Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

GINA pai de maine noi iar dam o tura sa votam!SA CASTIGE RAZVAN-ANDREI!
10+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Miky-Lona nu Lola

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

katiapam, hai sa-ti zic ce-am mai facut.
Vineri am iesit mai devreme de la serviciu, pe la ora 14:00, ca sa ne pregatim de petrecere, am avut petrecerea de Craciun la firma mai repede, la "Caru' cu bere", cu tematica, nu asa oricum, "Western", cu invitati Trupa Jukebox si Stefan Banica Jr., misto nu! M-am intors pe la 01:30 acasa, piticu' si sotiorul meu dormeau , ca am uitat sa-ti zic, am fost doar noi (angajatii firmei), fara "remorca". Dar dimineata, cine s-a trezit cu o ingrozitoare durere de la genunchi in jos? Oricum, a meritat! A fost frumos, o sa incerc sa pun cateva poze, ca n-am avut timp sa le descarc!

Si ieri, m-am remontat vreo 4 ore la dentist. Am de facut o lucrare si trebuie neaparat sa o termin pana de sarbatori, sa mananc si eu ca lumea, nu?

Azi am asteptat sa adoarma piticu' si fuga la calculator!

Cam asta am facut eu. Dar tu?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Mikycris, mersi mult, dar, din pacate, azi se termina concursul. Daca mai cunosti pe cineva care n-a votat si vrea... Dar oricum, n-are nici o sansa, pentru ca e un copil pe primul loc cu peste 5000 de voturi, iar al meu nu avea decat 39 ieri. Nu stiu cum a reusit copilasul de pe primul loc, in conditiile in care nu ai voie sa votezi decat o data pe saptamana dupa un numar de telefon, dar nu mai comentez...

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

fetelor maine nu stiu cit timp am la dispozitie ca am de facut citeva drumuri si am facut azi capitol nou
spor la scris
capitol nou

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Gina-ce simpatica ai esti
a adormit piticul si fuga la calculator
a mea a adormit in brate la calculator
profit cit se mai poate
asteptam pozele

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

KATIAPAM,scuze!
GINA,ciudat!!!nici eu nu inteleg frate!o fi copilul unui parlamentar?
5000 de voturi??? imi pare rau dar nu cred ca pot apela si la altcineva pt vot!eu cred ca mult timp imi voi pune intrebarea//5000 DE VOTURI?//
APROPO DE BANICA-A FOST SI ANDREEA MARIN?
10+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Mikycris, nu stiu cine o fi copilul, dar cred ca cineva are interesul sa iasa el. Ma rog, nu mai conteaza, o sa primim o diploma de participare.

N-a fost decat Banica, fara Andreea Marin, si noi faceam glume pe tema asta!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

katiapam, si al meu mai adormea la calculator, in brate, dar cand era mai mic.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput