Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 6)
Raspunsuri - Pagina 16
iulyp spune:
Fetelor care cunoasteti spuneti-mi si mie cum procedez ca sa imi achizitionez niste talpite pt. masina Singer? Iulia tu parca spuneai ca ai masina ca a mea. Am intrat pe site-ul Singer si au acolo niste talpite dar nu au denumirea lor si nici macar un pret orientativ. Cine stie ma lumineaza si pe mine? Pls. Oare daca fac comanda pe net de la reprezentanta Singer o sa fie ok? Am auzit ca ar fi cam neseriosi.
iulyp spune:
Of nu stiu cat de coerenta am fost. Pe scurt: spuneti-mi si mie denumirea celor 8 talpite de pe site-ul Singerhttp://www.singer.ro/.
Eventual si un pret orientativ. Multumesc mult.
Frumusele foc toate creatiile, de la draperiile super adevarate ale Iulei, la pantalonii de pijama si la pantalonii combinati fata-spate si la costumasul ala de graviduta. Ce mai, niste minunatii. Si inovatia la sandalele Iuliei, suuuuper.
Si ce misto ca s-au personalizat burticile, acum e burtica baietel si burticile fetita. Ce frumooooos.
iulyp spune:
Gianina mie nu mi se deschide site-ul. Apare doar prima pagina cu cele 2 pahare si atat. Poate mai mesteresti la el ca sunt tare curioasa sa-ti vad creatiile ca poate imi place in mod deosebit ceva si voi folosi si eu vreun model intr-o buna zi, mai sti?
Guguluff spune:
Aura, fie completezi formularul de la Contact si ii intrebi preturile pt piciorusele Singer si ei iti trimit lista cu modelele si preturile(specifica si ce masina ai ca poate nu sunt compatibile). Sau suni la telefon si ii intrebi preturile orientative ale picioruselor pt masini casnice.
Vivi, ce dragute sunteti amandoua cu pantalonasi la fel... Si eu am in proiect pantaloni lungi de pijama dar n-am material in casa. Spor la impachetari si la cusut, cand ai timp.
Alina, ce bine ca nu aveati ceva prestabilit. Asa sunteti fericiti cu bebelusha. Fa-i asternuturi pt pat, cu volanashe si dantelute. Rochie de botez din aceia lunga(erau niste modele in Burda, iti caut daca vrei). Fa acum, cat mai ai timp, ca dupa aia...
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
midasnu spune:
Buna fetele,
Vivi foarte bine va sta la amandoua imbracate la fel!
Alina, eu cum ii fac lenjeria lui bebe? am asa putine posibilitati... doar sa-i gasesc un material cu animalute ceva, oricum ar trebui intai patutul, nu? am vazut ca sunt masuri diferite de patuturi 120/60 si 140/70.
Trebuie sa cumpar si eu niste finet. Lenjeria din ce material sa o fac?
mersi,
va pupic
Elena 25+ cu
iulyp spune:
Alina multumesc pt. sugestii. Am sunat la ei si au zis ca momentan nu au in stoc nimic si asteapta dupa 15 sa le vina comanda din Germania. Mi-a zis ca piciorusele nu-s scumpe, pret orientativ 6-8 ron. Acum a ramas sa ii mai contactez dupa 15. Sper sa am noroc si sa imi achizitionez cateva picioruse.
tomari spune:
Buna -telor,
Gianina bine ai venit in trupa! Aranjamentele sunt deosebite; mult succes in continuare si nastere usoara!
Alina multumesc de poze si explicatii.
Vivi va sta bine la amandoua; vara mai ales poti sa-i faci din materiale ce-ti raman de la tine cate ceva. Am sa revin dupa ce fac foto.
Vianne vei vedea dupa ce nasti ce mandru va fi taticul cand va vedea ca-i seamana fata; al meu si acum e topit dupa ea.
Elena baietii seamana cu mamele, iar de mandria tatilor ce sa mai vb; nu stiu daca e universal valabil, dar majoritatea cazurilor se adeveresc. Principalul este sa fie sanatosi ca bucuria este la fel de mare indiferent de sexul .
Din pacate eu nu ma pot lauda cu creatii. Am comenzi de facut: draperii, pantaloni, fuste si un sacou ars de refacut. Clienta l-a calcat atat de bine ca a ramas fara revere, guler si maneci. Acum a renuntat la fusta ptr. repararea sacoului. Printre ele seara mai tricotez la un pulover de-al sotzului.
Apropo, trimiteti fetelor ceva zapada si aici pe la Cluj ca e tare moale asfaltul.
Sanatate si spor la lucru! Tonia
Guguluff spune:
Elena, eu am patutul 120/60 si cam asa sunt marea majoritate. Poti sa-l faci si din frotir(parca asa ii spune) e materialul ala ca un prosopel subtire si merge pus elastic de jur imprejur. Eu daca gasesc sa cumpar asa i-as face. Si eu vreau sa ne schimbam cearceafurile noastre dar vreau ceva mai misto, uni sau cu modele geometrice simple. Mai caut si-ti zic.
Am terminat un pulover din materialul ala super dificil. Ma rog, nu e terminat, mai am de cusut sus la gat si o maneca. Am surfilat cusaturile dintre parti si tivurile le-am cusut la mana deci...am turbat
Fatza: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/Fata.jpg
Spate: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/Spate.jpg
Cam atat. Pup.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
midasnu spune:
Alina, n-am cuvinte! a iesit bestial chiar daca nu l-ai terminat si tot mai ai de munca la el!!! mie imi place foarte mult, mai ales ca iti acopera fundul! eusunt fan plovere lungute, si in general sa-mi acopere fundul.
Eu mi-am luat ieri material, vreau sa-mi fac o fustita pe clos, o sa v-o arat cum o termin, mi-a explicat o colega cum sa croiesc closul, la telefon! sper sa-mi iasa (sigur iese).
Va pup si mult spor! Alina inca o data felicitari!
Elena 25+ cu