Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Am ramas fara cuvinte citind articolul fetelor si...cutremurator.Sincer am ezitat sa-l citesc vazand avertizarea randunicilor dar curiozitatea m-a impins.Cuvintele sunt de prisos,ramane un gust amar si multa dezamagire dupa ce citesti acest articol.Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea neoameni care din pacate profeseaza si continua sa fie dezinteresati!
Noapte buna randunele si vise placute!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 26+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna randunici...ce sa va spun ...am avut parte de o zi fff frumoasa si emotionanta...am fost la eco....am un bebe sanatos,de 464g si 18 cm....si este baietel....cand am intrebat-o pe d-na dr ce este mi-a zis ca nu-mi spune ca poate imi pleaca tati de acasa...in momentul ala ...am zis o sa am o fetita...si cand colo zice...'o sa aveti un baietel'...am fost f emotionata pe parcursul ecografiei...am uitat si de poza si de inregistrare pe cd...na tantaluca...ce sa fac...ma bucur ca bebele meu este sanatos...va dati seama ca am sunat pe toata lumea si am vb cu toata lumea....ma bucur ca sunt si voi fi mamica....sunt o mamica fericita ...la fel va doresc si voua....la toate randunicile...
naty ai incredere in d-zeu.el are grija de noi mamicile si de bebei nostrii...
va pup si va urez o noapte frumoasa alaturi de bebelusi vostrii...va pup

ramo26+ 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ramo felicitari!!!!
Si eu afisez un mare

19+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Felicitari pentru baietel grasanel Ramo!

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Kitzy vad eu bine sau ti s-a schimbat culoarea caruciorului??? Pe prima pagina e si acum mamica fericita zambeste larg...
Ce sa fie oare???

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Ramo felicitari pentru baietelul frumusel si sanatos.
Sa va traiasca. Cred ca esti in al 9-lea cer de fericire.
Si ce zice mandrul tatic? mai pleaca de acasa?

Kya cu Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata stol !
Ca de obicei va poftesc la o gurita de . Aici la mine este o vreme urata tare, e mohorat, e lapovita...brrrr
Kitzy - I-a cazut "surubelul" printisorului tau ? Nu ne dai mai multe detalii? Ne tii asa in suspans?
Ramo - felicitari pt bb sanatos, bun venit in Clubul Soacrelor Mari, si acum mai ramane sa ne spui si cum o sa il cheme pe flacau

Poftesc la ciripeala toate randunicile chiulangii.....

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Kya vezi bine, e
Ralu se pare ca i-a cazut surubelul, asta pana la proba contrarie
Si-acum sa va zic: bebelina tinea cordonul ombilical intre picioruse ( ce mai, fetita pudica de-a dreptul) si doctora o tot scutura sa-si schimbe pozitia si intre 2 tumbe, a zis ca tot fetita vede ca e.
Cerebelul a zis ca e mai mare decat varsta sarcinii dar nu-i o problema. Chestia mai naspa e ca mi-a zis ca am placenta jos inserata, dar deocamdata sa nu-mi fac griji. Pe 27 ma duc iar la control, sper sa se ridice pana atunci. Fetitza e activa, misca de numa, a crescut, nu mai incape toata pe ecran, sper sa fie bine pana la capat.

19+ cu Diana

Mergi la inceput

Raluca vin eu la o gura de cafea. Mi-e asa de rau in dimineata asta... Am avut toata bunavointa sa ma tarasc la servici, dar nu stiu cat voi rezista.
Si la noi ploua, e inorat si urat! Si mai am si drumuri pe la banca de facut... Bleah, o fericire!

Kya cu Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

neatza randu'!
Multumim de cafeluta!
Kitzy, cum e cu " surubelul"?
Ramo felicitari pt baietelul grasun si sanatos!

Ieri am fost la doctor, alta dr si mi-a facut control, toate-s bune, colul inchis, dar dupa cateva ore am constatat ca sangerez si m-am speriat tare. Vad ca acum de dimineata nu mai am nimic dar tot imi pun intrebarea daca e ok. Voi ati patit asa? Era atat de rosu sangele!
Tot aseara am reusit sa fac o ciorbita de fasole cu coasta afumata. E a doua oara cand gatesc intr-o luna - de cand stau la "socrii" si sunt tare multumita, macar daca nu-mi place stiu ca eu am facut-o si nu mai comentez nimic.

Ma duc sa vad tot ce-ati ciripit ieri ca am pierdut ceva.
O zi minunata va doresc!

Dana 19+
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput