FIV in Ungaria 28

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Crissis
Pussisa-ti traiasca comorile...sint adevarate printese
Liana
...si fetelor nu va pierdeti increderea si nadejdea...asta mi-a mai ramas si mie si ma tin bine de ele,ca stiu ca intr-o zi voi avea un cu barbatul pe care-l iubesc...si asa si voi...mai repede sau mai tirziu...toate vom deveni mamici...va pup si o seara cit mai linistita

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Pussi felicitari si sanatate multa!
Crisis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Pussi ai doua fetite superbe! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase,sa-ti creasca mari si frumoase! Sunt tare dulci!
Liana
Corneliaiti doresc sa ti se implineasca visul, sa fii ! Doamne ajuta!
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

FETELOR PE UNDE SUNTETI ?

LENY ai figuri ca-i finu acasa, iti bei cu el sau inca mai Vezi ca azi vin la TM

BORZASIMO ??? Ce mai faci? Ai fost plecata la sat?

CRISIS
TIA, PUSSI, LIANA SI TOATE FETELE

Ade 37 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !

Pussi FELICITARI si de al mine sa ai numai parte de bucurii si fericire impreuna cu Tustele tale. Ai doua fetite superbe.
Cris imi pare nespus de rau, stiu ce inseamna durerea dar timpul el rezolva pe toate si pian al urma urmei cum a vrea Dumnezeu degeaba fortam noi nota. Is convinsa ca si noi vom avea bebicii nostri la momentul potrivit.
Dariaioanaxx
Sandica ce zici dam o intilneala pe sf de saptamina?
Borzasimo si restul fetelor , nu va insir ca sunteti multe

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adela sunt aci cu
ioana78 te pupp ce mai faci?
magdutza
simoo chiar asa mama pe unde umbli?
va pupp pe toateee!!

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Salutareeeeeeee si la toate fetele
Adaca am avut atita treaba de ma-m de cap si inca nu am terminat, tu cum te mai simnti? sper ca bine te
Liana uite gata am venit dar plec iara mai am putina treaba si gata pe ziua de azi, tu ce mai faci esti in RO sau ai plecat in napoi in Ungaria te
cris tu unde esti de nu mai dai nici un semn de viata Dupa ploaie si furtuna vine iara vreme buna
Magduta, Mi-ka,Leny si toate fetele va
Pussi ai doua papusele superbe iti doresc multa, multa sanatate si sa te bucuri de ele multi, multi ani de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluna spune:

Va pupic si va multumesc la toate fetitele...caci cu ajutorul vostru am reusit sa fac programarea la szeged, si nu m-am gandit nici o clipa atunci de cata liniste si impacare voi avea parte in tot timpul asta de asteptare. Inainte eram stresata si tensionata, iar fiecare luna scursa era un esec...un nou test de sarcina cu o singura liniuta. Iar starea mea de nervozitate i-o transmiteam inevitabil si sotului meu. Dupa ce am facut programarea la szeged, lucrurile s-au reglat de la sine, acum asteptam amandoi ca in februarie-martie, cu putin noroc, sa ne intoarcem din deplasare cu un "ungur mic" in burtica... In speranta ca totul va fi bine...va multumesc inca o data.
Putin stres azi: cand am facut programarea la szeged, de entuziasmata ce eram, nu am calculat la ce data as avea C.M in februarie. Iar azi, calculand am aflat caci chiar pe data de 13 feb cand am facut programarea ...vin rusii. Am sunat repede o asistenta de la clinica si mi-a zis ca C.M nu ne deranjeaza cu nimic la prima consulatie.
Rugamintea mea ar fi sa-mi spuneti si mie in ce consta de fapt prima consultatie? Inafara de istoricul cuplului si de studierea analizalor cu care te prezinti...nu este si o consultatie ginecologica propriu-zisa?
Si mai am o curiozitate mare: daca am programarea pe 13 februairie si tot atunci teoretic e si prima zi de C.M ...am sanse sa raman acolo pentru inceperea procedeelor de stimulare etc? Sau se reprogrameaza obligatoriu in functie de locurile libere pe care le au?
Crisis...imi pare nespus de rau pentru cele inamplate... Iti tin pumnii si iti urez succes in continuare... O sa fie bine pana la urma pentru fiecare dintre noi. Iti doresc sa fii pe cat posibil de optimista.
borzasimo...mai ai un pic...succes, sunt alaturi de tine, caci datorita tie am ajuns sa scriu pe aici, in masura timpului pe care-l am ce-i drept... Te astept cu vesti cat mai bune si cu ceva in burtica cat mai repede.
pupici dulcici la toate fetitzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi frumoase foc unguroaicele, sa va traiasca, sa fie sanatoase. Va pupam
Cris
Adela eu ma gandeam ca luni te vizitez la spital( peste o saptamana).
Chiara
Va pupam pe toate

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

simoinca sunt acasa..vin saptamana viitoate.
raluna nu'i nimik ca vei fi in z1 de CM..la prima consultatie dupa discutii si studierea analizelor se face si un echo..si nu conteaza ca esti la Cm..eu am fost in z2 de Cm asa ca stai linistita..
daca torul e ok poti sa incepi deja stimularea..io iti tin pumnii sa fie totul bine si sa incepi!!te pupp
Tia ce mai face printzesa..va pupp
va pupp pe toatee..

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput