Nasterea la Medlife (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Littlebig spune:
Apropos,
La Multi Ani, tuturor Nicoletelor!
Sper ca a venit mosu' la toata lumea.
P.S. Merge cineva azi la BabyExpo?
36 sapt.
Asteptand barza!
DanutaD spune:
Neatza,
eu mi-am propus sa merg maine. Ma gandesc ca azi va fi aglomerat rau. Nici nu stiu ce sa fac, sa ma avant la volan pana acolo sau sa iau metroul...
35+
inuta12 spune:
fetelor Baby Expo e in parcul Tineretului nu? ce intrare e mai aproape? cea dinspre metroul Brancoveanu, sau din partea cealalalta a parcului?
am 30 saptamani
anka.san spune:
Neata !
Inuta cred ca intrarea de la metrou Brancoveanu e mai aproape.
Aveti grija fetele care mergeti azi, o sa fie balamuc pentru ca nu au foarte mult spatiu si mai e si Sf Nicolae...
Apropo, La multi ani tuturor Nicoletelor !!!!
Anka In saptamana 37 Andrei
poze burtik
anka.san spune:
Am uitat sa-mi schimb semnatura.
SUNTEM MATURI
Anka In saptamana 38 Andrei
poze burtik
clauclau spune:
Neata fetelor!
LA MULTI ANI pentru toate care-si serbeaza azi onomastica!
A fost darnic Mos Nicolae aseara????
Vali, maine este ziua cea mare, imi dau seama ce emotii ai ! Iti tin pumnii sa ai o nastere super usoara si abia asteptam sa ne povestesti si sa ne pui poze cu printesa. Multa bafta iubita!
CLAU 27 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Jackie spune:
DanutaD, mersi de amanunte...cred ca o sa mentin si eu programarea. Mai ales ca la Polisano vad ca a fost cam aglomerat din ce povesteste
Littlebig.
O zi buna pentru toate fetele, chiar daca e asa urit afara!
Jackie
luny spune:
Helloo!
Avem Nicolete si Nicusori? LA MULTI ANI TUTUROR!
VALI, ce faci, cum esti??
Si eu merg maine la Babyexpo! Care va duceti azi sa ne povestiti cum e, mai ales caldura...
Luny, in 26+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gabitzamo spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI NICOLETE SI NICOLAE si derivatelor...!!!!
Cred ca cel mai bine de mers la Baby Expo e dimineata sau pana pe la 14-15, ca apoi se aglomereaza tareeeeee...
O zi frumoasa tuturor si petrecere frumoasa pentru cele care au aniversari azi!!!
Gabi + 38 si Mara Elena
vali_delide spune:
Un "La multi ani!" calduros, din tot sufletul, tuturor mamicilor, taticilor si copilasilor pt. ziua de azi!
Sper ca ati fost cuminti si nu v-a adus mosul vreo nuielusa, nu?
Littlebig, nu vreau sa te dezamagesc, dar dr. Luis Mendez recomanda cezariana in caz de circulara de cordon...mie mi-a recomandat de la inceput, chiar daca atunci era doar simpla,nu dubla, cum e acum. Si eu vroiam nastere naturala,dar acum m-am obisnuit cu gandul...si fac ce zice dr. ca e mai bine pt. bebe...iar in medicul asta eu chiar am incredere!
Luny, stiu ca te-a afectat povestea cu mamica de la Giulesti, toate suntem, cred, indignate...imagineaza-ti ca eu, exact acum 2 ani,am facut o operatie cu Cezara Bucur si am fost la un pas de a da coltul de la o laparoscopie simpla...iar la externare mi-a zis sa-mi iau gandul de la copii, ca ori fac FIV, ori infiez...ah,si daca ma hotarasc, sa merg sa incepem pregatirile de FIV. Iar maine eu voi da nastere unui copil conceput absolut natural, in ciuda tuturor doctorilor renumiti care mi-au zis ca nu voi putea NICIODATA pe cale naturala...
Anka, Doamne-ajuta, bine ca ai ajuns la termen, sunteti maturi...
Fetele, care urmeaza, sa stiu cu cine ma intalnesc in spital?
Va pup mult pe toate, fara exceptie, imi va fi dor de voi! Va multumesc din suflet pt. ca mi-ati fost aproape si m-ati sustinut...
Gravidutele care urmeaza sa nasca: va doresc nastere usoara si bebei sanatosi.Doamne-ajuta!
Gravidutelele mai mici: sarcini usoare in continuare, abia astept sa traiti si voi aceste momente emotionante.
Promit sa scriu cat mai repede posibil.
Clau va va tine la curent!
pt. voi toate!
Valentina 38+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Asteptand ziua de maine!!!