Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

iata'mas!

De dimi ma scurg de pe un pat pe altul. Si ce ma laudam ieri ca ma simt bine. Nu stiu ce am, dar am ceva...contractii nedureroase...ragai ca o purcica, noroc ca sunt singura acasa si respir destul de greu!
Sper sa nu fie asa urmatoarele 3 luni.

Gata cu vaitatul!

Nary din punctul meu de vedere, esti mai bine la spital...nu e usor, e adevarat, dar esti sub supraveghere. Stii tu mai bine ce si cum...negocierea pe care ti-o sugerasem era doar o idee pt. moralul tau in cadere. Ma bucur sa vad ca e pe cote inalte si sa dea D-nul sa ramana acolo. la fete, curaj si sanatate!

La cererea randunicilor, povestesc pe scurt vacanta la Romanika. Am profitat pe deplin de familii. Cu Seb in frunte...de fapt m-am bucurat mult pt. el. A inceput sa vorbeasca romaneste, a profitat de prezenta bunicilor si a verisorilor...Pe Valea Jiului cand am ajuns a nins chiar bine...asa am profitat si de putina zapada. Seb a facut un om de zapada si papa l-a dat cu sania.
I-a placut mult la Galati caci erau tramvaie. Nu va spun cat ne-am plimbat cu tranvaiul...era ca si cum am merge in parc sa ne jucam cu copii. Si mie mi-a placut Galatiul...s-a schimbat mult si gasesc ca poti face multe cu copii acolo. Am fost la locuri de joaca amenajate in interior, asa ceva aici nu exista, Seb a apreciat.A fost cu Papa la gradina botanica din Galati si la Planetarium. Acum stie toate planetele sistemului Solar.
Dupa cum vedeti pt. noi a fost un fel de vacanta pt. Seb, dar am apreciat mult. Gasesc Romania schimbata in bine, insa mentalitatea lasa inca de dorit.Normal, fiecare tara are si uscaciuni, dar progresele incep sa se vada. Chiar si starea drumurilor s-a inbunatatit, dar nu si stilul de a circula...teroare ce mai!Respectarea codului rutier e o optiune lux in Ro, desigur generalizez.
A! Si o noua descoperire pt. Seb...scarile rulante din Mall-ul de la Casa Rosie din Galati. Am pierdut ceva timp pe acolo, cum sora mea locuieste chiar langa, am profitat. Si de miniamandinele de la raionul de prajituri

Pot spune ca mi-a placut Romania de acum! Nu pot spune ca atat de mult in cat sa ma faca sa ma intorc acum...copiilor nu pot sa le fac asa ceva...dar cine stie, la batranete...

A! E adevarat ca sunt preturi mari, dar sunt si preturi rezonabile si se poate trai la un nivel moderat destul de bine.
Cel mai mare hic, il stiti si voi...serviciul de sanatate! M-am lovit de el la Galati...un gust amar..a trebuit sa refuz un tratament si sa sugerez pediatrei de serviciu ce sa-mi scrie pe reteta. Bine ca nu am avut nevoie de mai mult! Am refuzat insa sa cotizez din principiu, am vazut ca se astepta ceva dar m-am facut ca ploua. Urasc asta si in plus eram la Urgente intr-un spital de copii. Ma intreb intr-o doara daca nu le este rusine?

toate randunicile si comorile lor!

am primit un banc haios azi pe mes. de la cineva pe care eu nu cunosc, il impart cu voi caci mi-a placut:

Bula vroia sa se urce in avion cu un pui de gaina, mic, galben si piuitor, ca sa il aduca cadou lui Bulisor. - Domnule, zise stewardesa, nu e voie cu animale in avion! Se intoarse Bula in aeroport, se duse la WC, puse puisorul in chiloti si urca liber in avion. Locul lui era langa o calugarita tanara si frumoasa. La un moment dat, Bula adoarme si, in timp ce visa, puisorul iese din chilotii lui, scoate capul prin slitul pantalonilor si incepu sa piuie. Calugarita, speriata, incepu sa-l zgaltaie pe Bula: - Scoala, domnule, scoala repede!! Speriat, Bula tresarii, uitandu-se in toate directiile: - Ce e, unde, ce... ce s-a-ntamplat!!???? Zise calugarita: - Domule, nu am deloc experienta in problemele astea, dar am impresia ca vi s-a spart un ou...

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Vai , am citit articolul din romania libera, infiorator,....... dar nu ma mir( poate ma intelegeti .....cind am facut precizarea ca neglijentza in sistemul nostru sanitar este mare, nu am facut o generalizare, dar din pacate se intampla si in spitale care au aparate ultima generatie si unde sunt medici buni ), eu sunt obisnuita cu astfel de cazuri, prin cate spitale am trecut cu diferite persoane. Sa nu va mai spun ca , (sau cred ca am mai spus?) ca singe recoltat de la acelasi pacient , dar dat de personal( pt verificare) sub nume diferite a dat rezultate diferite la glicemie , colesterol si TGP.Deasemeni cunosc un caz in care a venit rezxultatul la urocultura desi nu a dus urina................si dac vreti va mai spun Tata a facut intr-o sapt 2 preinfarturi si dupa 2 sapt de spitalizare , in care i-au luat tensiunea zilnic si ii dadea asperten , ia dat drumul acasa , cu citeva pastile de asperten si un spray de ala ( Naty stii tu de care),.......dupa care am intervenit la BUc la un spital la un alt medic.......mai vretzi?

dar ma opersc ca vad ca m-am umplut de spume..... unde esti tu Tepes Doamne?????????

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am dormit pana acum...a fost super. Inca nu mi-e foarte bine, adica energia mea e tot foarte scazuta dar fiind acasa si stiind ca pot sa ma arunc in pat oricand am psihicul mai bun.

Naty, multumesc de explicatia cu progesteronul, mi-e mai usor asa, cand stiu de ce se intampla asta, pot sa accept mai usor starile astea. Si felicitari pentru cele 22 de saptamani, bebe Iulia se face mare. Usor, usor trece timpul si apoi o sa-ti tii bebelusha in brate fericita si sanatoasa. Te pupic si te imbratisez strans . Si ma bucur tare mult ca intri si ne mai dai niste explicatii si ne raspunzi la intrebari atunci cand le sti. Mare lucru!

Delphin, ma bucur ca v-ati simtit bine in Romania. Si mai ales Seb s-a distrat frumos!

Raluca, sper sa scapam repede de starile astea caci nu-s deloc placute. Sa-mi spui ce zice doctora ta, o sa o intreb si eu pe a mea si vedem ce facem.

Ce pot sa iau fetelor pentru nas infundat? Cred ca ma paste si o raceala, nasul e deja de ieri infundat si in felul asta ma odihnesc si mai greu decat de obicei. Parca olinth avem voie? Daca puteti sa-mi spuneti, il sun repede pe randunoi sa-mi aduca ...si-asa trebuie sa il aduca pe Razvanel de la gradi .

O sa mai pun niste poze recente sa vedeti cat am mai crescut...

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Multumesc pentru sustinere, dragele mele!
Astazi sunt foarte optimista si in loc sa-mi plang de mila am decis sa fiu ffff optimista si sa am toata increderea in Doamne-Doamne ca bebe Luca va fi bine. M-a ingrozit si pe mine articolul despre Natalia dar demult nu ma mai mira nimic din ce se intampla in sistemul sanitar din Romania...oricum povestea asta e tragica pentru toti cei implicati.
Va pup pe toate

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 22+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

:((
Am scris si eu 2 mesaje acum 7 ore si tot nemoderate sunt.

Floriio in 19+ cu RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, am incarcat niste poze cu burtica la 27 de saptamani si un filmulet cu "Povestea lui Razvanel", este o surpriza pe care mi-a facut-o tatal meu. A adunat poze de acum multi ani si a facut un filmulet de cand eram noi doar prieteni pana acum,recent cand o asteptam pe Rebecca.

Enjoy!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 27 + cu Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

BUNA,DRAGI RANDUNICI!
ce mai faceti?eu am fost ieri la doctor si ce sa va povestesc?a zis ca Bogdanel e bine,era cu manuta in gurita,dragalasul.mi-a zis din nou sa stau putin atenta la kg(am pus cam multe),dar in rest zice ca e totul bine,multumesc Lui Dumnezeu.sa speram ca va fi asa pana la sfarsitul sarcinii.
acum va las ma duc sa citesc ce ati mai facut.
pupici

diana_g 27+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Gata, am incarcat niste poze cu burtica la 27 de saptamani si un filmulet cu "Povestea lui Razvanel", este o surpriza pe care mi-a facut-o tatal meu. A adunat poze de acum multi ani si a facut un filmulet de cand eram noi doar prieteni pana acum,recent cand o asteptam pe Rebecca.

Enjoy!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 27 + cu Rebecca

Clau, am bagat si eu un ochi pe aici si am vazut pozicile si filmuletul...sunt superincantata! Frumos foc Razvanelul tau, seamana mult cu tine, dar si cu tati...frumoasa si mami, si burtica!Sa fiti sanatosi si fericiti!
Sarcina usoara in continuare, tie situturor burticilor de aici!

Valentina 38+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Naty - multumesc mult ca mai ai puterea sa te mai "preocupi" si de noi si sa ne dai informatii referitoare la starea noastra...Inca odata multi si insanatosire cat mai grabnica
Giani - si ma bucur ca esti cu moralul sus acum
Clau - eu mai am pana o intreb pe dr mea, ca abia pe 17 trebuie sa ma duc la control...Doamne fereste sa nu ma simt rau si sa trebuiasca sa merg mai devreme
- pt nas infundat eu l-am trimis pe sotu la farmacie sa imi ia un creion nazal si mi-a prins tare bine, mai ales noaptea cand simteam ca ma sufoc
- mai dar tu pe masura ce creste burtica , te faci din ce in ce mai frumoasa...
cami - foarte bine, asa te vrem cu moralul sus si gandire cat mai pozitiva

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Roxana ai grija de tine, cu ridicatul baietelului nu mai e indicat demult.
Cory
Amina bun venit!
cami,elara,naty succes la echo.
marybincearca sa nu te stresezi prea mult caci mai e putin si vei avea confirmarea.O analiza si vei afla sigur
Naty tu esti chinuita acum si treci printr-o perioada grea.Noi de acasa putem sa spunem orice, sa te icurajam dar numai tu stii cum te simti!Daca nu-ti da drumul acasa decat de Craciun 2-3 zile e din cauza ca nu vor ca voi doua fetitele sa patiti ceva rau.
clau randunica cu ochi superbi!Eu folosesc sterimar(apa de mare) recomandat de dr.orl.Poti folosi fara probleme caci stiu cum e sa ai dificultate in respiratie.Razvanel e un baietel dulcic ce-i seamana mamicii.
vali mai ai putin si vei avea puisorul in brate!Nastere usoara!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 26+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput