Mamici de mai-iunie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
chinabulina spune:
ce frumoase sunt hainutzele!!!
cred ca o sa imi placa la nebunie sa fac cumparaturi pentru bebe
... deocamdata nu m-am apucat, ma tem sa incep, cred ca nu ma mai opresc... si macar sa stim cu siguranta ce este
...
gabitzam, e un scump baietelul tau
... iar cu biscuitii il inteleg perfect, sunt biscuitii mei preferati ![]()
16+6, pana la noi ordine e 
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
Alysh spune:
Ma bucur fetelor ca v-au placut hainutele. Acum tot ce sper e sa nu se schimbe sexul, dar daca se schimba nu-i nici o problema, nasesc un baietel de-al vostru![]()
Si bineinteles sper sa fie totul ok cu bebele meu ca toata lumea se minuneaza cum de iau eu haine de pe-acum. Ma si enerveaza.......Si in plus nimeni nu ma mai intreaba si pe mine "ce mai faci" ci "cum te simti sau cum te mai simti" Imi vine sa tip la ei: fratilor dar nu's bolnava!!!!! Stiu, ei de fapt sunt bine intentionati......
Alina
18+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
lcazangiu spune:
Buna mamici cu burtici,
Se poate sa ma treceti si pe mine pe listuta? sunt o mamica in 11 saptamani, datele mele sunt:
-DN 06.04.1979
-UM 18.09.2007
-DPN 25.06.2008
V-am mai scris o data dar tocmai se incheiase capitolul si cred ca nu m-ati vazut:( dar cine nu incearca din nou nu castiga nu?
Marti ma duc la Buc la Municipal, la dct Radoi, am ceva emotii, sper sa-mi spuna ca totul decurge in regula!
Va pup si astept sa vad listuta:p
YLARI spune:
quote:
Originally posted by lcazangiu
Buna mamici cu burtici,
Se poate sa ma treceti si pe mine pe listuta? sunt o mamica in 11 saptamani, datele mele sunt:
-DN 06.04.1979
-UM 18.09.2007
-DPN 25.06.2008
V-am mai scris o data dar tocmai se incheiase capitolul si cred ca nu m-ati vazut:( dar cine nu incearca din nou nu castiga nu?
Marti ma duc la Buc la Municipal, la dct Radoi, am ceva emotii, sper sa-mi spuna ca totul decurge in regula!
Va pup si astept sa vad listuta:p
Hei, bine ai venit, sunt sigura ca gabitzam te va trece imediat pe lista!!!
Pai si acum tot la pagina 20 ai scris??? Of, of, of!!!!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
lcazangiu spune:
pei ce sa fac si eu daca fetele scriu mult, dar lasa ca asa e bine
pupici de la Lori
11+
gabitzam spune:
Hai ca trecem fata la listuta imediat ![]()
Dar, Lori, dr.Radoi n-a fost suspendat cu povestea cu Sebastian??
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Lori, te-am trecut pe lista la capitolul urmator. Bine ai venit in grup 
Fetelor, s-a deschis
Capitolul 22
andreap spune:
Alysh,super hainute.sa le rupa sanatos Bblusul.
Lori,bine ai venit,sarcina usoara si un BB sanatos.
WE placut la toata lumea
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Alexuta75 felicitari si tie pt fetita!!! Cati ani are prima ta printesa??
Si eu tot fetitza voi avea si ma gandesc ca tare bine se vor juca amandoua mai ales ca diferenta va fi de doar 23 de luni. doamne ajuta sa fie bine si abia astept sa-mi vad bebelusha.
Diana18+
si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Multumesc, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa ne tinem si printesele astea mici la pippt!
Fetita mea in februarie implineste 4 anisori. Si noi am fi vrut sa vina mai repede al 2-lea copil, dar din pacate nu s-a putut. Sincer, ma bucur ca o sa avem tot fetita, fiindca mi-era putin teama la gandul ca ar putea fi baietel. Sa nu fiu inteleasa gresit, nu am nimic cu baieteii, dar cred ca pentru copii e mai bine sa fie de acelasi sex. si cine stie, poate o sa mai vina si un baietel :)
17 sapt
si Alexia ( 22.02.2004)

de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)