Nasterea la Medlife (3)
Raspunsuri - Pagina 21
mariavaleria spune:
Am niste emotii teribile, dar ma straduiesc sa ma potolesc sa nu-i fac rau lui bebe. Sfatul meu ar fi sa nu mai conduci daca colul tau e putin deschis si sa te odihnesti cat mai mult posibil. La cine ai facut eco? Noi mergem la dna dr Cheles.
sper ca nu te-a surprins prea tare abordarea mea, dar sunt o mamica putin panicata si nerabdatoare. Iti doresc numai bine, sanatate si sa dea dumnezeu sa va apropiati cat mai mult de termen.
Pentru mami_papatot multa bafta la programare, chiar iti doresc sa obtii un loc cat mai curand si sunt curioasa de impresia ta in urma consultatiei la dl dr. Eu una sunt tare multumita si ma rog sa-i dea doamne doamne sanatate si lui si sotiei si sa aibe si dumnealor un copil minunat, ca mult bine mai fac.
va pup si sa auzim de bine!!!
Mami de bebe Vladimir Ioan
37 de saptamani
clauclau spune:
Buna dragelor,
Luny, imi pare rau de streptococul pe care ti l-au gasit. Cred ca trebuie sa iei tratamentul prescris de doctor, n-ai incotro. Banuiesc ca e musai sa fie tratat, nu poti sta asa cu el. Nu stiu, zic si eu...Incearca sa ai incredere in doctorul tau, sigur nu are intentia sa-ti faca rau tie sau lui bebe.
Vali, ce face bebelina? Pleaseee, vrem si noi poze cu ea!!!! Te asteptam aici cum iti gasesti putin timp liber!
Mami, tu ai Cora aproape la care merg eu mereu. Acolo m-am obisnuit cel mai mult sa fac cumparaturile. Le-am incercat pe toate, dar raman la Cora din Pantelimon. Imi place cel mai mult!
Fetelor, avem nevoie de capitol nou!!! O sa incerc sa deschid eu...
CLAU 28 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
softurela spune:
Buna mamici sau viitoare mamici.
Voi naste la Medlife in urmatoarele zile si sunt interesata de controlul post operatoriu, in cazul in care fac cezariana. Intentionez sa plec din Bucuresti de sarbatori, adica imediat dupa nastere. La ce interval de timp trebuie sa ma prezint la Medlife pentru control, atat eu cat si copilul ?
Va multumesc !
Nasteri usoare celor care urmeaza si bebelusi sanatosi.
Vali, tu ai nascut de curand, ma poti ajuta ?
zeririlouiza spune:
Vali bine ai revenit acasica, si asteptam povestea ta, sa stii ca am citit ce ai scris si can dai vorbit de aceea secunda unde iti vezi copilul mi s-a facut pielea gaina si mi-au dat lacrimile, deabea astept
Littlebig, stai cumintica acasica nu te mai agita si nu mai urca la volan, iar in dreapta incearca sa stai mai intinsa asa
Luny, imi pare rau pentru analizele tale, dar stiu ca unele fete de la mine de la odisee au luat antibiotice acum daca doxctorul a zis sa le iei mai citeste si tu prospectul si vezi ce faci
Louiza 34s + Yasmin
mai avem putin
AMR 07 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Andrada79 spune:
Va multumesc mult pentru incurajari!
Acum m-am linistit, am fost la control si suntem sanatosi.Am avut si parte de o surpriza in sensul ca am aflat ca am un baietel. Nu ma asteptam sa aflu asa repede!
Va pup si SARCINA USOARA!
http://bd.lilypie.com/QVeNp2.png
luny spune:
Buna!
Iubu, sunt la o dr de la sp. Cantacuzino, Anghel o cheama...ea e super ca medic, dar nu am auzit pe nimeni sa trateze streptococul B inainte de 7-8 luni...
Clau, asa e, din ce am mai aflat, trebuie cantarit si ales raul cel mai mic, si ala este sa fac tratamentul, ca sa nu-l afecteze pe pui la nastere...dar m-am hotarat sa mai astept pana intru ca lumea in trim 3, mai ales pana ma duc sa ma ia in evidenta Mirela Popa si sa ii cer si ei parerea..Pana pe 11 ianuarie nu mai e asa mult pana la urma...o sa incerc sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc la asta...
Luny, in 27+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!