Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (2)
Raspunsuri - Pagina 12
gina_butnaru spune:
Gata! Acum cred ca apare bine. 
Mama lui Razvan
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank"> Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank"> Filmulete 
katiapam spune:
Da Gina acum apare mai trebuie sa stergi spaziul gol dintre ele la ticker poze si filmulete,pui clicul deasupra si dai inapoi pe ala ce sterge
ai vazut ca te inveti?
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
gina_butnaru spune:
Hai ca acum chiar ca apare bine!
Mama lui Razvan
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Pentru cine n-a fost pe faza, votati-mi si mie baiatul saptamana asta la concurs! Vedeti mai jos unde.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
Raluk31 spune:
Buna dimi!
Hai sa incerc sa ghicesc data nasterii micutei Stefania...(sau s-a schimbat numele intre timp?!...apropo,Stefi,mie-mi place Lorelei..e si cartea lui Teodoreanu,asa ca nu e f departe de universul romanesc...ca ziceai tu candva)....10 decembrie?!![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
gina_butnaru spune:
Da, katiapm, deja pot sa dau lectii, la cat te-am zapacit la cap, si cu asa profesoara, era imposibil sa nu reusesc! Glumeam. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
MIKYCRIS spune:
ziua buna fetelor!![]()
hai ca sant si eu prezenta cu 3in1!![]()
mai da mult ati mai scris pana la ora asta!
NEMARY-mai da ce bine ma simt ca si fetita ta se va numi ca fetita mea!

.
GINA,eu am intrat sa votez dar acolo imi cere sa trimit un sms iar eu am ramas fara credit(ca de asa sunt eu cand vb la tel-nu mai tin cont)si cand am sa incarc promit ca am sa votez!
KATIAPAM,gata cafeaua?ce face GIULIA?
FETELOR,am tot asteptat ca sa intre tuchi123 pe aceasta pagina si sa va dea ea vestea,dar daca pana diseara nu intra atunci eu voi fi aceea caci cu asa veste buna cred ca nimeni nu ar putea sa taca!
10+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
Mikycris, nu trebuie sa trimiti tu nici un SMS, iti trimit ei. Tu doar bagi codul care iti apare acolo cu litere mari, mici, cifre, asa cum apare, fara spatii, apoi nr. de tel. mobil si iti mai trimit ei un cod prin SMS instantaneu, pe care il bagi dupa ce dai prima oara "trimite". Deci nu conteaza daca ai sau nu credit. Mai incearca, sa-mi zici daca ai reusit. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
gina_butnaru spune:
Mikycris, sa nu zici ca pana la urma la tuchi123 a fost alarma falsa si pana la urma are bebe. Am ghicit? Daca da, ii trimit multi pupici s isarcina usoara in continuare.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker