Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
ckristina spune:
ALI24,AM VOTAT CAPSUNELUL
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
dicirstea spune:
Ckristina Tare faza cu impartasitul
. Imi aduce aminte de femeile care raman cu fusta in chiloti la spate, dupa ce vin de la WC.![]()
andrada
.
Multumesc de retete, dar tot nu m-am lamurit de ce se scobeste dovlecelul.Adica daca e subtirel si mititel si stiu ca se inmoaie semintele lui de nici nu se mai cunosc, ce defect au? Eu intreb ca am data nescobit si vreau sa stiu ce ma asteapta
. Banana o scoobeam si pana la urma am renuntat lka ea cu totiul.
Masa noastra de legume arata in felul urmator: 3-4 cm de morcov+2-3 cm (in fct de grosime) telina, pastarnac, dovlecel, ardei gras, cartof, carttof dulce, un buchetel mic de brocoli si unul de conopida, o jumatate de galbenus si cateva picaturi de ulei. Le aburesc la oala Zepter si le mixez cu apa. Masa asta merge numai la bibe, nu intra cu lingurita nici de frica.
Azi n-am mai rezistat sa vad ce-mi spuneti de avocado si i-am dat o bucatica. Mai mult ca se constipase ( adica ieri a facut o singura data kk iar azi dimi a facut cacareze de oaie, ce nu a mai facut el de aproape 2 luni) si stiu ca avocado e diuretic. Nu a avut nicio reactie .
Azi am putut sa dorm in timpul zilei, ca soata mea a luat baiatul sa iasa in Herastrau si sa treaca pe la neamu' lui, respectiv sora si mama. Si mi-a zis ca pentru prim data Matei a plans cand a vazut o persoana. El, care rade la toti strainii, chiar si cand il scoli din somn.
Cica de cum l-a vazut pe nepotul a inceput sa planga si nu s-a oprit 30', nici pe soacra nu vrea sa o vada, desi ea se facea ca il place. Nu m-am putut abtine sa nu gandesc "simte copilu'".
Mie mi se parea falsa soacra cand se mieuna la Matei si il dragalea ca vai ce baiat frumos si se bucura ca seamana cu tasu' si mai apoi s-a scapat ca ei ii era rusine sa iasa cu sotu' in brate cand era mic ca era tare urat.
Ce mama poate spune asa ceva despre copilul ei??!!!Iniferent cum ar fi el. Si dupa aia sa spuna ca Matei seamana cu fisu', pai nu e logic ca si Matei e urat si ii e rusine cu el?? Asa ca de 2 luni nu am mai vazut-o la fata si nu intentionez sa o mai vad decat la mot si la nunta lui Matei.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Vad ca eu dau stingerea pe aici.
la multi ani
Mamibiutza cu Maria Eleonora,
ManuC1010 cu Maria Cristina,
Iuliabraila cu Florin Mario ,
Dyonise cu Teodor,,
Pauly cu Riana Alessya ,
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Ninutza spune:
Mamibiutza
pentru Maria Eleonora
,
ManuC1010
pentru Maria Cristina
,
Iuliabraila
pentru Florin Mario
,
Dyonise
pentru Teodor
,
Pauly
pentru Riana Alessya
.
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
ralucami spune:
Salut!
Scriu iarasi in goana ca mai e putin si suna gongul si se trezeste terorika mea. 
La multi ani de Sf Andrei pt toti sarbatoritii! Multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!!

Elteka mereu vreau sa-ti scriu un mesaj lung, si pana acum ziceam sa iti scriu ultima ca sa pot sa-mi adun gandurile si sa am o logica in mesaj. DAR mereu ma intrerupe ceva/cineva. Asa ca azi incep cu tine. ![]()
Crede-ma ca la pampersi si la servetele m-am gandit si eu si daca tot cumparasem ieri un bax de pampers si un set cu 8 pachete de servetele, am zis sa le cantaresc. Setul de servetele are cam 2,2kg si cel de pampers vreo 2,5kg. Am stat, m-am gandit, m-am sucit si am zis ca imi trimit la greu cu posta, varianta cea mai ieftina. ( cu vaporul). Sotul meu rade si cica : "bey iti dai seama ca se crucesc aia de la posta cand iti deschid pachetul!" Dar sincera sa fiu... chiar nu-mi pasa. Un set de-asta de servetele cu 8 pachete imi ajunge cam 3 sapt. Daca vrei, zi-mi si-ti trimit!![]()
Voiam sa iti mai zic: sambata am fost la cumparaturi. Am rupt iarasi cardul la Gap. Incredibil, am impresia ca dau cun un praf ceva , de-ti iau mintile in magazinul ala. Daca n-am iesit de-acolo cocosata de pungi.
