Cu ce culoare sa vopsesc dormitoarele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Desi exista si reguli in domeniu(vezi si principii Feng shui) eu cred ca de baza este si ceea ce-ti place tie. Eu de vreo 2 ani incoace am o obsesie pentru verde. Asa ca trebuind sa zugravesc dormitoaerele vara aceasta pe al nostru l-am facut verde fistic, cu un perete galben pentru contrast, iar la Rares galben cu un perete verde fistic. Tavanele sunt de asemenea in culoarea de baza, respectiv verde si galben. Camerele sunt luminoase, al nostru este pe est, al lui Rares pe sud.
La noi am pus perdele de voal albe, covorul galben cu maro, iar mobila este de brad. La Rares perdelele sunt albastre, iar covorul albastru cu galben, mobila fag.
Parchetul si usile sunt bambus(foarte deschis)
Mi se pare ca da foarte bine.
Ideea este ca trebuie sa te gandesti si la celelate elemente ( perdele, parchet, tamplarie, mobila, covoare, orientare camere, etc.)

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Off topic:
Cornelia,am vazut ca ai parchet de bambus,noi vrem sa punem insa ne-a dezamagit o tanti care a spus ca parchetul de bambus e foarte moale si ca daca-ti scapi tel mobil pe el face gaura..sau ma rog lasa urme.Asa este?

Noi ne dorim parchet de bambus,nelacuit,imi fac si dulapuri cu usi din impletitura de pai,paravan chinezesc in loc de usi la dresing si bucatarie..si asa mai departe si acum dupa ce am facut planuri aflu chestia asta..

Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Asa este, bambusul este moale. Nu stiu acum daca lasa urma scapind telefonul pe jos (nici chiar asa!), insa lasa urma unde vin picioarele mesei, sifonierului, patului, etc, in general unde vin obiecte grele. Se observa usor daca incerci sa apesi cu unghia, ai sa vezi ca lasa urma de unghie. Noi am vrut sa punem laminat de bambus, pretul era f. avantajos, insa cind am apasat cu unghia am vazut urma si ne-am dat seama ca obiectele grele vor lasa si ele amprenta...So, eu n-as recomanda..

Mergi la inceput