Daca cunosteti gradinita Centrul Conil, as dori sa imi impartasiti si mie parerile si experientele vostre.
EU am avut-o pe fiica mea acolo intre 2 si 3 ani. Am fost multumiti in cea mai mare parte, personalul se purta foarte frumos cu copiii, educatoarea ei era si este o persoana deosebita, cu mult talent pedagogic si lipici la copii. Fiica mea s-a dezvoltat foarte frumos acolo, a invatat multe lucruri desi era inca atat de mititica. De la 3 ani am fost nevoiti sa o mutam la o gradi de stat (din motive financiare si locative). Singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca le dadeau prea multe dulciuri, mai ales dimineata aveau destul de des biscuiti cu dulceata sau chestii asemanatoare. Acum nu stiu cum mai e, atunci nu se afisa meniul, acum se afiseaza, deci e mai controlabil. Altfel, mancare de pranz era foarte bine gatita, copila nu a avut niciodata probleme cu burtica. Nici racelile nu s-au prins de ea prea tare, intr-un an a stat cu totul 5 zile acasa. Daca mai ai vreo intrebare anume...pune-o. EU am mai scris si pe la alte subiecte despre Conil.
in cotroceni nu stiu strada dar e in zona cotroceni!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca