Computer nou

Computer nou | Autor: magh

Link direct la acest mesaj

Buna,
Mi-am cumparat un computer nou...si as vrea sa salvez datele de pe cel vechi. Ce e de facut?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Buna magh
Pai posibilitati sunt, insa nu ai dat nici un detaliu despre problema.Spre exemplu cam ce dimensiune au datele de pe comp vechi pe care vrei sa le muti. Datele tale de pe comp vechi sunt stocate pe hard-disk. Daca comp vechi are port USB poti folosi un flash de memorie astfel incat copiezi din cel vechi pe memory si mai apoi il pui in comp nou si il descarci. Exista flash-uri de capacitate mare 7 GB chiar.
O alta metoda ar fi sa pui hard-disk-ul vechi in comp nou si sa copiezi pur si implu de pe o partitie pe alta datele. Asta in ideea in care poti desface carcasa de la comp nou....adik nu e in garantie.
O alta solutie ar fi sa prinzi in retea comp nou cu cel vechi si dupa ce dai share la tot ce e pe el....pur si simplu copiezi dintr-o parte in alta.
Astea sunt cateva dintre optiunile pe care le ai....insa conteaza situatia "din teren". Da-ne mai multe detalii despre subiect.
Sper sa iti foloseasca la ceva ce am insiruit eu aici.

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

buna Oana-N,
vechiul computer are un hard de 40 Gb, iar cel nou, unul de 250.
Varianta a doua pica, computerul fiind nou-nout.
Cineva imi spunea ca am nevoie de un cablu...cred ca voia sa spuna, ca pot sa le pun in retea .Si cred ca asa o sa fac.
Mersi mult de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Un cablu UTP crosslink si e Ok. Bineinteles daca exista placa de retea pe cel vechi.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

exista cabluri de transfer date "pc to pc":

retea: (inverted) sau crosslink (culoare rosie ;) de obicei) de la placa de retea la placa de retea
USB: usb to usb data transfer
paralel: ...
(old) serial: ...

mai exista solutia discurilor mobile, HDD, stick memorie

sau poti sa le arzi pe niste DVD-uri (DVD extern pe USB), a.i. iti ramane si un back-up. sau pe cd-uri

Mergi la inceput