Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 13
iuli-ana spune:
Noi ne-am modernizat apartamentul,parca Victo era cu casa...Daca-mi amintesc eu bine...
A iesit super,mai ales ca am schimbat absolut totul in ea,de la debarale,usi,mobila,aparatura elecrocasnica...
Insa am avut o groaza de belele cu furnizorii,ne-au gresit canapeaua din sufragerie de 3 ori,cei la care comandasraem bucataria si mobila de sufragerie nu aveau de gand sa ni le mai aduca,iar cand ni le-au adus,erau si astea gresite...probleme mari si numai ghinioane,insa sper ca de acum incolo sa vina o perioada linistita si norocoasa...![]()
Acum e tare frumos la noi acasa,asteptam sa apara si bebelina ca sa intregeasca totul...
Ana
36+ 

adinag spune:
Mariuca, La Multi Ani!!! Sa ramai asa cumincioara si frumusica cum esti!
Vali, 3 zile nu-i mult! Dar inca nu pun majoretele, ca mai este timp, nu?
Ralcat, multumesc ca ai trecut pe la noi, sa mai vii! In legatura cu remedii impotriva constipatiei, eu la fel stiam, sa nu se foloseasca supozitorul decat la mare nevoie, lactoza - care face minuni (si la adulti, de altfel) si in cazul alaptatului alimentatia mamei...
Eu m-am intors de la dr si a fost tare faina acupunctura, am si adormit acolo. El a zis ca-i bine, pentru ca asta inseamna ca am invatat sa ma relaxez, ceea ce-i f bine in timpul travaliului, a intalnit si femei care in pauza dintre contractii atipeau si asa aveau mai multa energie...
Adina 37+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Vali multumim.
Mai ai putin...ai emotii?
Au inceput masterile pe zone reality
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Emotii? Cred ca daca nu stiam ca fac ceza, pana acum faceam pe mine de frica!
Valentina
38+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 4 zile
ancadragoman spune:
Ana scuze de confuzie ...bine ca ati terminat.
Adina multumim de urari si ar fii super sa adormi intre contractii ca iti pastrezi din energie.
Vali nu te mai gandi la toate tampeniile ca totul o sa fie bine.
anca
de
poze
povestea nasterii
iuli-ana spune:
VALI,fii barbata,soro!!!
Sau vrei sa-ti punem majoretele de pe acum???![]()
ADINA,te invidiez pt atipeala de la acupunctura,eu nu mai reusesc sa dorm ca lumea de ceva timp,poate asa o sa fiu pregatita pt noptile albe care vor urma...![]()
Fetele care ati nascut,cu cat timp inainte de nastere vi s-a lasat burtica?
Ana
36+ 

iuli-ana spune:
ANCUTZA,nu-i nicio problema!
Fetele,ne auzim mai tarziu,ma duc la bucatarie sa fiu gospodina!
Ana
36+ 

Victo spune:
mey, anca..eu eram cu proiectul
dar la noi a venit bebele si casa nu e gata.adica apartament, nu ma intelegeti gresit.
acu se tot lucreaza.asteptam mobila.:):) si o femeie sa faca curatenie..:)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Victo dar macar a iesit cum ati vrut?
Sa ne pui poze
anca
de
poze
povestea nasterii
adinag spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
VALI,fii barbata,soro!!!
Sau vrei sa-ti punem majoretele de pe acum???
ADINA,te invidiez pt atipeala de la acupunctura,eu nu mai reusesc sa dorm ca lumea de ceva timp,poate asa o sa fiu pregatita pt noptile albe care vor urma...
Fetele care ati nascut,cu cat timp inainte de nastere vi s-a lasat burtica?
Ana36+
Ana, nici eu nu dorm(eam) bine noaptea, de cateva zile - o saptamana e mai bine. Insa acolo e altceva, o atmosfera relaxanta, nu esti acasa cu gandurile si grijile si intrebarile pe care ti le pui - oare am bagat tot necesarul in valiza? N-am uitat nimic? Ce acte imi trebuie? etc... Acolo e liniste :-))
Si nu ma invidia, ca ultima noapte a fost prima din ultimele 5 luni pe care am dormit-o din cap in coada (ok, anul asta au fost vreo 3 nopti din astea). pentru ca fiica-mea nu doarme din cap in coada, ceea ce a insemnat pentru mine ca am avut 5 ore de somn LEGAT!!! Iuhuuuuu!
Adina 37+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
catus76_ro spune:
Salut mamici, burtici si bebici!!!!
Ma bucur pt bebeii sanatosi si papaciosi si imi pare tare rau pt mamicile care au prob cu copii...trebuie sa fie optimiste ca totul va fi ok, sa gandeasca pozitiv!!!
eu sunt bine, ma misc tot mai greu, ma doare mijlocul, acum chiar si dim cand ma dau jos din pat! Dr mi-a recomandat ovule de gynozol pt ca secretia cica e prea abundenta
..mai am 2 si scap de ele!
dar mai am si o alta problemutza...cateodata imi amortesc varfurile de la 2-3 degete! Voua vi s-a intamplat asa ceva??? Sunt amortite chiat daca nu car nimic in mana, chiar si cand tin cutitul de exp sa tai paine
..de obicei am tensiune mica cam 10 cu 6 si puls mare , aprox 100!
Gravidutzelor sa nu va simtiti sg ca mai sunt si eu pe aici...chiar daca nu scriu mereu, va citesc cu drag in fiecare zi!
Multi pupici de la Catus76,
37s+5 zile,
Petru Cristian!!!!