Nou stil de viatza (160)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
Tzubruleta,
, nu-i frumos sa refuzi. Mai ales ciocolata...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Tzuni spune:
Bine, fie! Tu arunc-o, ca eu stau in Buc cu gura cascata in directia Iesiului! 
AM bagat in mine niste chinezarii si ma doare stomacul!
Si am pe masa o ciocolunga (ca e mai mult lunga decat lata) cu iaurt si fulgi de porumb... Dar sunt cuminte, o astept pe aia de la Iasi. Ca a mea e Milka!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Tzuni, buna si Milka, intinde-o, poate ajunge pan'la Iasi, sa musc si eu din ea. ![]()
Cine mai doreste? Cine mai pofteste?
va las, ne pregatim de plimbare.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
La multi ani Delidana ~ Delia Nicoleta si Dordia ~ Diana Nicoleta! Sa fiti sanatoase si fericite toata viatza.
Mai, mai dar ce coincidentaza la sarbatoritele noastre: D~DN & D~DN. ![]()
Mamicut nu mai plange ca la tine a venit mosu cu nuielusa ca n-ai slabit. Sau ai uitat ca mosu' mai vine si cu asa ceva? ![]()
Si la tine la fel Mephala, si la Tzunieta pana si mie mi-a adus o nuielusa. Din aceleasi motive.
Lasand gluma la o parte mie mosu' mi-a adus un ou kinder gigant. La masura mea
cred ca nici nu se putea altfel.
Ei dar l-am surprins pe mos tare placut cand m-am ambitionat si i-am zis ca nu vreau deloc cioco si-am inceput sa montez jucaria.
Care binenteles ca tot in proprietatea Isabellei a intrat.
Asa ca mosu' dupa ce-a insistat cum a stiut el mai bine mi-a spus ca macar de dimineatza sa-l incerc ca-i tare bun. Si cum nu vreau sa-l supar pe mos, azi am cazut in pacat si-am luat o farama doar cat sa-l gust, pe onoarea mea. Dar cantarul tot nu s-a miscat.
Am zis c-o sa ma cantaresc zilnic sa vad si eu cum evoluez fara cina. Daca as reusi sa mai si depun altfel de efort
sigur as vedea rezultate mai rapide.
Nastad spor la cumparaturi si legislatie.
Gusta fromos oraselul. Ii mai lipseste un tren care sa mearga si parca e o imagine din The POLAR EXPRESS!
Arati tare bine tunsa. Parca esti o pustoaica de 18 ani. 
Hope multumesc frumos.
Ce ti-a adus tie mosu?
Carina servici usor si conferinta distractiva iti doresc. 
Tzuni vreau si eu Milka. A si mai vreau ceva. Vreau sa-mi pui si mie poza asta in albumul nostru. Se poate? Cand ai timp binenteles. 
Mai fetelor la cine credeti voi ca mi-a mers mie gandul azi? La o fosta colega de-=a noastra care parca tot Nicolta se numea si care ne-a parasit intr-un mod nu prea placut. Va mai aduceti aminte de ea? Tzuni, Mephala, Delidana?
Hmm, nu-mi vine sa cred ca inca imi mai amintesc de ea. 
No, hai ca tre' sa mai si muncesc! Pa! si ne mai vedem noi pe-aici.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Mai voi va luptati aici in ciocolate si daca vreti eu va dau praline belgiene ca sunt bune si alea.
Tzuni si eu am papat tot din farfurie si chiar uneori am mai cerut dar mosu nu mi-a adus nimic.Ce sa mai zic.
Carmen poate celalalt mos aduce blugi mai stii.
Zuzu si eu care voiam sa arat un mic mai mare ca si alti mi-au zis ca parca as fi o pustoaica nelinistita cu tunspare.O fi stii ei ceva.
Oraselul imi place si am rabdare nebuneasca la a face lucruri de astea.Iar poza asa in picioare mai trebuie sa astepti Carmen ca fac maine cand o sa incerc si eu sa arat mai omeneste de ziua olandezului.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Gata meetingul. Bine nu e, dar macar s-a terminat :)
Acus mai rabd juma de ora ca de la 6 avem chef de mos. Eu nu am mancat la pranz ca nu am avut timp asa ca acum pot sa imi fac de cap cu ceva cozonacel. Frumos subiect de slabit mai avem noi: unele povestesc de ciocolata, mie numai la cozonacul din bucatarie imi sta capul (parca ii simt si mirosul de unde stau eu
chiar daca e inca ambalat).
Va pupic pe toate si sa va petreceti cat mai frumos.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
Mey. lasati ciucalatzile si treceti aici la scris! Pai se poate! ![]()
Eu m-am dat la morcovei si betze de telina .
Voi ce papati?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
mephala30 spune:
Gusta, ok, astept maine poze. Sa petreceti frumos.
Am uitat sa te felicit si eu pentru orasel. E superb!
Zuzilici, bomboanele de ciocolata au fost azi baza meniului meu. Bomboane de cioco cu caramel.
am mancat juma de cutie (vaiiiiii!) Si juma de pulpa de pui cu niste legume.
Felicitari pentru abtinere!
Carina, cum a fost cozonacul?
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Zuzilici, bomboanele de ciocolata au fost azi baza meniului meu. Bomboane de cioco cu caramel.am mancat juma de cutie (vaiiiiii!) Si juma de pulpa de pui cu niste legume.
Felicitari pentru abtinere!
Ei, Mephala se pare ca avem ceva in comun: Eu vreau s-ajung ca tine si TU sigur ai s-ajungi ca mine daca nu lasi bomboanele sotului.

Zuzilici
cornelia_laura spune:
LA MULTI ANI
sarbatoritilor de azi, tuturor celor care poarta numele Sf.Nicolae!!
Delia-Nicoleta
si Dordia-Nicoleta
, sa fiti sanatoase si iubite!!
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia