Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (267)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza la toata lumea!
ca la mine a inceput ca naiba,m-am enervat de dimineatza,ca pe toti ii doare fix in de toate, io-s singura care se agita in zona, pana ma enervez si imi iau doua zile libere si sa se descurce , asa o sa le zic si eu , ca n-am timp sa la calculez salariile sau sa le dau tichetele
Ca sa puna capac,dupa ce ca eram cu nervi-n pioneze,am aflat ceva groaznic: uneia din muncitoare i-au depistat o tumoare pe creier ,azi e la Szeged sa vada clar ce si cum,ca in Arad fiecare i-a zis altceva ,habar nu au Si are un baietel de cca 2 ani jumate ,iar barbatu-sau e un betivan (si el lucreaza aci) ,abia s-a dus cu ea in Ungaria,nu voia,desi el stie maghiara,ca e ungur.I-a dat sefa ei de echipa bani de drum,ca nu avea deloc Nici nu stiu ce sa fac, cum sa o ajut ,ca n-a zis la nimeni nimic,nu vrea sa stie lumea (handicapatele din sectie radeau de ea ca statea cu caciula in cap tot timpul,cum o durea capul,ea credea ca are curent). Doamne,de-as avea mai multi bani,dar nici cheltuielile la bloc nu mi le-am platit,inca nu am primit nici avansul ce trebuia luat in 22
Nu destule am pe cap,acum m-a mai amarat si vestea asta Sefa de echipa i-a zis ca sa faca testament ,ca in caz de ceva,doamne fereste, ar lua ea copilul ( si ea e pe tratament sa faca bebe ) decat sa ramana cu betivanul.Cu altcineva nu ar avea cu cine ,ca si mama ei e batrana,bolnava si sclerozata ,iar taica-su a murit de ... tumoare canceroasa la creier.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA imi pare rau de Clara,cine stie ce nu i-a picat bine iar.Incearca sa ii dai niste saruri de rehidratare,sa le bagi in suc,ceai,apa ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Aoleu Ana sa nu aiba vreun virus digestiv.De iesit afara cum iese?
Ia vezi aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=97, poate reusesti sa intelegi si asociezi ceva.
Moni ce mai spui si tu !Mai bine nu citeam1 Saraca femeie.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am ajuns acasa, am sppalat masina si a inceput ploaia. nu e la fel ca inainte dar in 2 zile asa va fi.

Ioana cum te simti? petreci prin munca? a trecut timpul....uite flacaul de 2 anisori...
Cata super faina poezia de dincolo. propun ceva: ce-ar fi sa compui fiecarui spiridus cate o poezioara si sa o puna bebeianfeb in deschiderea subiectului aniversar????? te pricepi...si bagi cateva versuri cu ce ii caracterizeaza. asta daca ai timp....
Ana of...iubita mica...a mancat ceva saui de la ce? are vreun simptom de raceala?
pacat ca nu ne vedem...
Ingrid cum mai sunteti?
Irina ce mai zici de mario? ceva nou?
Moni of...ce veste naspa....te cred ca ti-a stricat ziua...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
inainte de orice o sa va dau o veste:
Am fetitaaaaaaaaaaa!
Sunt in al noualea cer, plutesc.Sunt atat de fericita...

Incep sa citesc si eu din urma , revin.

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ana multa sanatate blondinei. Poate e ceva virus, asta ii mai lipsea, dupa ce ca n-are chef sa manance. Doamne ajuta sa nu aiba nimic!
Ingrid zi cum e Diana? sper ca si-a revenit

Filip e ok, sambata m-a bagat in sperieti ca s-a sculat ragusit rau ... numa la laringita ma gandeam ...

Moni ce tragedie. Sa dea Dumnezeu sa se rezolve si sa traiasca mamica sa isi vada puiul crescand.

Cata esti meseriasa ...de unde le scoti mama draga? super poezia pentru Razvanel.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Anca felicitari! Deci o sa aiba Andrei surioara ... ce frumos, te cred ca esti happy !

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Sorry ca nu am timp..
Giova fac mama pentru fiecare spiridus o mini poezie..sigur!
Ana...off..nici nu stiu ce sa zic..decit hidratare si regim alimentar, clar!
Anca felicitari mult de tot..stiu cit iti doreai..ceva nume ai pregatit?
Ma intorc la treaba ca am cacalau!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Anca felicitari pentru fetita!

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anca super vestea!!!!felicitari inca o data!!!
Cata super!!! Urmatorul e Nicolas!!! spor la munca.

poze de la 1 decembrie:
http://family.webshots.com/album/561357902ashPDc

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput