PCOS (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

irinabobe multumesc pentru urari.

lucialu multumesc mult.
Da, a fost ziua mea de nume caci ma cheama Andreea.
Am inchis ochii si am simtit un miros suav de flori daruite din suflet. Parca un miros proaspat de lamaita mi-a invadat camera, apoi am simtit mirosul discret de orhidee si frumusetea acestei flori m-a facut sa zambesc, auzeam susurul unui parau de munte si o adiere de vant de primavara mi-a mangaiat obrajii.
M-ai facut sa visez ... ce cadou frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauuu gudinde mirosul ajunse si la mine.."La multi ani!!"
scuze ca ma bagai..dar vroiam sa'ti urez si eu..




"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:



www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Liana30

oauuu gudinde mirosul ajunse si la mine.."La multi ani!!"
scuze ca ma bagai..dar vroiam sa'ti urez si eu..


"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...




Liana30 multumesc pt urare. Esti binevenita la noi. Usa acestui topic este deschisa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

gudinde,primeste si de la mine un buchet mare de florii(imi cer scuze ca este cam tarziu)
La Multi Ani !
si nu mai fi suparata,noi stim bine ca nu este asa,nu mai pune la suflet caci nu iti face bine
eu iti multumesc ca esti acolo pentru noi si ca ne explici la fiecare in parte,conteaza foarte mult o parere
te pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

am revenit
vreau sa intreb ceva,daca BU SI VITEX inhiba ovulatia ,atunci in ce zile ar trebui luate?????
eu pana luna trecuta le-am luat in primele 13 zile,si mi-am reglat ciclul cat de cat,luna trecuta am renunta sa mai iau ca sa nu imi inhibe ovulatia ,iar acum luna aceasta nu mi-a venit CM,si sant foarte suparata,ma doare burta,si sanii dar el se incapatineaza sa vina
nu este cu ochii ca doar mi-am facut test
eu am citit ca nu este bine sa iei BU si Vitex daca esti insarcinata,estea devarat?
lamuritima si pe mine un pic,plzzz
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

Gudinde la multi ani!!! urmaresc subiectul si iti doresc numai bine pentru binele care il faci aici pe forum. si eu am simptome pcos cu infertilitate si nici o sarcina pana la 28 de ani, desi sunt cu al meu de 10 ani si inacrcam de vreo 5....in decembrie am sa incep analize si tratamente am luat 1 an diane ca altfel nu-mi venea ciclul(s-a oprit prima data in 2005 in urma unei alimentatii aiurea dulciuri cafele, etc)am luat 1 an diane 35 la indicatiile unui"specialist" endocrinolog, apoi cand am abandonat aco problemele au reaparut. am incercat sa iau metformin 500 dar si de la 1 pe zi mie rau de mor vomit si fac crize de ficat. acuma pt reglarea ciclului iau vitex de 3 luni care face o treaba minunata pentru mine, cu exceptia faptului ca m-a ingrasat 2-3 kg, imi vine ciclul ca ceasul la 28 de zile, nu mai am cosuri.am sa revin cu amanunte dupa ce imi fac analizele cand vin in ro in decembrie.
pup toate fetele lupatoare
te rog trece-ma si pe mine pe lista voastra!
diana

you'll never get to heaven if u're scared of being high

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Gudinde La multi ani spiridus bun!.Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos in viata si sa ai parte numai de zile senine! Nu o sa pot vreodata sa-ti multumesc pt tot ce ai facut pt mine, pt sfaturile bune si pt incurajarile venite din suflet!

Eu din nefericire nu am vesti prea bune. Am fost ieri la dr si de atunci sunt in stare de soc. Am 3 chisturi de 6 cm, de 9 cm si de nu mai stiu cat... ca mi s-a rupt filmul. Asa ceva nu am vazut in viata mea! Aproape ca sunt "lipite" ovarele. Nici nu mai am loc liber intre ele. Mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca, sa asteptam pana saptamana viitoare si mai vedem atunci, dar sa nu ridic nimic greu ca s-ar putea sa se torsioneze ovarul si sa-l pierd.
Eu va spun sincer ca nu credeam ca mai exista risc de suprastimulare dupa ce intrerupi tratamentul. Sunt asa de idioata! Acum 2 saptamani cand am facut Pregnylul aveam un singur folicul de 15 mm iar ceilalti erau toti sub 10 mm. Mult sub 10 mm. Cum e posibil sa se fi dezvoltat atat in 2 saptamani? Si am facut numai 5000 de unitati de Pregnyl. Bine ca nu mi-a dat mai mult!De acum inainte mai pot sa creasca?
Despre sarcina nu mi-a spus mare lucru, doar ca se vede sacul embrionar, ca e prins unde trebuie dar ca daca va trebui sa intervina ca sa-mi salveze ovarul nu va putea salva si sarcina.
Saptamana asta va fi de cosmar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

mai sunt fete care au dus sarcini cu chisturi mari, la unele chiar le-au aparut brusc in sarcina. Poate se retrag pe masura ce sarcina avanseaza si placenta va produce cantitati mari de progesteron.

era sa uit, La multi ani! pentru Gudinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Psj asteptam cu infrigurare raspunsul de la tine!

Stiu ca sunt si cazuri fericite dar ... si reversul este posibil oricand! Spune-mi sunt ceva simtome prevestitoare torsionarii ovarului?
Si eu sper sa se reabsoarba in timp, desi sunt 3, dar parca as vrea sa pot face ceva daca tot sunt asa o mare idioata...

Mergi la inceput