Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Da nu ceai pt burticoase dai
Abia astept sa ne vedem la anul, inca nu e 100% sigur ca e fata, n-am ce face, nicicum nu vrea sa se arate, dar sunt sanse mari sa fie fata, sper sa nu se mai schimbe. Ca deja de 2 luni astept sa vad ce e si tot nu stiu foarte sigur
DPN-ul meu e pe 30 aprilie sau 1 mai.

20 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

'Neata fetelor, I'm in.

Am venit si eu la cafea.

katiapam, mersi pentru ajutor cu filmuletele, hai ca incerc asa cum ai zis.

Tuchi, mersi mult pentru vot.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Daaaaa venim cu sau fara cafea ori altceva.Katiapam multumesc de intentie oricum.
La noi a venit mosul cu un costumas tare dragut , bani, portocale si banane si un picut de branzica, pt ca vrem sa probam azi branza cu banane...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze
Votati-ma aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=7
Votati Casian-Andrei va rog:http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=8755&from=search&keyword=casian-andrei

Mergi la inceput

Carmen, la piticul meu si la nepoteii mei a venit mosul.

A venit si la mine, dar mai subtire, cu 1 ou de ciocolata, de la colega mea de birou. In schimb, mi-am facut eu cadou niste bluzite frumoase.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

katiapam, acum se vad, dar trebuia sa intru pe "Gina", in detaliile primului filmulet si il vedeam si pe celalalt, nu stiam cum merge chestia asta, dar acum m-am prins.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Kitzy-dau si ceaiul cum sa nu?

Gina
-incet devii experta

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Iar am uitat, "La multi ani!" tuturor celor care poarta numele Nicoleta, Nicolae si derivatele lor!

katiapam, asa e. Eu cica ar trebui sa ma pricep, ca sunt de formatie informatician, dar de cand am terminat eu facultatea (1998), au aparut atatea chestii noi, ca eu n-am reusit sa tin pasul.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Chiar asa Gina-ne cam depasesc evolutiile astea
macar copiii nostri au de ales ca noi pe vremea noastra stim toate care erau alegerile....mai nimic.....
eu de meserie sint tiparitor flexograf ceea ce ador dar aici nu am cum sa continui,poate poate dd ma ajuta si intru pe undeva intr-o tipografie -aspiratia mea-si un smart- si o casa a mea.....nici nu cer multe de la viata pretentioasa mai sint adica cam astea sint visele mele

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gina, ti-am votat si eu baitul. succes!

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

katiapam, sa stii ca nu esti deloc pretentioasa si eu am ajuns la concluzia ca zicala: "Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!" e foarte adevarata.

Nu mai departe decat acum 2 ani si ceva, daca cineva imi zicea ca o sa am si copil si casa, ii spuneam ca glumeste, desi astea erau singurele mele mari dorinte. Si mi s-au indeplinit! La sfarsitul lui septembrie 2005 am ramas insarcinata si in martie 2006 (eram gravida in 6 luni) am obtinut credit si ne-am luat un apartament dragut cu 2 camere, desi nu mai speram, la evolutia preturilor pe piata imobiliara de la noi, mai ales din Bucuresti. Si totusi nu incetasem sa sper si viitoare mamica fiind, desi stateam cu chirie de 6 ani.

Asa ca, eu zic sa indraznesti sa speri ca intr-o zi ti se vor indeplini dorintele!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput