* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (72) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Angi - m-ai intristat mult cand am vazut ce probleme ai avut. Imi pare rau si m-am gandit ca trebuie sa fie groaznic sa nu poti respira. Nu imi pot imagina, dar se pare ca micul Viktoras o sa fie extrem de determinat ca si mama lui. Te pup, ai grija de tine!

Mergi la inceput

Deh, ma faceti sa rosesc, fetelor!

Miri, aceasta poza http://www.flickr.com/photos/uic9999/2083223249/in/set-72157601143394729/ iti este dedicata. Referitor la postul tau de la concursul de pe DC. Suntem sexy, ne simtim bine in pielea noastra si ne bucuram cu fiecare por de aceasta minune - un bebe in burtica!

Si da, m-am simtit extraordinar, nu am fost inhibata deloc (nah, era sotu' in fata mea, nu un strain!), am fost relaxata... dar trebuie sa va marturisesc ceva: am trucat pozele. In ce sens? Pai in unele de pe final mi-am umflat burta. Ca Dani mi-a spus ca nu se vede aproape deloc si atunci m-am lasat putin pe spate si am incercat sa o fac mai mare. Nu am reusit, dupa cum se vede!

Irinouka, mercic de aprecieri. Grabiti-va sa ajungeti si voi, ca sa ai si tu poze si mai frumoase decat ale mele!

quote:
Originally posted by miri_mik

creato! ptiu sa nu te deochi! iti rade sufletul cand se uita omul la tine! esti o superba! si sotul ala... mah, nu degeaba are "ochi"! ce ma roade individia! (constructiv vorbind)

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

monica, EVIDENT, nu pot descarca programul pe comp de la munca...vezi, doamne, "dusmanii" atata asteapta ca sa se infiltreze in serverul marelui ziar si sa fure de-acolo secretele p#%&*!!!
o sa am rabdare pana ajung acasica si-l instalez pe laptop de numa'!
saru'mana de pont. o sa fim doua burtoase laptopoase scrabble-ind.
:-)))))
te-nteleg cu whistul, sunt unii oameni cu care chiar nu se poate juca din cauza mutrelor si a comentariilor pe care le fac. eu ma agit, nu pot sa zic ca-s chiar relaxata, dar am in permanenta in minte gandul ca e doar un joc.
asta cu hipno de care zici chiar functioneaza, inteleg. hm! ideea e sa te smulgi, cu gandul, de la ce ti se intampla si sa te refugiezi cumva intr-un "dincolo" numa' al tau? :-) ce stupid am afcut-o sa sune!

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am revenit si eu pe baricade, nu ma las!

Am dormiiit!!! Doamne, ce bine e sa poti dormi. In trei reprize, e adevarat, ca m-am trezit ca sa vad daca misca bebe (de fiecare data cand ma trezesc eu, misca si el)

Creatoooooo, esti superbaaaa!!!! Si ai un paaaaaar! Doamne, cat mi-as dori sa am si eu un par ca al tau. Sper numai ca bebele meu sa il mosteneasca pe ta-su care are parul ondulat. Mie mi-a placut fffff mult si poza asta http://www.flickr.com/photos/uic9999/2083214311/in/set-72157601143394729/ apropo de sexi mama!

Eu arat ca sfanta vineri, am slabit 2 kg si sunt trasa la fata, numai burta a mai ramas din mine. Dar las ca ii dam noi de cap... Si da, doctora care era de garda mi-a zis de doua saptamani ca ar fi AMR. Cine stie? Numai bebe!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by irinouka

asta cu hipno de care zici chiar functioneaza, inteleg. hm! ideea e sa te smulgi, cu gandul, de la ce ti se intampla si sa te refugiezi cumva intr-un "dincolo" numa' al tau? :-) ce stupid am afcut-o sa sune!

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Si mai e ceva care functioneaza... acum ca am inviat imi arde de glume. Deci, distragerea atentiei... Pe unul cica il durea capul si merge la doctor si dr ii arde una cu o bata la picioare. Ala incepe sa urle. Si doctoru', calm: Nu-i asa ca nu te mai doare capul?

Asa am patit eu azi noapte. Nu puteam respira, stateam ci masca de oxigen in fund si deja intram iar in panica si simteam cum mi se face tot mai rau si imi vine sa lesin. Si in momentul ala mi se sparge vena in care aveam perfuzia. Fetelor, ce durereeee... brusc mi-a amortit toata mana si s-a umflat si s-a invinetit instantaneu, nu o mai puteam nici misca. Stiti ce bine am inceput sa respir atunci?

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Angi - am vazut patutul... e superb! Ce idee excelenta!

Laura - super pozele... Dimitris e un scump foc!!
Despre brad... am plecat cu 2 masini, noi cu ai mei si cumnatelu' cu pretena. Am luat-o pe tot felul de scurtaturi cand am vazut ca e nebunie pe strazi si am ajuns la 7 fara zece la 11 iunie. Printr-un super noroc, am gasit 2 locuri de parcare apropiate. La 7 si 2 minute am ajuns in piata, iar la si un sfert a inceput spectacolul. Deci noi am venit dinspre Bingo, dinspre 11 iunie. Da, aglomeratie, agitatie, dar nu puhoi de oameni. Sau, cel putin, nu il sesizai de jos, de la nivelul celor 1.68 ai mei. Am vazut spectacolul, a fost foarte frumos, dar din zona am reusit sa plecam la 9.30, dupa ce am mancat si am baut in OMV-ul de mai sus de Bingo Europa. Noua ne-a placut! Dar cred ca de vina este primaria, care nu s-a asteptat sa vina atata amar de oameni si nu a inchis circulatia pe o raza de 3-4 km in jurul Unirea, Universitate, Romana, Victoriei. Din cate am inteles, nebunia cea mai mare a fost intre UNirea si UNiversitate, si chiar mai sus. Deci nu vorbim doar de oamenii care au venit pentru brad, ci pentru oamenii care au vrut sa sarbatoreasca in oras 1 Decembrie, si sa vada luminitele. Organizarea a fost proasta, dar hai sa fim sinceri! Peste tot se intampla ca lumea sa iasa de bucurie din casa, la New York se strang milioane de oameni, in Paris la fel. Ideea e ca acolo primariile stiu la ce sa se astepte. Noi nu prea avem traditie in a iesi din casa sa sarbatorim in strada, decat cand castiga Romania contra Angliei la fotbal.

In fine... eu ma mai duc si la anu'! Daca reusesc sa o pasez pe Mariuca la mami.

Mergi la inceput

Pune mana pe burta mea, ca sa se ia! Acum intelegi de ce am vrut eu fetita, nu-i asa??

Bine ca ai dormit si ca esti cu moralul high. Asta-mi place! Iti revii usor-usor!

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Am revenit si eu pe baricade, nu ma las!

Am dormiiit!!! Doamne, ce bine e sa poti dormi. In trei reprize, e adevarat, ca m-am trezit ca sa vad daca misca bebe (de fiecare data cand ma trezesc eu, misca si el)

Creatoooooo, esti superbaaaa!!!! Si ai un paaaaaar! Doamne, cat mi-as dori sa am si eu un par ca al tau. Sper numai ca bebele meu sa il mosteneasca pe ta-su care are parul ondulat. Mie mi-a placut fffff mult si poza asta http://www.flickr.com/photos/uic9999/2083214311/in/set-72157601143394729/ apropo de sexi mama!

Eu arat ca sfanta vineri, am slabit 2 kg si sunt trasa la fata, numai burta a mai ramas din mine. Dar las ca ii dam noi de cap... Si da, doctora care era de garda mi-a zis de doua saptamani ca ar fi AMR. Cine stie? Numai bebe!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Ellenuta, super de super ideea sotului tau!!!! Mi-a placut mult de tot! Transmite-i felicitari!

Ma bucur ca a iesit bine sambata si sper sa ajungi mai repede de 6 decembrie sa te relaxezi si tu ca omu'! Ca altfel, ai vazut ce a pregatit Miri pentru tine. Diversi slapi, pe diverse tesaturi...

Adryana, foarte frumos bradutul. Sa va bucurati de le in fiecare seara!

Miri - neuronu' meu obosit a uitat sa te intrebe ce ai facut la examen.

Mergi la inceput

Dana vyo - concurezi cu succes la titlul de "prima mamica de la odiseea de decembrie-ianuarie-februarie 2008"!!!! Tinem pumnii, sa fie totul ok cu voi amandoua! Si stai linistita! Bebelusa e mai mult decat bine. Pai ce, cu col sters tu vrei sa o scoti de 4 kile'??? Nastere usoara, sa ne revedem cu bine!

Irinouka - vad ca tu esti senina, mama. Si pot sa zic "putin nebuna"? Pe bune acum! Puteai sa nasti bine-merci in cabana aia fara usi! Ziceam ca Monicuta doc se plimba creanga prin tara si prin strainataturi, dar eu zic ca tu ai intrecut-o cu mult!! 2 ore si ceva prin nameti, frig la cabana, distractie si alcool in jurul tau, somn pe apucate... Hmmmm... Eu as zice ca si tu meriti un mic slapulet! Poate nu 45, da' 42 si de matase sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iaca, porku tsafnos in actiune, adica eu...
vreau capitol nou! sunt nerfos cu draci cat china, n-am resuit sa dorm. am numai barzauni in cap din cauza nenorocitei de ia o pauzari de servici. imi vine sa urluuuuuuuuuuuu! d-aia nu dorm. tip din degete p-aici...

creata, aia e preferata mea si aia cu "moda". ashea, de-al dreaq, sa crape gurile negre de ciuda. sa pui poza la concurs. si cu trucatul, sa stii ca si pe minem-a pus tanti aia sa umflu un pic burta. acu ma intreb cum arata pozele mele, mai dureaza mult pana le capat?

anjelik, asa mama, asa, cu un pic de somnic te pui pe drumul cel drept:)

dana_vio...grrr, ce aproape ejti....

docdecap cine-ti face ce iti face?

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput