Nou stil de viatza (160)
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
Neatza la amiaza.
la multi ani de sf. Andrei la toti sarbatoriti.
Tzuni sampanie de la tine vreau si eu.
Tumpi de ajut eu la impachetat
.
Cornelia astept poza.
Carmen eu m-am confruntat cu asa ceva si am descoperit ca am o hernie iar cand aveam dureri luam tramadol si supozitoare cu diclofenat si mai trecea .
Gata ma duc sa fac de mancare si sa zic ca a trecut sarbatoarea de azi si sa fac curat in dormitor.
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
Iaca pozele cu noua tunsoare:http://good-times.webshots.com/album/561620300tBEJXv?vhost=good-times. Astept pareri sincere. Si eventual chiar sfaturi despre cum as putea sa-l aranjez.
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
cornelia_laura spune:
Carmen, abia astept sa vi de la medic sa ne spui ce ti-a zis. Si sotul meu se confrunta cu dureri in aceiasi zona. Lui i-a dat medicul piroxicam gel si tablete. La el au inceput durerile dupa ce ne-am mutat si a carat la greu mobila si saci de la etajul 6 la etajul 5.
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
Zuzilici spune:
Cornelia mie-mi place. Este foarte chic!
Nu stiu cum ai putea sa-l aranjezi altfel decat e deja facut. Imi place tare mult culoarea. Cred ca trebuie sa fac si eu ceva cu parul meu. Macar asa se se mai ridice si la mine self-esteem-ul.
Tzuni mama tu nu prea ai primit complimente bag de seaman de nu stii sa reactionezi la ele. Cum pana mea sa nu crezi tu ca esti o " spelndoare perfecta" ? Zau ca ar trebui sa te complimentam mai des ca pote o sa incepi sa te vezi si tu cu alti ochi.
Cineva acolo merita cauciucurile taiate ca prea ti-a subminat increderea in tine. 
Khris aici chiar ca n-ai nimerit-o cu frigiderul la munca. Numai pe cel de la munca il vizitez din pacate si-i plin de bunatati.
Meniul de ieri a fost : Portughese Chiken!
Azi avem : Pizza Hut! 
No zi si tu daca asta-i viatza. ![]()
Hei bafta cu remodelarea. Nu mai ai decat 3 saptamani dar la cat de bine arati tu nu cred c-ai sa ai prea mult de munca. 
Mephala sanatate si sa stii ca masajul ajuta dar tot de soare, namol si fizio-terapie s-ar putea sa ai nevoie. Sper sa nu fie totusi ceva prea grav. 
Sa ne traiti cu numele Andrei si Andree si un calduros
La multi Ani!
pentru
Andre_ea
Andrei Sebastian de Bfly 
Andrei de TLaura 
Eduard-Gabriel de [b]Hopes 
Fetele petrecere frumoasa si-un weekend placut!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Am venit de la medicul de familie, diagnostic: discopatie lombara. Tratament, 10 zile: celebrex (un antiinflamator puternic, de ultima generatie) si mydocalm. Daca nu trece in 10 zile, tre' sa merg la BFT.
mda....
Cornelia, am vazut pozele: iti sta minunat, te prinde ft. bine si tunsoarea si culoarea. Ce sa mai zic: acum te vad mai de aproape si-ti spun ca ai trasaturi frumoase. 
Gusta, ce faci de mancare?
Tumpi, mai ai? Vezi sa-ti protejezi cumva spatele sa n-ai probleme...
Mik, multzam de sfaturi. 
Zuzilici, iti multumesc si tie. 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
ina C spune:
Buna, frumoaselor!
Nu cred ca as putea vreodata sa va parasesc.Va citesc zilnic la serviciu, unde nu prea pot sa postez, iar seara ma culc la 20 si nu reusesc sa mai intru.
"La multi ani!" tuturor celor care poarta numele de Andrei si Andreea!
Succes la serviciu, doroty si cornelia!
mephala, sanatate!
Tzuni,gusta, zuzilici,tumpi,cornelia, multi pupici si multe ginduri bune tuturor fetelor!
doroty,euforica fiind nu m-am mai gindit la echipa.Imi cer scuze... deja sunt "infundata" in mincare...
un weekend minunat si sa traim fericiti, romani fiind!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
5+
mephala30 spune:
Ina, cum sa ne parasesti? Sa vrei si tot nu te lasam!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
anky spune:
Buna fetele,ce mai faceti?
Mephala,sanatate multa,ai un vot si de la mine.
Si pe mine m-a durut genunchiul de la step si am folosit Apireven de care sint foarte multumita.
Cornelia Laura,iti sta bine cu noua frizura iar culoarea te prinde foarte bine.
Delidana,ce mai faci,merge cu spaniola.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
Zuzulici,votat ![]()
anky spune:
Mephala,acu vad ca ai folosit apireven,oricum sper sa nu fie ceva grav.