de neuro de acolo?
meg,dematei(9.02.2007)
M&M spune:
quote:
Originally posted by megbeng
cristina, tu esti la spitalul militar, nu? stii ceva de clinica de neuro de acolo?
meg,dematei(9.02.2007)
Meg, stiuca in ultima vreme sp militar nu mai poate fi luat ca stagiu de baza; am inteles ca nu mai vor civili. dar doctorii sunt dipserati, tocmai fiindca nu sunt rezidenti si au nevoie de ei sa le faca treburile. Asa ca poti incerca. Mai mult de atat nu stiu ce sa iti spu; depinde si pe cine vei avea ca indrumator,
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
4s
megbeng spune:
ar fi trebuit sa se afiseze astzi clinicile indrumatoare si nr de locuri..da uite ca e ora 3 si nimic..pe site-ul perfmed cel putin nu mai sunt noutati din vara..stiu ca anul trecut se putea lua si militarul..nu ca l-as vrea neaparat, dar vreau sa aleg in cunostinta de cauza..
meg,dematei(9.02.2007)
M&M spune:
quote:
Originally posted by megbeng
ar fi trebuit sa se afiseze astzi clinicile indrumatoare si nr de locuri..da uite ca e ora 3 si nimic..pe site-ul perfmed cel putin nu mai sunt noutati din vara..stiu ca anul trecut se putea lua si militarul..nu ca l-as vrea neaparat, dar vreau sa aleg in cunostinta de cauza..
meg,dematei(9.02.2007)
Meg, tot cu stagiul de baza incepeti???
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
4s
DianaR spune:
Cristina, felicitari! Sarcina usoara!
Shean, eu tot nu am retinut cu cine stau baietii si cum se impaca cu noua situatie? (sper ca nu mi-a scapat...)
Xio, eu sunt aradeanca de 5 ani, dar inainte am fost timisoareanca, daca te pot ajuta cu placere...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
megbeng spune:
cristina, nici macar asta nu stiu ..dar nu e aparut nimic oficial cum ca s-ar modifica fata de anul trcut curriculele
meg,dematei(9.02.2007)
M&M spune:
Diana , multumesc mult!!!
Meg, mersi de rapsuns.
Cristina
4s
Sheannamp spune:
Xio, eu it doresc sa nu iti pierzi niciodata entuziasmul si energia. Si sa ajungi sa profesezi, aici sau in alta parte....
Eu sunt asa de mahnita de toata aceasta ura generala incat nu cred ca voi reusi sa trec asa usor peste tot acest venin care s-a scurs aici pe forum....
Cristina, felicitari pentru bebe!
Sper sa ai o sarcina si o nastere atipica pentru un medic......
Diana, eu am program redus deocamdata (adica 8-13), ei se trezesc la 10 si pana la 2 cand vin eu stau cu bunica pe care o iubesc foarte mult asa ca nu par sa imi simta lipsa.
De doua zile Gabi nu vrea sa adoarma la pranz decat la mine in brate, cred ca e doar rasfat si nu teama ca plec si numai vin....
Mie mi-e foarte bine de cand merg la servici, surprinzator dar nu sunt mai obosita fizic iar psihic e chiar foare reconfortant.
Si activitatea mea profesionala s-a imbunatatit, parca gandesc mai bine dupa nastere
Totusi simt lipsa unei vacante, macar o zi sa putem fugi eu si sotul departe numai noi doi......
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
megbeng spune:
nu s-a afisat nimic mi-a intepenit degetul dand refresh-uri; anul asta au afisat mai tarziu TOT...ooooof
meg,dematei(9.02.2007)
XIO spune:
Diana , ai facut facultatea in Tm? Nu asta vroiam sa te intreb , dar zau ca am uitat Imi amintesc si-ti scriu
Shea ,eu vreau sa fac lumea sa inteleaga ca nu poti spune "toti".
Si mie mi-au fost ceruri bani dsi stia doctorita ca sunt studenta , si chiar m-a laudat ca uite , in anul 2 sau cate eram stiam mai bine decat rezidentul ei (care era ceva rus , dar na ). Cu toate astea dupa dulcegarii a venit ideea sa-i dau asistentei ceva.
Dar nu e corect fata de oamenii aceia grozavi sa generalizam.
Ce se spune despre mine nu ma intereseaza , ami ales ca o spune forumistul X cu care n-am vb vreodata. In schimb creste inima in mine de bucurie cand sunt laudata de un pacient. Cand merg in garzi si fac diverse...bine , cu obsesiile de rigoare ale studentilor si replicile alea tampe "mmm , ce fain , o urgenta/ un stop" , dar cred ca toti am trecut prin entuziasmul de a vedea si de aface cat mai multe.
Acium incerc sa evit discutiile cu prietenul meu pt. ca vreau sa stau si noaptea in garda.....
ma duc sa vad ce mai scrie pe acolo......
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/