FIV in Ungaria 28

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sunt bine. Ieri dupa amiaza mi-au dat drumul acasa cu tratament strict si odihna la pat. A fost o experienta de cosmar pe care sper sa o uit cat mai repede.
Thushi LA MULTI ANI!!! pentru ieri. Distractie placuta!
Adaca da ce mi-ai facut tu mie mama sa fiu suparata pe tine. Am fost in spital iubita si de aia nu am mai vorbit. Daca ma suparai cu ceva sa sti ca eu iti spuneam mamica, gemenii si burtica.
Cornelia multa bafta iubita. Ma sa te ajute Dumnezeu sa reusesti!!!
Adaca, Borzasimo ma bucur ca a fost bine la Zadori. Sper sa reusiti cat mai repede pentru ca sunteti niste fete deosebite . Iar de revazut ne vom revedea de cate ori vom trece prin TM.
Andicu, Ioana, Magduta si restul fetelor multi

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Borzasimo nu am fost ieri am fost pe 5. Eu m-am lasat de fumat anul asta 4 luni dar dupa esecul de la fiv 2 din iunie m-am apucat iara si acum fumez mai mult decat inainte. Mi-am cumparat plasturi de la nicoret dar nu-i suport, ma mananca pielea. Data trecuta m-am lasat doar cu vointa si multa apa atunci cand imi venea sa fumez beam un pahar cu apa plata si imi trecea cert e ca nu pot sa ma las treptat ci brusc.Cred ca daca o sa ne sustinem si o sa ne sfatuim reciproc o sa reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Cris iubita iti spun si aici cum tiam spus si la tel sincer imi pare rau, de aia am si inchis tel ca imi venia sa eu nu am trecut prin ce ai trecut tu dar in fiecare luna cind vediam ca imi vin uriti imi venia sa mor 2-3 zile nu te puteai intelege cu mine, te cred si stiu ca tie greu dar cum tu esti o femeie puternica o sa iti revi in citeva zile o sa vezi te
Tushi LA MULTI ANI si uite cadou de ziua ta, nu o sa te mai stresez pina in 13 promit iti doresc distractie placuta la munte aaaaa cind ajungi la zapada sa te gindesti si la mine fa un bulgaras si aruncal pinaaaaa la mine
Miha draga mea chiar asa trebe sa ne unim fortele si gata cu tigarile, cum a zis cris sa ne gindim numai si numi la BB sa fie sanatos, gras si frumos, merita sa renuti la fumat pt un BB sanatos
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Fetelor, mi-am facut o programare la clinica kaali din Debrecen, ma ajuta cineca cu traducerea analizelor?
-rakszures, citologicai vizgalat(nu mai vechi de un an)
-EKG teljes verkep
-clamidiya vizsgalat
Ultima am inteles, dar restul?? please hellp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

i-am sarbatorit pe DARIUS NICOLAE si pe sotul meu care este chiar nascut de Sf. Nicolae. Oricum multumesc pentru urari.

pe mine Zadori m-a facut sa ma las de fumat. Mi-a spus vrei copii? atunci trebuie sa lasi tigara. Stiam ca a doua zi incep tratamentul, seara am fumat ultima tigara, brusc, nu mi-a mai trebuit de atunci.
BORZASIMO nu trebuie sa-mi tot multumesti, eu iti doresc din suflet sa devii mamica, atat tu cat si toate fetle. Si Leny ca sa megem la botez
LENY unde esti? ai plecat la mama soacra?
CRISIS am vauzt ca nu vorbesti cu mine si am crezut ca esti suparata pe mine
MIHA2004, LIANA, PUSSI si toate fetele
TANYUTA iubita nu ii buna adresa care ai afisat-o, vezi ca aceea e cea cu care iti creezi un album, trebuie sa fie si niste cifre.

Ade 37 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

adaca despre ce cifre e vorba ca eu nu am vazut dar ma mai uit o data asta inseamna ca nu se vede nimic nu ?multumesc

http://www.flickr.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

TANYUTA la tine scrie doar http://www.flickr.com

pe cand la mine scrie http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Unde vezi tu pozele ce adresa e?

Ade37 s RARES+DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

gataaaaaa
dupa inca o tura de perfuzii am facut ET ul,2 embrioni de 9 si 5 celule,endometrul 15
sunt sub supravegherea lor,voi mai face perfuzii insa acum macar cateva zile sa stau cumintica in pat
magduta te pup la mine nasol a fost ca a aparut dupa stimulare si pe tot timpul stimularii ovarele au fost normale , estradiolul a fost in limite...
ioana 78 ai avut gura aurita,asa a fost ,embrionasii au mai crscut si inca cum
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

la toata lumea!
Magda cred ca e ok pe duminica, dar ne mai sunam.
Cat despre problema cu fumatul si Magda si Liana au dreptate: nu mai fumati. Eu am reusit. Totul e sa vrei in rest nu mai e nevoie de nimic, nici guma, nici bomboane, numai si numai vointa. Deci multa bafta, veti reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu fetele.
N-am avut timp deloc sa scriu in ultimele 2 zile, asa ca [iarta-ma].

Cornelia, tin pumnii strans tare sa ramana puiutii la tine in burtica! stai f bine, embrioni frumosi, endo mare, DOamne-ajuta! imi pare rau ca ai facut suprastimulare, e f nasol, dar tot raul e spre bine, asa se zice,nu? stai cuminte acum cateva zile, macar 3,4 !

Cris, imi pare tare rau sa aud ca ai fost in spital! inteleg ca de ce ti-era teama n-ai scapat! pana la urma la cine ai fost? sper ca esti bine acum si iti doresc refacere rapida!

La multi ani de Sf. Nicolae pt ieri, cu scuze de intarziere!
Ade, sa-ti traiasca Darius Nicolae si sotul, si tu sa ai o nastere usoara si inca o mandrete de baiat ca ceilalti doi!
Tanyuta, abia astept sa-ti vad puiul!
Ancaoradea, bine-ai venit printre unguroaice si multa bafta la Debrecen! din ce stiu eu ( nu vb ungureste, dar din amintirile de pe lista mea), EKG-electrocardiograma, citologicai...= Papanicolau si celalalt nu stiu, dar sigur ceva analize de sange, sigur stiu mai bine fetele pe-aici!

Noi suntem bine, bebe Filip e din ce in ce mai activ si o tine pe mami in sah toata ziua! mai are si nopti ca azi-noapte in care m-a trezit din 2 in 2 ore ca asa a vrut el si eu sunt cam zombi, da e asa dulce, incat uit de toate!
Va pe toate!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput