Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Aho, aho, dragi Randunici
Bine v-am regasit pe aici!

Multumesc pentru mailurile si SMS-urile voastre de tatonare a starii mele fizice si psihice! SUNTEM CU TOTII BINE, adica TOT TRIBUL MAZILU!

Am "disparut" de pe Forum din motive care tin de oboseala psihica si de suprasolicitare la serviciu...dupa ce am stat sapte saptamani in stress legat de starea bebelushului meu, exact dupa ce am aflat ca baietelul din burtica e perfect sanatos, m-am resimtit ...zile in sir am fost ca o leguma fiarta, incapabila de concentrare. Nu reuseam sa scriu doua randuri coerente.

Si bruma de concentrare mi-o epuizau sarcinile de serviciu si Larisa. La serviciu,finalul de an e GROAZNIC! "Ministerul lu' Peshte" pentru care lucrez vrea sa faca in doua luni de zile ce n-a facut un an intreg...actiuni in alt oras anuntate de azi pe maine si tot asa...nu mai continui.

Mai am pe 12 decembrie o actiune cu Consiliul Concurentei (pe care tre' s-o pregatesc) si GATA! Ca de pe 13 decembrie SUNT IN CONCEDIU DE ODIHNA! Abia atunci o sa pot sa ma bucur de LINISTE si o sa am spor si chef de ciripeala.

PANA atunci sunt cam coplesita de trebi...acasa, parca ma misc "in reluare" din cauza sarcinii! La calculator nu prea am loc de Larisa, care e cuprinsa de "HarryPotter-Mania". In plus, din cauza burtii, si a unor presiuni pe care le-am resimtit in zona abdominala, abia rezist la calculator pentru a-mi rezolva sarcinile de serviciu.

Printre picaturi v-am mai citit:

1. de Naty si de Simo-de-David ca au avut mari riscuri in sarcina...spitalizare, cerclaj! Ca a revenit Naty pe "crenguta", desi e inca spitalizata! Ma bucur ca starea lor s-a ameliorat si le tin pumnii pentru a avea parte de o "Odisee" regulamentara si de bebelusi frumosi si sanatosi!

2. de surpriza Kyei...Victor s-a transformat in Sanziana! Sa-ti traiasca si sa te bucure Cosanzeana-Sanziana!

3. de revenirea lui Delphin!

Le salut pe toate fetele care imi sunt dragi-dragi: Clauclau, NumeIoana, Mihutz, Olgutz, Ela-Zozelina, Sovietikutza, Ririan, Maia-din-Constanta, Cami-din-Bacau, Raluka-din-Galati si Raluka-din-Heraklion, Elara, Kya, Simo-de-Luca, Simo-de-David, Delphin, Naty, Gudinde, Bitza, Blankar, Bubu05, Clabuc, Giani Butucica! Si lista e lunga, lunga! Va pupez suroreste pe toate!

Va doresc (DEJA) niste "SARBATORI DE VIS"! Si promit sa revin cu chef si cu spor de ciripeala pe 13 decembre! Pana atunci tre' sa ma harnicesc la serviciu ca sa-mi iasa actiunile cum trebe!Toate bune!!!

P.S. Dupa indelungi negocieri "Mushat" s-a transformat in ALEXANDRU-CONSTANTIN!

cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sovi de abia astept sa treaca zilele astea. Si sa venim amandoua cu vesti bune.

Olgutza eu doar sunt speriata...dar ma gandesc doar la bine

MAMI nu mai sta suparata pt ca nimeni nu merita.
O sa vezi ca o sa fie iar bine intre voi si o sa uiti ce s-a intamplat ieri.

19+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Mai, Mamitzule-Papatot,

uneori SE ADUNA! Si EX-PLO-DE-ZI!

De certat si eu ma cert cu Randunoiul meu...chiar ne-am sfasiat saptamana trecuta...mi se reprosa RANDAMENTUL!!! Ca de ce nu e toate gata cand vine el akas??? Si i-am urlat si egzplikat...CA ATATA POT EU AKUM! Ca daca are putina logika in cap, sa-si aduca aminte de vremurile de INAINTE DE SARCINA, cand zburam prin casa si ma puteam indoi de jdemii de ori sa le fac pe toate! Azi, randamentul meu e scazut pentru ca trebuie sa ma menajez din cauza sarcinii! Nu mai "car" sa-mi rup spatele! Azi treburile simple de dinainte imi iau un timp dublu! Mai mult...e cazul sa ma ajute, sa puna si el "osul"! I-am zis: "Ce preferi? Sa muncesc ca o roaba pana ajung la spital cu avort spontan sau nastere prematura, dupa ce ne-am chinuit atat...sau intelege situatia si atunci isi inghite reprosurile, ba mai mult, ma si ajuta???" Din fericire, am ajuns la INTELEGERE! Ca sarcina e o stare SPECIALA si ca trebuie sa aiba grija de NOI (de mine si de bebe)!

E greu cu armonia asta in familie!!! E greu sa educi pe cineva deja setat si format dupa alte reguli si valori!

MamiPapacios, eu zic ca o sa va treaca NERVII! O sa ajungeti voi la un compromis reciproc! CINE E PERFECT??? Un cuplu inseamna "scoala si diplomatie grea"! ARTA COMPROMISULUI...

Poate cu mai mult UMOR se rezolva!!! In locul tau i-as fi replikat: "Promit solemn ca in doua zile iau masuri si greutati...ca le sterg cu limba, mama-lor-de-pervazuri, da' hai sa mergem in oras si sa NU NE STRICAM ZIUA!"

cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Of! Papacioasa!

Uite ce zice baba...ia tu frumos masina si fugi la targ daca mai e, daca nu da tu o raita prin magazinele de copii si de mamici, mai pune si o manichiura, etc sa vezi ce bine te simti. Si ca masa de seara adu si tu o pizza, ca sa nu spuna ca nu e nimic de mancare. Si sa nu-ti para rau de nici un leu cheltuit! Eu asta numesc shopping terapie. La mine se intampla in fata ordinatorului....

Acum vreo doua zile nu mai tin minte de la ce ne-am luat...cred ca de la faptul ca m-a intrebat daca nu m-am saturat de el acasa, in picioarele mele. Raspunsul meu a fost "Nu" normal, dar nu m-am putut abtine sa adaug, "dar tu te-ai saturat de fatza mea, de accea ma intrebi?" S-a uitat crucish la mine si m-a intrebat ce am de sar asa fara motiv. Ca sa aplanez treburile am raspuns ca am tot dreptul sa ma enervez...doar sunt insarcinata nu?

Cand il vad pe el ca sare de fund, il intreb razand daca e la ciclu...si trece!

In bref, vroiam sa-ti spun ca trebuie sa-i arati ca se poate si altfel in familie, nu numai ce a vazut la el. Si eu am avut ceva de lucrat la acest capitol...caci mama lui fiind de origine sasoaica e mai rece, nu arata sentimentele...ca sa nu zic mai multe. Dar i-am aratat si mai mult i-am spus ce vreau sa aud si acum am omul perfect langa mine...chiar daca uneori i-mi vine sa-i dau cu ceva in cap...dar nu e vina lui...cand ma supar e din vina serviciului lui!

Un mic exemplu...la inceputul relatiei noastre ii reprosam ca el nu ma iubeste...el ca da...tra la la. Dar de ce nu-mi spui atunci? M-a intrebat daca am nevoie de asa ceva...i-am raspuns ca da, astfel i-mi da siguranta, ceea ce e si adevarat. Mi-a spus ca si el are nevoie de sigurant...si de atunci...sunt 10 ani, ne spunem ca ne iubim de zeci de ori pe zi, mai exact de cate ori simtim nevoia sa o zicem...indiferent unde ne gasim...si chiar si lui Seb ii spunem mereu ca-l iubim. Iar Seb s-a obisnuit atat de tare sa ne auda ca si el ne spune ca ne iubeste...chiar incearca sa gaseasca superlative...ma iubeste pana la monstruos

In rest...sunt bine...azi am fost la analize de sange, glicemie provocata...spàer sa fie ok, pe 6 am rendez-vous cu piciul meu drag care e tare miscaret si cuminte.
Le doresc tuturor o sarcina ca a mea! Sincer sunt super ok!

Va acesc pe toate, mai ales pe "pedepsite" in pat. Naty, daca totul decurge ok maine la eco, poate negociezi o iesire din spital, avand in vedere statutul tau de medic. Cu promisiuni de stat in pat, etc...desi nu cred ca vei sta la orizontala acasa fiind, mereu ve-i gasi ceva de facut care nu poate fii amanat! si tin pumniii stransi sa fie bine!

Editez caci intre tim Cory trase ceva mesaje: Ma bucur maica sa te vaz pa'cilea! Si eu te scuz pt. toate absentele....recupereaza-te si revin-o in forta...noi suntem aici si te asteptam cu drag

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Of, mai Mami, nici nu stiu ce sa-ti spun sau ce sfat sa-ti dau. Tu stii cel mai bine ce si cum.

De la mine multi, si [emoticon cu o maaare imbratisare]. Pe noi ne gasesti mereu aici!

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cory, ma bucur ca sunteti bine toti! Lasa ca vine el concediul si sa vezi atunci palavre pe crenguta .

Mami, fetele ti-au zis numai de bine, sunt sigura ca o sa faceti in asa fel incat sa va fie bine chiar daca o sa mai dureze putin probabil. Aveti nevoie sa stati mult de vorba, sa clarificati cateva probleme care pe tine te framanta si sa ajungeti la un numitor comun. Pana la urma o sa fie bine...

Ursuleata, mai e putin pana pe 10 si o sa te linistesti pe deplin apoi. Stiu ca acum esti ingrijorata, oricare dintre noi ar simti la fel in locul tau! Hai ca saptamana viitoare o sa vii cu vesti foarte frumoase despre bebe.

