FIV in Ungaria 28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela am inteles ca te pregatesti de sedinta foto? spune-mi si mie de unde sa-i iau la Daria costum de mos, toate sunt mici. Am vazut si eu elfii, sunt mortali , Anisia e mare smechera. Noi maine mergem la Tm. Va pupam
Miha noi suntem bine, am mai trecut pe la tine pe la magazin dar tu nu erai. O sa te m-ai cautam.
Cris
Mi-ka ce face printesa ta?? Va pupam
Lelia poate iti faci timp sa ne scrii si noua 2 randuri ( stiu ca ne mai citesti din cand in cand .
Liana
Te pupam. O sa te strigam pana apari
Pussi ce fac printesele tale???
Chiara
Cornelia stai linistita.
Taniuta mai incearca cu pozele, nu se vad
Andicu
Va pupam pe toate

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

TIA eu le-am luat costume de mos de la Metro, sunt de alea de unica folosinta, dar sunt bune, aveau si rochite pentru fetite. Si eu merg dimineata la TM, am intalnire cu dr.
MIHA2004 de ce stai ascunsa Noi cam toata ziua suntem la tine la magazin.
pentru toate fetele

Ade38 s RARES+DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

nu mai stiu cum sa fac am incercat in toate felurile . poate gresesc la setarea profilului personal . are vreo legatura sau gresesc eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

spuneti-mi si mie se vad pozele ca eu cind deschid se vad dar nu stiu daca voi le vedeti sunt curioasa
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tanyuta, se vad pozele! sa-ti traiasca puiul! e tare dulce si are o gurita asa frumoasa!
Darioaioana, numai bine pt verisoara ta! sa dea DD sa se termine cu bine!
Cornelia, ma gandesc la tine in continuare si tin pumnii strans!
Adela, super linkul cu elfii!!
Chiara, proaspata gravidutza, nu ne mai zici si noua ce mai faci? ne gandim la tine si sper sa fii bine!
Tia, .
Crisssss??? esti bine??

Noi suntem bine, dam inainte cu diversificarea si cum se petrec oaresice schimbari: ne mananca gingiile, am inceput diversificarea, etc, s-a modificat si somnul si se trezeste cam des noaptea ; in rest, crestem!

Ioana, Liana, Mi-Ka, Pussi-mamica la dublu, Magduta, Daniela, si restului fetelor, cate-un pt fiecare!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Scuze ca nu prea scriu, dar sincer nu prea am ce. Sunt intr-o lunga perioada de asteptare combinata cu o stare de depresie pe care sper sa o depasesc cat mai repede ca sa ma pot bucura de Sarbatori.
Andicu sunt bine mami, fizic cel putin. Ti-am trimis PM.
Adela la elfi si mamicii elfilor!
Cornelia "durerile sunt normale si sunt bune" (zice Zadori)
MamaBria nu ne mai spui nimic de minunea ta? Poate pui niste poze cu ea sa se minuneze si fetele
Pussi ce faci mama? De ce nu ne mai zici si noua nimic? Sper ca sunteti bine toate trei.
Ioana_76 tu? Unde ai disparut? Ce coci de nu ne mai scri?
sandica pe cand FIV-ul?
Leny, Borzasimo pe unde umblati? Mai fetelor?
tanyuta, dariaioanaxx, Magduta , raluna, daniela76, miha2004, Mi-Ka

Cum cadouri nu va dau va trimit flori virtuale si va urez de pe acum un ...
Craciun Minunat!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA DIMINEATA

FETELE am aparut,cam tarziu, am fost la mama soacra,dar va tinut Simona la curent,am venit aseara dar nu am avut loc sa intru pe comp.
Sa va pove..........,intalnirea cu nenea Zadori a fost OK am fost tratate cum nu se poate mai bine,Any este o femeie deosebita,atenta,nu ne-a scapat o clipa din ochi,iar urmatoarea intalnire cu nenea dr.o avem pe 3 ianuarie,pe atunci nu o sa mai am emotii.Eu nu am primit nici un fel de tratament iar clinic suntem ok amandoi asa ca asteptam verdictul dr.de cand incepem.
In legatura cu fumatul a zis sa le reduc la 5 tigari pe zi,dar m-am hotarat sa le las de tot din 1 ianuarie.
VA MULTUMESC LA TOATE FETELE PENTRU INCURAJARE,FARA VOI NU SE POATE,SUNTETI MINUNATE TOATE,NU VA NUMESC CA SUNTETI MULTE DAR VA DAU CATE UN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Adaca, Cornelia, Andicu- multumesc fetelor pt. urarile de bine pt. verisoara mea, sper ca azi sa nasca in sfarsit si sa fie totul bine , Dumnezeu trebuie sa fie langa ea si sa o ajute pt. ca stie cat s a chinuit, de fapt stiti si voi toate !

va pup te toate

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Salut fetele dragi, am citit si eu din urma, nu am mai intrat de vineri pt ca am fost plecata pe la Craiova apoi la Bucuresti iar acum sunt in Resita.
Internet, Adaca bine ca treceti voi pe la magazin ca eu nu prea am avut timp sa trec, saptamana asta sunt aici si daca treceti sa intrebati de mine la casa, poate sunt prin zona si ne vedem
Liana 30 ai ajuns la unguri?
Pussi astept vesti de la tine, sper ca sunteti bine. Te pe tine si printesele tale.
crisis81
Cu fumatul stau bine, am decis sa nu mai fumez in masina si cum eu circul mult l-em redus mai mult de jumate.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Fetelor
Feltelor mare performanta nu am mai vineri o tigara, simbata si dumineca deloc aaaaaa si nici azi binenteles gata, nu e usor dar nici nu se moare.
Adaca cum e ce ti-a spus nenea DR, cind e marele eveniment? te
Cris de mai esti vezi ca vin la tine cu si sa vezi ce te inveselec, na hai totus ca prima uara iti fac un program la scena deschisa acuma te las sa vizionezi programul, sa te uiti la tot, daca te plicti sa imi spui ca fac alt program te
mihaaaaaaaa eu nu mai fumezzzzzzzzzz si tu hai, ca se poate trebe sa se poata eu te sustin
LENYYYYYY te
raluna cum stai cu
MI-KA, LIANA, MAGDUTA, POPICA si restu fetelor va

Mergi la inceput