Am prins niste reduceri si am luat la greu. Vazusem pozele tale cu Dolo in aeroport si are o jachetica cu multe culori( cred ca e de la Benetton, nu?). Ceva in genul asta e noua serie de hainute de la Gap. Plus o gramada de chestii cu reni, vasc, stelute, brazi si alte minuni de sezon. Cred ca as munci o luna pe gratis acolo, numai ca sa ma lase sa iau hainute pt fiica-mea.
Apropo de aeroporturi: voiam sa intreb daca in Amsterdam sunt carucioare pt bb ??( de inchiriat sau si mai bine, gratis
). Am trecut prin Amsterdam, dar in vremurile alea eram "tanara si nelinistita", fara bb si fara ganduri la vreunul asa ca nu mi-a atras atentia detaliul asta. Barbate-meu idem ! A fost in Amsterdam de nu-s cate ori, caci KLM-ul era compania lui de suflet, dar habar nu are sa-mi zica de carucioare. Ma tot bazaie la cap sa mergem in Lounge Room( alea la care intri daca ai un anumit tip de gold/platinum card). Dar mi-e super jena sa intru acolo cu Maria scartaita dupa mine, mai ales ca majoritatea sunt cu buisness si lucreaza sau incearca sa se odihneasca.
Si inca o intrebare : cum ai procedat cu laptopul? Geanta de la laptop e grea a dreaq, si eu am si copilu`-mobilu` pe cap , am si bagajul ei de mana, trebuie sa am la indemana si biletele/pasapoartele.
Plus ca merg si domestic Fukuoka-Osaka , si trebuie sa fac check-in cu tot calabalacul in Osaka. Nu stiu cum m-as descurca! Ma gandesc sa-l bag in geanta cu pampersii si schimburile Mariei.
Ai vreun tip?
Mai voiam sa-ti scriu ceva, dar iar am uitat. Aaa legat de gulii. Aici nu am vazut gulii, dar cred ca mai stii ridichile alea mari, albe ( daikon). Se recomanda pt prima etapa de diversificare( cica ajuta la digestie, e un aliment usor bla bla bla). Am luat si eu ridiche alba si cred ca ii dau ori in seara asta, ori maine. ( Ca reteta: se fierbe o felie si se face piure sau amica mea, de aici, imi zicea ca se poate rade , se scurge zeama si se fierbe asa.)
Daca imi mai aduc aminte ce voiam sa te mai intreb, revin cu un PM
Arcadia si Angela eu nu i-am dat inca mazare Mariei, in schimb i-am dat un fel de supica de soybeans, verzi, in teaca. ( seamana fff bine la gust cu mazarea, sunt la fel de dulci)Si i-am dat si tofu, care i-a placut cat de cat si supica de porumb dupa care s-a topit de placere. Daca se face subiectul de care spunea Ninutza o sa incerc sa scriu acolo mai multe retete caci am carti pe etape de varsta.
Andrada bine punctat! Ai 100 de puncte pt remarca! Oricum, cand vreau sa cumpar niste tupeu, stiu unde o sa ma duc sa cer!![]()
Madi am descoperit "noi frontiere" cu Maria si cu diversificarea ei.
Mai nou o tin in brate si ii dau cate o lingurita, mai facem o tura de bucatarie, mai ne jucam, iar mai luam o lingurita.
Aratam ca purceii amandoua dupa o tura de papa. De pe umerii tricoului meu poti sa iti dai seama ce a mancat Maria in ziua respectiva. Sotul meu ii canta, face avioane face ca la zoo ca sa manance, dar eu chiar nu am rabdarea asta plus ca ma enervez la maxim cand vad cum se stramba si scuipa.
Pepsi daca tu spui ca de pe la 3 ani ma ajuta sa gatesc, atunci incep sa numar lunile pana ajungem in stadiul ala!
Abia astept! Si daca e fata cuminte, pe la 5 ani ma cheama si la masa!!
Glumesc, ne mai descretim si noi fruntea!
Gata plec la "datorie"! Plus ca e ora de papa! 
Androix spune:
In noaptea asta s-a trezit doar o singura data!
acum la 6 si 10. SUnt super fericita. Macar de-ar tine-o tot asa. Acum trebuie sa ma strofoc sa-mi aduc aminte ce am facut ieri ca sa fac in fiecare zi la fel poate o sa se trezeasca si ea in fiecare dimineata la fel.
Andreea mama de Filip si Georgia
Ninutza spune:
ELTEKA o sa incerc sa pun si eu cateva colinde pe mailul comun.
pentru Elias.
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
andradap spune:
Dicirstea... eu nu stiam de AVOCADO mare lucru... dar cred ca te-ai referit la faptul ca e bun LAXATIV (fav. tranzitul), NU DIURETIC (care stimuleaza producerea si excretia urinara )... E bine de stiut ca si noi ne chinuim cu constipatia... ma rog mai nou face singur de o saptamana... adik nu-i bag supozitor/termometru, dar in continuare LACTULOZA... fara nici gand... si unde mai pui ca ii dau o zi pere, alta struguri, uneori pere cu struguri, cereale cu porumb... tot felul de "bombe" si nimik.... deci nefacand fata constipatiei doar cu alimentatia...
Oricum o sa incerc si eu avocado...
Asadar, eu cu de-astea ma LAUD: face copilul kk de 1 o saptamana fara sa-l scobesc eu... In sfarsit a prins SPIEL-ul... De la 3 luni, de cand cu infectia urinara si deci de cand cu indicatia de a avea macar un scaun pe zi... il tot scobesc... Ba mai mult pe langa alimentatie (pere, struguri, prune, cereale cu porumb sau cu prune, tapioca, piersici), de o luna ii dadeam si lactuloza... dar tot seara la termometru ajungeam sau supozitor
... Acum am injumatatit doza de lactuloza... si fara termometru/supozitor copilul face KK singuuuuuuuur!!!
Am zis sa nu ma laud din prima zi... dar acum dupa o saptamana deja e lucru mare... si desi o zis si sub forma de gluma
TREBUIE sa va fie CLAR ca pt. mine e o mare BUCURIE!
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
ali24 spune:
Tare faza cu impartasitul. Imi aduce aminte de femeile care raman cu fusta in chiloti la spate, dupa ce vin de la WC.

ckristinamersi
.si daca tot veni vorba de "intamplari hazlii" la impartasanie
sa sti ca si eu am patit o.dar mie nu mi se vedea tata(ca era mai bine
)mi se vedea aproape tot fundul(si are ce sa se vada credema,ca e enorm

)dar nu stiu cum am fost asa de nesimtita sa nu simt ca mi s au crapat pantalonii in fund.aveam eu o bluza mai lunga peste dar ma gandesc ca mai mult ca sigur cum tot tineam copilul in brate mi so fi ridicat
.si de la biserica am mai si plecat mandra cu copilul meu la bunica mea(vreun km pe jos)iar acolo am descoperit "minunea".defapt bunica mi a spus.imi venea sa intru in pamant de rusine mai ales cand ma gandeam cata lume m o fi vazut.dar acum cum a trecut faza rad cand imi amintesc

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
andradap spune:
Ali24, esti FANTASTICA... m-ai facut sa rad cu lacrimi... SORRy, dar e chiar amuzanta faza si sa stii ca am patit-o si eu 1 data.,.. culmea ca tocmai ma lua in brate sotul (pe-atunci nu eram casatoriti!) si nu stiu cum a vrut sa ma dea peste umar si ... mi s-au rupt pantalonii de la fermoar, in sus pe cuastura pana la curea... Unde mai pui ca aveam si TANGA
Am gasit totusi solutia: sotul mergea la bustul gol si eu cu tricoul lui (care-mi era larg si lung.., cat sa acopere pocinogul )dar situatie jenanta atunci, amuzanta acum ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2750309560102558774GxrkgH
http://good-times.webshots.com/photo/2655459540102558774tEulUx
Nu mai pot sa le ascund... nu stiu de ce 
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)