CLAU 26 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

mami - tare imi pare rau ca esti suparatica...eu cu mult timp in urma am ajuns la o concluzie, nu are rost sa ma chinui sa inteleg barbatii, ca nu voi reusi niciodata, cel mai bine este sa incerci sa fii pe cat de "nesimtita" reusesti (adica sa nu te apuci sa suferi imediat, sa pui la fund multe vorbe care normal pe noi femeile ne dor, sa faci in asa fel incat sa nu fii dependenta sufleteste de barbat si sa te simti la fel de bine chiar daca el nu a putut ajunge sau poate nu a vrut sa mearga sau sa faca ceva ce tie ti-ar fi facut placere, sau tu ai pregatit masa si el nu apare la timp, tu sa mananci frumos singurica fara sa suferi si lista poate continua). Un lucru e cert, ei gandesc si simt intr-un fel, noi in altul, ei au niste idealuri, noi altele, de ex la noi un ideal este sa fii mama, la ei nu cred ca este acela de a fi tata...
Si apoi trebuie sa pui in balanta relele si bunele sa vezi unde se inclina...pt ca barbatul perfect nu il vei gasi niciodata, asta garantat 100%, cel putin un defect tot are, daca nu mai multe...
Daca ai sa inveti si ai sa reusesti sa tratezi cu mai multa indiferenta anumite lucruri, o sa fie tare bine, cel putin la mine cand fac asta imi reuseste de minune...
giani - nu te prosti, ca nu ne trimiti noua nici o stare, mai degraba ai veni tu sa mai ciripesti cu noi, sa te descarci un pic si poate apoi te vei simti mai bine, ca doar de asta suntem aici, nu?
pidana - Doamne fereste, da rau mai arat la pensie
cory - in sfarsit avem un semn de la tine, ca tare mai eram ingrijorate sa nu se fi intamplat ceva cu tine...frumos si Alexandru Constantin, dar mai aveti voi timp sa va razganditi pana la botez
delphi - uite ca aparusi si tu pe crenguta! bravo! dsar sa ne povestesti si noua cum a fost concediul!

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

o incercare timida sa va fac sa zambiti....

1. Un om mergea pe cal si dintr-o data a cazut. De ce?
- S-a terminat calul.

2. Cum se numesc rudele Papei?
- Paparude.

3. Cum se numesc nasii Papei?
- Papanasi.

4. Ce este un celibatar?
- Un om care a pierdut ocazia de a face nefericita o
femeie.
5. Cum isi aleg chinezii numele viitorului copil?
- Dau drumul unui lighean pe scari si noteaza ce aud.

6. Cum se obtine lumina cu ajutorul apei?
- Spaland geamurile!

7. De ce nu se duc toti managerii in concediu in
acelasi timp?
- Ca sa nu se vada ca merge compania si fara ei.

8. Zboara o pata aurie prin casa. Ce e?
- Musca cu dinte de aur.

9. De ce sta gaina pe gard?
- Sa-i vada cocosul picioarele.

10. De ce un cocos canta cu ochii inchisi?
- Sa vada lumea ca stie versurile pe de rost.

11. De ce s-a inventat ciocolata alba?
- Ca sa se murdareasca si negri la gura.

13. Stii cum se cheama un caine fara picioare?
- Nu se cheama ca oricum nu vine...

14. Ce are Brad Pitt prea scurt, Schwartzenegger prea
lung,Madonna nu are, iar Papa nu-l prea foloseste?
- Numele de familie.

15. Cum se saluta somalezii?
- Ce vant te aduce pe aici frate?

16. Ce au facut stramosii nostri dupa ce au trecut
Dunarea?
- Si-au uscat hainele...

17. Scufita Rosie:
- Bunico, de ce ai ochi asa mari ?
- Bunico, de ce ai urechi asa mari ?
- Bunico, de ce ai dinti asa mari ?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si
cara-te!

sovi 19+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Offfffffff, mai papaciosule, as avea atatea sa-ti zic dar nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin........eu zic ca mai bine vino si mai vorbeste cu noi, descarca-te de tot , noi suntem alaturi de tine si te incurajam.Inteleg perfect ce zici si cred ca misiunea grea tot pe tine cade,ca sa indrepti lucrurile,pentru ca asa cum ai mai zis asa a fost invatat acasa timp de 20 si nu stiu cati de ani...si trebuie sa-l faci sa inteleaga ca trebuie sa intervina o schimbare,adica sa constientizeze care ii este problema(fara ca el sa constientizeze si sa recunoasca,tu o sa-ti mananci nervii)......si numai cu ajutorul tau sa-l dai dupa tine.Nu stiu daca intelegi exact ce vreau sa-ti zic,daca vrei sa te descarci si vrei,putem sa vorbim pe mess...aida037.

IRINA
+21
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Randunici, la 19 saptamani si o zi nu ar trbui sa il simt pe bebe miscand? Eu nu am simtit nimic pana acum. Sau poate nu mi-am dat eu seama. Voi cand l-ati simtit pe bebe pt prima data?

Floriio in 19+ cu RADU

Mergi la inceput