PCOS (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Gabrieluta eu de mult am un feeling in ceea ce te priveste...
Denisabia surioara, ma bucur ca ni te-ai alaturat. Multa bafta in sesiune si multumim pt sfaturi!
Gudinde multumim pt articol!

La multi ani de Sf.Nicolae, cadouri frumoase si multe bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Gudinde, mie dr. Neamtu mi-a zis ca anti-androgenii (eu luam spironolactona de ceva timp) deci, anti-androgenii nu actioneaza asupra firelor deja crescute, ci asupra celor care vor creste. Prin urmare, eu am purces la cateva sedinte cu laser.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by luci.eilm

Gudinde, mie dr. Neamtu mi-a zis ca anti-androgenii (eu luam spironolactona de ceva timp) deci, anti-androgenii nu actioneaza asupra firelor deja crescute, ci asupra celor care vor creste. Prin urmare, eu am purces la cateva sedinte cu laser.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi



Da, dr. Neamtu nu se prea baga pe tratament pt hirsutism. Si mie mi-a zis asta si ca nu a vazut rezultate spectaculoase la tratamentul de spironolactona. Oricum este o dr-ita f buna si eu ii datorez multe.

Finasterida nu mi-a fost recomandata de ea, ci de alt dr. si la mine pot spune ca functioneaza. Si mie mi s-a explicat ca datorita ciclului lung de viata al firului de par (parca mi-a zis 2 ani), pe aceasta perioada va mai creste ca nu poate pur si simplu sa dispara. Trebuie sa asteptam sa-si incheie ciclul de viata. Dar in practica, la mine (nu stiu cum a reactionat alte fete) a avut efect si asupra firelor existente in sensul ca imi cresc mai incet si parca mai subtiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Buna fetelor!
Gudinde am trecut si eu pe aici, sa te salut si sa-ti doresc ca mosul sa-ti puna in ghete tot ce-ti doresti mai mult!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png



Ioana,

Vecinica draga ma bucur mult ca ai trecut pe aici. Si tie sa-ti aduca Mosul tot ce-ti doresti si in special un FIV reusit la anu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by gudinde
Ai mare dreptate cu ACO: nu numai ca nu reprezinta o solutie in PCOS, dar la unele fete se agraveaza simptomele dupa incetarea ACO. Eu am luat Diane 35 si dupa ce nu am mai luat problemele au luat o intorsatura foarte urata. Mie nu-mi mai venea ciclu si organismul nu reactiona la nimic. A fost o perioada tare grea!



Asta am patit si eu!Dupa ce am intrerupt Diane 35 nu am mai avut menstruatie si m-am umplut de cosuri pe fata.
Asa am ajuns sa depistez si ca am PCOS.Pana atunci nu mai imi spusese nici un medic.

------------------------

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by carissma

Gudinde La multi ani spiridus bun!.Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos in viata si sa ai parte numai de zile senine! Nu o sa pot vreodata sa-ti multumesc pt tot ce ai facut pt mine, pt sfaturile bune si pt incurajarile venite din suflet!

Eu din nefericire nu am vesti prea bune. Am fost ieri la dr si de atunci sunt in stare de soc. Am 3 chisturi de 6 cm, de 9 cm si de nu mai stiu cat... ca mi s-a rupt filmul. Asa ceva nu am vazut in viata mea! Aproape ca sunt "lipite" ovarele. Nici nu mai am loc liber intre ele. Mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca, sa asteptam pana saptamana viitoare si mai vedem atunci, dar sa nu ridic nimic greu ca s-ar putea sa se torsioneze ovarul si sa-l pierd.
Eu va spun sincer ca nu credeam ca mai exista risc de suprastimulare dupa ce intrerupi tratamentul. Sunt asa de idioata! Acum 2 saptamani cand am facut Pregnylul aveam un singur folicul de 15 mm iar ceilalti erau toti sub 10 mm. Mult sub 10 mm. Cum e posibil sa se fi dezvoltat atat in 2 saptamani? Si am facut numai 5000 de unitati de Pregnyl. Bine ca nu mi-a dat mai mult!De acum inainte mai pot sa creasca?
Despre sarcina nu mi-a spus mare lucru, doar ca se vede sacul embrionar, ca e prins unde trebuie dar ca daca va trebui sa intervina ca sa-mi salveze ovarul nu va putea salva si sarcina.
Saptamana asta va fi de cosmar.





Am vorbit cu un chirurg specialist in chirurgie oncologica (nu opereaza doar tumori , au si altele pe lista :) ) , si uite ce mi-a scris :
"primul lucru care trebuie facut este sa se dozeze antigenul CA125, specific pentru neoplasmul de ovar. Dupa ce se cunoaste valoarea lui, se reevaluaeaza. In conditiile absentei unei sarcini, orice chist de 6 si peste 6 cm are indicatie chirurgicala absoluta, insa cu sarcina dupa stimulare as intreba si un ginecolog ce parere are despre evolutia chistelor in timpul sarcinii, cresc sau nu".
maine merg in garda la ginecologie si intreb si acolo.
Imi poti spune pls pe private la ce doctor esti? Sa nu nimeresc fix la el si sa nu stiu . :)
Multa sanatate!

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Xio multumesc frumos! Ti-am trimis Pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

Buna fetele!
uite ce am gasit eu ref. la insulina si mentinerea ei in limite normale:
Picolinatul de crom v#259; ofer#259; o substan#355;#259; mineral#259; esen#355;ial#259; care men#355;ine nivelul normal al zah#259;rului īn organism reglānd cantitatea de insulin#259; produs#259;. Acest supliment con#355;ine compusul organic acid picolinic care spore#351;te gradul de absorb#355;ie #351;i utilizare a cromului īn organism.
Ce ziceti?
La socra-mea a functionat.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

XIO,

Multumim mult pentru sfatul dat carissmei. Orice opinie competenta este foarte bine venita

Gabrieluta,

Asa e: cromul picolinat si bio-cromul ajuta la taierea poftei de dulce si la rezistenta la insulina. Depinde insa cat de mare este aceasta rezistenta. Caci mie mi-a spus dr-ita noastra ca pt a se vedea rezultate pe rezistenta la insulina as avea nevoie de o doza letala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

carissma noi si fetele suntem alaturi de tineO sa vezi ca totul se va rezolva cu bine.Sper sa ai parte de niste doctori competenti si cu un pic de suflet , desi cand stai prin spitale vezi atatea ca ajungi uneori imun.
gudinde apropo de crom , am vazut ca unele fete il iau pentru reducerea poftei de mancare , numai ca nu da rezultate la toate.
Eu tin post la inceput de 3 ori pe saptamana , dar acum zi de zi si am senzatia ca n-am mancat destul ,asa ca am cam dat-o in balarii , obisnuita cu mancare putina am niste stariVoi sa fiti cuminti , ca trebuie sa fim frumoase de sarbatori!

Mergi la inceput