Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (2)
Raspunsuri - Pagina 16
ella10 spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Sa stii ca nu te-ai ingrasat prea tare sau cel putin in poze nu se vede? Cate kg ai luat pana acum? Eu la sfarsitul sarcinii luasem 11-12 kg, dar eram plinuta dinainte.
pina acum am pus pe mine 15 kg si pana nasc sigur depasesc 20kg, bine eu sunt un pic mai inalta decit tine, am 1.65 m.e dar nu mai conteaza o sa slabesc eu , ne-am dorit foarte mult acest copil incit merita orice ,important sa fiu sanatoasa si eu si bebelina, nu?
poze
BIANCA ANTONIA

30+
gina_butnaru spune:
Pai da ella10, sa fii sanatoasa tu si bebelina, asta e cel mai important lucru! Pe urma vezi tu cum dai jos kg acumulate.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
byu spune:
Buna fetelor
Tuchi sa de-a Domnul sa fie totul bine , sunt alaturi de tine, ba chiar te si pup
poate te face sa te simti mai bine.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Votati-ma aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=7
Votati Casian-Andrei va rog:http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=8755&from=search&keyword=casian-andrei
katiapam spune:
Salut fetelor ![]()
cum sinteti?
Mikycris-eu am facut prima eco la 7 sapt apoi la 22 morfologica una la 6 luni una la 30 sapt.analize singe urina
cred ca iti faci un stres de analize,dr.tau nu te trimite periodic la analize si controale? daca iti zice ca e tot ok de ce cauti analize in plus?
Kitzy-"cu posibil" fetita
? ma bucur pt tine Diana e un nume frumos imi place si nu uita ca la anul poate ne vedem si ne prezentam fiicele
cind ai dpn?
Slimatei-tu cind ziceai ca ajungi la termen?
Gina-la filmulete cred ca ai optiuni unde sa le pui si daca unul e intr-o rubrica si celalt la funny poate se pot muta in aceeasi categorie daca nu gasesti gasim o solutie ![]()
Adryana-ce pregatesti de mos Nicolae? am si uitat pe aici nu se tine....
Ella-stai linistita ca o data cu nasterea dai jos 10 kg apoi ce ramin in plus cu timpul eu inca mai am de dat ....
Byu-eu nu pot sa votez de aici
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
tuchi123 spune:
Merci BYU,si eu te pup
si sper sa ne fie bine la toate pana la sfarsitul sarcinii.
Gina Butnaru, ai un copil tare dragalas, l-am votat aseara![]()
Va pup pe toate si va astept

katiapam spune:
Cam liniste pe aici nu credeti fetelor?
dimineata scrieti iar acum nimic? ![]()
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
carmenpit77 spune:
Buna fetele vine mosul la copilasi? Dar la voi?
Pt fetita mea mosu a pregatit cadouri dar pt mine nu. Sotul este plecat si vine vineri dupa ce mosul a trecut.
nemary spune:
quote:
Originally posted by slimatei
pai asa cum am mai scris... daca ai citit... nu tb sa te preocupe nici macar asta..ai incredere in DD si ai sa vezi ca va fi totul bine.
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
incepem sa-ti facem galerie?

Mari
32+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
denisa73 spune:
Ela pei e bine,eu am pus 13Kg pana acum la 17 sapt,pana la sfarsit tot sa pun.Am vrut sa nu pun mai mult de 15 dar dupa cum se pare m-am inselat,mie foame de mor si nu ma pot abtine.Aveti vreun regim de tinut care sa nu afecteze sarcina,dar sa pot sa mananc mult si sa nu pun multe kg?
Cum va descurcati cu cei mari(de acum ca cei mici sunt in burtik),ca tare vrednicute sunteti nici nu reusesc sa tin pasul cu voi.Pe mine nu ma lasa deloc toata ziua asa ca nu prea apuc nici pe net sa intru.
kati te rog frumos sa modifici data de nastere a lui Cristian e pe 31.05.2005 si la mine data de nastere este 14.12.1973
Va pupic pe toate dulce dulce!
17+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
katiapam spune:
Neata'fetelor
azi ma ocup eu de cafea?
veniti? 

Denisa-am schimbat data ![]()
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

cateva zile...Doamne ajuta!