Raspunsuri - Pagina 3

ioanacarmen spune:
LARA76, eu pana acum am facut 5 injectii ( de abia le-am inceput ) si Slava Domnului nu am sangerat si sper sa nu se intample nimic, nici de acum incolo. Eu am luat aspenter pana in saptamana 20, fara sa stiu ca am acest gen de probleme si se pare ca bine am facut...De dureri, ce sa spun- asta-i doar inceputul. Vad ca vom fi colege de odisee la fiv-oase. Iti voi scrie si acolo. fetele
25+

Aurasa spune:
Ioanacarmen - eu am facut Clexane la ambele sarcini. Am facut rahie la ambele cezariene. Tratamentul cu Clexane l-am intrerupt la indicatia medicului cu 24 de ore inaintede operatie. La 3 sau6 ore dupa, nu mai retin, mi-au facut Clexane de 0.6 ml o saptamana, apoi, pana la terminarea lauziei am revenit la Clexane de 0.2 ml ca in sarcina.
Sarcini usoare si bbi sanatosi !
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

monalac spune:
LARA,despre ce sangerare e vb?vaginala?ca mie mi s a intamplat tocmai invers,am tot sangerat si de cand am inceput sa fac clexane,nu stiu daca e o cioncidenta sau nu,n am mai sangerat deloc...fetelor,sa va dau o veste buna...dupa ce sotul meu a incercat la toate farmaciile si i s a spus ca clexane nu pe pe lista de compensate sau gratuite,farmacista de la farmacia de unde am luat si la prima sarcina clexane,i a spus sotului sa vina sa ia clexane...cand s a dus sotul i a dat inapoi reteta ca a gresit med de familie un cod..i a spus sotului sa se duca sa i scrie med de fam codul corect si ii va da clexane gratuit..din pacate,azi med plecase de la cabinet,insa luni sper sa intru in posesia clexanului...chiar ma gandeam ce s o fi intamplat,s o fi bagat iar pe lista de gratuitati sau sunt farmacisii ceilalti tampiti?mi e si frica sa intreb farmacista,sa nu fie vreo confuzie la mijloc...oricum,va tin la curent...12+
Mami de Cris
Poze Cris

LARA76 spune:
Monalac, da de sangerare vaginala dar acum stau si ma gandesc ca am facut injectia chiar in Z28 si picaturile puteau fi de la implantare. CA erau niste picaturi maro. Am decis sa mai incerc odata ca aseara nu mai puteam de dureri de spate si ma gandeam ca sunt pe cale sa pierd si sarcina asta.
Am facut un clexan de 0.2 si vad ca pana acum n-am sangerat si durerile de spate mi-au mai trecut.
Partea proasta e ca nu am o siguranta ca e bine ce fac. Ma tratez dupa ureche, dupa ce am citit si dupa reactia doctorilor. Cocei cand a auzit ca mi-a iesit cardilipina pozitiv zice sa fac clexane, dupa care zice sa ma opresc daca singerez, ca probabil e analiza gresita (facuta la cantacuzino) Uscatescu zice sa fac clexane chiar daca la ea mi-au iesit analizele toate bune, o doctorita de la polizu zice sa nu fac ca trebuia sa incep inca de la implantare ca acum e prea tarziu si asta e....o sa pierd, alta de la cantacuzino zice ca e suficient aspenterul.
Asa ca mi-am asumat aceasta injectie, cu toate ca ma gandesc ca sunt nebuna. Voi ati auzit de persoane care fac clexane si li s-a oprit bb din evolutie?

ioanacarmen spune:
Monalac, ai luat pana la urma gratuit Clexanul sau nu? Eu am fost la medicul de familie, s-a uitat pe lista de medicamente compensate si mi-a zis ca nu se da gratuit. 26+

monalac spune:
med meu de familie e in concediu pana luni si nu mi a schimbat codul de pe reteta.ea mi a scris c2 si clexane se regaseste pe c3.dar farmacista mi a dat deja 10 fiole din cele 30,ca sa am sa mi fac si restul mi l da cand ii aduc reteta modificata/.culmea e ca eu am sunat inclusiv la casa de asigurari de sanatate si mi s a spus ca nu e pe lista,iar sotul a mai intrebat la alte farmacii si i au zis tot asa,ca nu se da nici macar compensat.dar daca farmacista asta mi l da,cred ca este totusi pe lista,ca doar nu mi l da din buzunar,nu?
Mami de Cris
13+
Poze Cris