cand femeia e prea buna.......se ajunge si aici...
Raspunsuri - Pagina 2
loredana2580 spune:
Loma
_
mai da sotul tau si sora lui nu pot sa-l "zgaltaie" un pic pe domnu, eu in locul lor l-as lua la 3 pazeste de i-ar zbura toti fluturii din cap.
_
Si ei s-au gandit la acest lucru dar i-a rugat soacra ptr. moment sa il lase ca poate isi revine,dupa parerea mea cred ca e irecuperabil.... , dar totodata sincer imi e frica sa incapa socru pe mainile sotului meu, poate cu cumnata ar scapa mai usor dar cu el nu...., iar o alta chestie e ca nu ar putea sa stea de vorba cu el pentru ca arunci cand sotul se duce la ei(si asta se intampla foarte rar)el pleaca de acasa, doar sa se duca seara tarziu dupa 22, ca ne-am gandit si la asta dar mai asteaptam putin...
Oricum socru a zis ca nu are ce sa discute cu fisu', nici cand vorbeau cat de cat ii zicea mereu ca el(sotul) e o cauza pierduta, ca nu are nimic in cap, ca eu o sa-l duc la ruina de tot si iar lista poate continua....
Va multumesc ptr. pareri si raspunsuri si va tin la curent!
daraban spune:
ha ha ha asta cu nunta facuta pe cont propriu si sa se bage socrul....si noi stim
nu a dat nici un leu la nunta....dar daca nu puneam nasi si din partea lui,el nu venea la nunta
am pus nasi,a venit la nunta si e toata lumea fericita acuma.
dana di deliutza mamarutza
http://good-times.webshots.com/album/561488687kmbVPd
marcellinna spune:
Acuma Loredana draga,eu nu stiu cum stau exact lucrurile ca banuiesc ai putea scrie de-un roman la subiectul asta.
Dar zic totusi ca prea e bagat in seama socrul tau si prea i se fac voile si pana nu-si gaseste nashul sa-l puna la punct n-o sa inceteze.
Mai ales ca soacra ta prea l-a bagat in seama pana acum.
Acuma daca ea se gandeste mai mult la gura lumii ...
Cred ca soacra ta ar fi foarte util sa ia legatura cu un centru pt femei abuzate,ca sa-si dea seama ce se intampla in casnicia ei.In centrele astea sunt persoane care ar putea sa o ajute sa constientizeze ca plangandu-si de mila n-o sa ajunga la niciun rezultat.
Daca va ajunge la divort?...eu una si intr-o camera de 2/3 cu buda comuna m-as simti mai bine decat intr-o casa cu unul ca socrul tau.
Daca simtiti ca altceva nu puteti sa faceti,va interesati in zona voastra unde este un centru de-asta si o luati de mana si o duceti acolo.
Nu cred ca nu ar gasi o solutie dupa aia.
Moira spune:
Sa va spun eu ce face barbatul cand femeia este prea buna (dintr-o amara proprie experienta): i se uraste cu binele, i se urca la cap si in final...pleaca la alta, dar pe femeia buna, o tine acasa sa tina casa in timp ce el isi face de cap. Si apoi, devine si violent.
Femeia trebuie isi reevalueze fortele si potentialul. Este foarte greu, dar lantul trebuie sa se rupa la un moment dat.
M
giulia71 spune:
Mai Loredana, dar voi v-ati intrebat vreodata daca tata-socru e ok la mansarda?
Eu vorbesc serios si nu rad, astfel de comportamente sunt mai mult decat bizare si poate nu ar fi rau sa luati si varianta asta in calcul.
Daca nu, cu atat mai rau, cunoaste de acum slabiciunile sotiei si ale familiei si "joaca tare" moshu!
Elise spune:
mie titlul mi se pare cel putin caraghios.
Ca si "singura vina" de a fi "prea buna" - nt, nt, nt... nociv rau binele asta.... innebuneste saraku' om daca te porti frumos cu el.
Elise & BBLisa
mamica dulce spune:
Loredana...da' pana la urma cati ani are soacra soacrei?? Boli ceva are? Cine stie ce gargauni i-o fi bagat in cap la fecioras (socrul tau adica) de i s-a urat cu binele de acasa. Sotul tau si sora lui ce spun? Pana la urma trebuie sa faca ceva.
Deci socrul o trateaza pe soacra ca pe ultima carpa,dar se asteapta sa aibe toate facute,nu-i asa? Ea nu vrea sa-l paraseasca ca vorbeste lumea.
Booooon,ce-ar fi sa o luati la voi vreo 2 luni(poate e de ajuns si o luna sau 3 zile sau vada socrul ca e greu sa nu fie intretinut de nevasta si i se face dor subit. Ca mamitza nu-l tine multa vreme)Oricum sa se tina tare mama soacra cand o s-o cheme inapoi.Saraca femeie,ii trebuie o pauza de la nebun. Daca va permiteti puneti toti mana de la mana si trimiteti-o in cura 3 saptamani la Herculane sau undeva la bai,fara adresa.Nu stiti unde-i si pace. S-o caute moshu' cu politia,important e sa vada ca e rau cu "rau", dar mai rau fara.
angelinajoli spune:
Socrul meu este mort,dar cand atrait cica a fost si el o pacoste,iar tatal meu e cat se poate de darnic.
ubita spune:
Cu parere de rau Loredana cunosc asemenea cazuri de tulburari de comportament si sfatul meu e sa apelati sau la un psiholog care va va spune daca e de competenta sa sau de psihiatru.Cu varSta lucrurile se schimba...
petra spune:
Ce barbat este ala care merge la ma-sa cand ceva nu-i convine acasa ?? Si mai are si trecut de 50 de ani ????!! (Sau nu am inteles eu bine ???)
Oricum soacra ta ar trebui sa faca un capat pentru ca este clar ca acest om a fost toata viata alintat cand de sotie cand de mama lui si nu stie cum se rasplateste acest alint .
TRebuie sa o incurajati sa ia o decizie si sa nu se mai uite la ce zice lumea. Mai are de parcurs ani buni in viata si de ce nu sa-i petreaca linistiti !?
Multa liniste , intelepciune si putere de a-si face ordine in viata!